МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 6

• 72 519
  • 1 094
  •   1
Отговори
# 75
Всичко това  с награждаването е на местно ниво ,т.е. само в болницата,не е кой знае какво призвание национално да речем.
Целта на собственика е да стимулира работещите там,то е ясно!Затова мисля,че естествено ще има доволни и недоволни!
Но и на мен ми е интересно Свежарката защо е родила в Девата ,като е толкова запозната, а не отиде в окръжна при добре познатите кадри!
Всеки може да се регистрира в момента с ноя акаунт и да оплюва някого ,но не е нито колегиално ,нито човешко,ОСВЕН ако ти лично не си изпатила от нейния професионализъм!

Мери,защо така не качвате снимки на родените бебета,чакам аз тези дни имам няколко познати да им видя рожбичките ,а от десетина дни няма обновяване?

# 76
Всичко това  с награждаването е на местно ниво ,т.е. само в болницата,не е кой знае какво призвание национално да речем.
Целта на собственика е да стимулира работещите там,то е ясно!Затова мисля,че естествено ще има доволни и недоволни!
Но и на мен ми е интересно Свежарката защо е родила в Девата ,като е толкова запозната, а не отиде в окръжна при добре познатите кадри!
Всеки може да се регистрира в момента с ноя акаунт и да оплюва някого ,но не е нито колегиално ,нито човешко,ОСВЕН ако ти лично не си изпатила от нейния професионализъм!

Мери,защо така не качвате снимки на родените бебета,чакам аз тези дни имам няколко познати да им видя рожбичките ,а от десетина дни няма обновяване?

pashic, съжалявам за забавянето на снимките, но колежката е в отпуск и малко се забавям с фотото. Днес ще се опитам да ги кача, стига да ми ги изпратят.
 Много ми хареса поста ти  newsm10

# 77
Pashic, цената на записа на тонове е 10 лв.

# 78
ЗДравейте момичета,как сте?
Гледам тука пак се разразява спор къде за някой доктор или нещо др.не е хубаво така и все някой ще се нахвърли да опунира,няма смисъл от тези неща ,а интересното е че все на разни бургаски теми попадам където винаги се спори,кому е нужно?!
Винаги ще има кой да напада и друг да защитава,чесно да ви кажа на мен не ми се отщява да чета какво остава да пиша.
Има и една друга тема там пък за ОРБ се приказва истината че като цяло в Бургас се говори че няма добри специалисти,това незначи че въобще няма но пак казвам много грубо се напада и се коментират неща които не се знае как са точно,призовавам ви да си помагаме със съвети и да се въздържаме от изишни коментари ,както и да се игнорират разни излишни такива.
Сега искам да попитам за 27ми др.Гамишев коя смяна е,и колко струва 4D той прави ли го?
Благодаря !

# 79
на 27 .09 Гамишев  е дневна,не прави 4D,ако за фетална става въпрос!

# 80
Здравейте, момичета!
От 2 дни сме си в къщи и още не сме се организирали много добре, но много ми се иска да напиша за моето раждане в МБАЛ Дева Мария. Първо ще започна с малко предистория. Истината е, че тъй като по един или друг начин съм виждала преди години отношението на някои от лекарите, работещи сега в МБАЛ Дева Мария и не до там доброто ми впечатление, бях решила да не раждам там. Докато не разбрах, че д-р Георгиев работи там. От него имам прекрасни спомени още от времето, когато беше завеждащ в ОРБ. И така, в крайна сметка реших, че той е човекът, на когото да доверя два живота - моят и на бебето, което очаквах. И така, в уречения ден отидох за секциото. Бях впечатлена от начина, по който ме посрещнаха. Целият екип беше невероятен. Благодарение на тях, когато ме сложиха на операционната бях толкова спокойна и положително настроена, все едно не ми предстоеше операция. След като се събудих анестезиологът няколко пъти идва при мен, непрекъснато ме проверяваше как съм, имам ли болки и т.н. Даваха ми обезболяващо на порции, за да не ми стане лошо. Два часа след секциото ме свалиха в стаята, като по пътя ми показаха моето бебче, моето прекрасно момченце Лъчезар. На следващия ден ме раздвижиха. Ако си спомняте, имах притеснения относно кърменето на бебко, поради това, че ти го дават на третия ден. Е, аз отидох до интензивния сектор и помолих да се опитам да кърмя. Никой не ми отказа - напротив, насърчаваха ме и ми оказаха пълно съдействие. Имах ли въпроси или притеснения, веднага ми се отговаряше и обясняваше. Наистина останах впечатлена от ВСИЧКИ - персоналът и грижата за пациента са на изключително високо ниво.
А за д-р Георгиев мога да кажа само едно - влюбена съм в този ЛЕКАР и ЧОВЕК!!!
По отношение на багажа, който ви е необходим за престоя - сведен е до минимум. Дават ти нощници, които ти ги сменят винаги, когато помолиш за чиста, хавлии, чехли, лигнин. Банята е заредена винаги с течен сапун, хартия. За бебето е осигурено абсолютно всичко.

Успех на бъдещите майчета! Леко бременеене и още по-леко раждане! На всички ви пожелавам да се почувствате толкова спокойни и специални като мен!   bouquet   bouquet   bouquet

# 81
Само да добавя за развихрилия се спор: Аз съм пациентка на д-р Добрева и съм много доволна от нея като специалист и като отношение и в частния кабинет и при престой в Дева Мария.

# 82
alexa-smile, знаех си, че ще останеш доволна от всичко. А до тук написаното в тази страница... Не губете ценно пространство за злобни и контра коментари. Тук влизаме да си даваме кураж, да споделяме и да си помагаме с каквото можем. Лека вечер на всички и бъдете позитивни  Wink

# 83
  • Бургас
И ние вече сме си втори ден вкъщи. Искам да благодаря специално на д-р Добрева и акушерката Димова, с чиято помощ родих прекрасно момченце. bouquet

# 84
Здравейте бъдещи и настоящи майчета
Няма да разказвам за моя престой в МБАЛ "Дева Мария" и чудесните ми впечатления от там, защото тук вече достатъчно е коментирано нивото на болницата. Само ще кажа, че там за миг не съм се почувствала като в болнична обстановка и имам най-прекрасните спомени за раждането на дъщеря ми, която миналата седмица навърши една годинка Simple Smile
Леко раждане на бъдещите майки ... очакват ви прекрасни мигове Simple Smile

# 85
  • Бургас
Според мен Добрева НЕ Е професионалист! Тя и още една са слабото звено в тази болница.
А според мен е страхотен професионалист! Отидох да раждам в Девата заради нея. И пак бих родила при нея. Тя е и мой гинеколог от доста годинки вече и смея да твърдя, че е страхотна и като човек и като професионалист Peace

# 86
  • Бургас
Кога излизат графиците за м.Октомври?
Интерсува ме д-р Драгнева, в графика й пише 27.09 , 11:30-13:30 ч. , не е ли много малко това време?
И къде се правеше цитонамазка? Всмисъл,взима ти я гинеколог и я носиш в лаборатория,но не помня точно къде беше  Rolling Eyes

# 87
Интерсува ме д-р Драгнева, в графика й пише 27.09 , 11:30-13:30 ч. , не е ли много малко това време?
И къде се правеше цитонамазка? Всмисъл,взима ти я гинеколог и я носиш в лаборатория,но не помня точно къде беше  Rolling Eyes
Цитонамазката се носи в лабораторията на ул. "Цар Симеон І" 58-60 при д-р Главашки(до бившето фото Енгибаров).

# 88

Графиците ще излязат другата седмица. Относно цитонамазката, тук се взима и  тук в лабораторията се изследват.

# 89
Здравейте и от мен,
Родих своето малко съкровище Петър на 15.09.10 г. и на 20.09.10г. се прибрахме у дома живи и здрави. Искам да изкажа благодарност на целия екип на д-р Гамишев, на който поверих появата на своето бебе. Също така благодаря на целия персонал на болницата, на хората които се погрижиха за мен да се възстановя на време (няма да изброявам имена, за да не забравя някой). Вярно е, че има още какво да се желае като обслужване и организация (дребни неща, но все пак ги има), но като цяло всичко е на доста високо ниво. Надявам се, че всички бъдещи мами, които са избрали МБАЛ"Дева Мария", ще изживеят най-приятните си мигове в болницата така както ги изживях и аз и няма да съжаляват за своя избор.Успех на болницата и на бъдещите мами!

Общи условия

Активация на акаунт