МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 6

• 72 512
  • 1 094
  •   1
Отговори
# 60
 Момичета здравейте. Искам да дойда за да видя как е бебето ми- вече трети ден от термина ми минава, но нищо не става. трябва ли предварително да се запиша за прослушване на тоновете

# 61
Момичета здравейте. Искам да дойда за да видя как е бебето ми- вече трети ден от термина ми минава, но нищо не става. трябва ли предварително да се запиша за прослушване на тоновете
Направо отивай в болницата  Peace Щом ти е минал термина, трябва всеки ден да ходиш на запис !

# 62
цвети кой ще ми го прави, доктора който е дежурен в родилното ли

# 63
Запис ти прави ,който е на смяна няма проблем никакъв.
Моя позната отиде с два дни преносване ,попаднала на Добрева,понеже нейния лекар бил в родилно(Гамишев).Добрева така й се развикала какво прави,за какво е отишла ,по здравна каса трябвало да е преносила 10 дена и тогава да ражда!Та й идвало да си тръгне,но Добрева от регистратурата се обадила по телефона в родилно "Жорка една от твоите е тука".Сляязъл Гамишев прегледал я и приел за раждане .Същия ден роди!
Та ако си имаш там лекар при когото ходиш ,е хубаво да е той!

# 64
pashic  благодаря Simple Smile

# 65
Привет ,аз само чета тука ,но вече доста негативни мнения чета и чувам за тази Добрева ,много високомерна какво е това ,бихте ли разказали повече така човек може да се откаже да ражда там, на никой не му е приятно да се отнасят така,но явно навиците на някой доктори си остават същите ,моя позната преди 2 гд ражда в окръжна и мисля че тогава тази докторка е била на смяна може да е голям професионалист незнам,но такова отношение получила че още го говори.
Споделете моля ви мнения и впечатления ,нямам много време да чета кой знае колко назад.

# 66
Здравейте Simple Smile
аз пък имам само добри впечатления от д-р Добрева,
лежах за задържане 7 дни и после още 5 като родих
почти всеки ден беше ме засичаше Добрева и имам само хубави спомени.
тя ми сваля и конците
нито е била груба нито нищо даже беше и доста загрижена.

поздрави  Hug Hug Hug

# 67
Според мен Добрева НЕ Е професионалист! Тя и още една са слабото звено в тази болница.

# 68
и аз смятам че Добрева не е за тази болница!вече лежах в девата в 6-тият месец с бъбречна криза,макарче тя ми следи бременноста(за което много съжалявам,но за следващото ще знам)изобщо не се поинтересува от мен(а аз с надеждата,че като й кажа че тя ми води ЖК ще ми обърне повече внимание).Твърдо съм решила да раждам в Девата,но се моля да не се падна при нея(ще си раждам нормално,живот и здраве при който се падна)!мислих и за варианта да я сменя с д-р Дорийска....някои може ли да ми каже да ли е доволен от нея...!? Laughing

# 69
Имаш право да я смениш, но според мен си избрала.....от трън, та на глог!

# 70
  • Бургас
Мисля, че тук е мястото, където трябва да благодаря за големия професионализъм, загриженост и адекватно назначените 2 пъти лечения на сина ми. Нивото на болницата изобщо не е паднало,напротив. Всички бяха любезни, усмихнати и загрижени, за това как е сина ми. Семир и жена му също в това число. Благодаря най-вече на др.Згурова, която винаги, когато ми се е налагало си вдигаше телефона и спокойно ми обясняваше какво да правя. И второто си дете (живот и здраве) пак там ще родя! Виждам, че обсъждате др.Добрева. Интересно, че аз съм от доволните  Thinking Водеше ми ЖК и винаги се е държала добре.При мен се наложи секцио по спешност тъй като тръгнах да раждам по-рано. Дойде за 20-ина минути в болница и докато чаках подготовката на операцията, всички бяха толкова мили и спокойни, че забравих, че съм отишла да раждам  Joy Тя ми прави и секциото и нямам забележки. Дори не съм си мазала белега, защото почти изчезна. Всеки ден, когато беше на работа идваше при мен да ме види как съм.Когато ме изписваха дойде да се снимаме за спомен  Heart Eyes.  Преди да забременея също съм ходила на прегледи и никога досега не ми е направила лошо впечатление.
Благодарности на всички от Дева Мария и много успехи  newsm10
п.п. За тези, които ще се вкючат против Згурова или Добрева, пояснявам, че това е мое мнение. Имала съм контакт, видяла съм, затова казвам. Не ангажирам никой с мнението си  PeaceАко който ще ражда секцио иска подробности, пишете ми на лични като имам време ще отговоря. Не се притеснявайте в добри ръце сте. Желая здрави и усмихнати бебчета.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 16:44 от *Sesil*

# 71
sesil  радвам се че с теб се е държала добре!!! Simple Smile а явно няма да я сменям,то и без това ми остава малко(днес влизам в 8-мия) Laughing пожелавам си само леко и безпроблемно раждане,както и на всички бременни мами!!!!! Hug Praynig

# 72
Моя съвет е да НЕ я сменяш

# 73
Честно казано изобщо не си "свежата" а напрово "отровната" -откъде толкоз злоба бе момe ooooh!Даже не си разбрала за какво и каква е наградата ,а просто си обезумяла от завист.Е гати .......На Марияна можеш само да и дишаш праха...Спирам до тук и моля мамите да не се връзват на акъла на човек който посинява от нечий успех!

# 74
Здравейте, Свежата! Искам да изкажа своето възмущение от поста ви. Мисля, че не е уместно да правите изявления тук, имайки впредвид, че Марияна Иванова никога не е посещавала темата, но може би разчитате на това, че някой ще прочете и ще и предаде "поздравленията" ви. Какво целите с предупреждението, което отправяте към момичетата? Много сте добронамерена! Искам само да ви информирам, че тя е номинирана точно от пациентки на болницата, след проведена анкета в Родилно отделение тя беше акушерката, която имаше най-много номинации,  положителни отзиви от родилки и нито едно оплакване, което е просто похвално!

Аз мисля, че точно вие от спешна помощ сте тези, при които да не се налага да попада човек! И аз като теб призовавам молете се момичета това да не се случва!!!

Общи условия

Активация на акаунт