МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 6

• 72 585
  • 1 094
  •   1
Отговори
# 90
Момичета , къде мога да видя какъв багаж е необходим за майката и бебето при постъпване в болницата?

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 13:53 от kapri_z

# 91
За Девата не ти трябва багаж  Simple Smile само документите

# 92
Е, нека си вземе четка и паста за зъби все пак Laughing Извън майтапа, всичко за теб и бебчето ти го дават от болницата - ношница, чехли, дрешки за бебчето....Трябват ти само личните ти принадлежности + зарядно за телефона Wink

# 93
Нещата, които аз си взех бяха телефон, зарядно, четка и паста за зъби, шампоанче, чехли, бельо (дълбоки гащи - бабешки, по-лесно обхващат лигнина) и бибка, че като ми дадоха Ники четвъртата нощ, преди изписването, плака нон-стоп от 01.00 до 07.00 сутринта и само залъгалката ни спаси, е... на моменти. Дано да ти е от полза тази информация.

# 94
момичета здравейте и от мен. На 24.09. родих едно прекрасно момиченце при д-р Люцканов и акушер Младенова. Днес ни изписаха. Ако имате въпроси относно раждането и престоя ми на драго сърце ще ви отговоря Grinning

# 95
Честито Светлозара! Да ти е здраво и много щастливо бебенцето! Как се казва? Wink

# 96
Честито на Светлозара и feya  Heart Eyes Да са ви здрави и послушни мъничетата   bouquet
Разкажете малко повече за раждането Grinning Светлозара ти преноси , какво стана предизвикаха ли ти го или сама тръгна куклата  Hug

# 97
Благодаря ви момичета за отзивчивостта!   bouquet 

Честито на Светлозара и Фея ! Да са ви живи и здрави малките съкровища!

# 98
  • Близо до морето (200 м)
Записвам се в темата.
Имам въпрос (малко политически), как е минала срещата на Семир с министърката? Всичко наред ли ще е?

# 99
Да и мен ме интересува какво е станало?!

# 100
Бебето се казва Светлозара, а аз съм Нина. Реших така да се запиша, за да мога да свикна с името и Grinning
Терминът ми беше за 19.09, но нямах контракции. С баткото същото, предизвикаха ми раждането, и си казах ,че и с нея сигурно ще е така. На 23.09 не издържах повече от притеснения и към 7 часа вечерта отидохме в Дева Мария. Знаех, че д-р Люцканов е на смяна бяха ми го препоръчали,преди това не съм го виждала. Прегледа ме- бях с 2см. разкритие и много добре иззгладена шийка- каза ми, че с една система и съм готова
бебето ми стана- ще продължа после Laughing

# 101
  • Карнобат
Здравейте, бъдещи и настоящи майчета. Искам да се обърна към вече раждалите - има ли някоя мама да е раждала нормално с епидурална упойка? Моля за отзиви от тази упойка, защото малко ме е страх.
Благодаря ви предварително!
Честито на Светлозара и feya!!!

# 102
Здравейте, бъдещи и настоящи майчета. Искам да се обърна към вече раждалите - има ли някоя мама да е раждала нормално с епидурална упойка? Моля за отзиви от тази упойка, защото малко ме е страх.
Благодаря ви предварително!
Честито на Светлозара и feya!!!
Здравей Wink Не се притеснявай за епидуралната упойка , нито слагането , нито махането боли ! Аз изобщо , нямах никакви проблеми с нея ! Единствено ми я сложиха много късно и нямаше ефект , но аз нямах , нормална родова дейност и затова се получи така Hug

# 103
Момичета продължавам да разказвам за моето раждане: и така реших да остана и да ми го предизвикат. Много се страхувах, защото първия път беше ужас, но ме беше страх и за бебето можеше да страда. В 20h ме сложиха на система, контракциите почнаха на през 5 мин., но слаби като за менструация. В 22.30h ми пукнаха водите и изненадващо имах вече 5см. разкритие без сериозна болка. Но след това шоуто почна контракция и напън болезнени, но само за два часа, защото моята Светлозарка ревна в 00.20мин. Много съм доволна от д-р Люцканов и акушерката- Нина Младенова. Нямам нито един шев. А за престоя какво да кажа доволна съм много-сестрите са добри  и

обесняват всичко, никога не са ми отказвали за нищо.

# 104
И аз искам да попитам за развитието на нещата с болницата?Също за октомври лимитите същите ли ще са с доплащане на бебе на ден по 25лв,има ли нещо друго което е ново?

Тези ,които са ходили на запис на тоновете да ви попитам по колко време ви ги правят и лекаря на смяна или акушерка?Вчера ходих ,но за 2-3 мин да се чуят и видят как варират ,което е несериозно!

Общи условия

Активация на акаунт