МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 6

• 72 597
  • 1 094
  •   1
Отговори
# 105
И аз искам да попитам за развитието на нещата с болницата?Също за октомври лимитите същите ли ще са с доплащане на бебе на ден по 25лв,има ли нещо друго което е ново?

Тези ,които са ходили на запис на тоновете да ви попитам по колко време ви ги правят и лекаря на смяна или акушерка?Вчера ходих ,но за 2-3 мин да се чуят и видят как варират ,което е несериозно!
Това зависива от лекаря , който е на смяна . 2-3 минути малко са особено за теб , мисля , че трябва да са с повишено внимание , като се има предвид , че и си към края Peace

# 106
Здравейте, бъдещи и настоящи мами! Днес май нищичко  не съм Ви писала...

Имате поздрави от Семир и за всички, които се интересуват за проблемите около болницата и министерството казва, че МБАЛ "Дева Мария" ще я има!!!  newsm10  На всички желае много здраве, защото той е най-важното!

# 107
И аз искам да попитам за развитието на нещата с болницата?Също за октомври лимитите същите ли ще са с доплащане на бебе на ден по 25лв,има ли нещо друго което е ново?

Тези ,които са ходили на запис на тоновете да ви попитам по колко време ви ги правят и лекаря на смяна или акушерка?Вчера ходих ,но за 2-3 мин да се чуят и видят как варират ,което е несериозно!

Лимита за октомври още не е ясен и близките няколко дни ще се вземе решение за доплащането, дали ще отпадне или не. Ще ви информирам.

# 108
Честито на новите мами!Да са им живи и здрави бебоците и много послушни естествено!  bouquet Относно записа на тоновете-при мен продължаваше доста,може би около 20мин(не съм поглеждала часовника). Аз искам да питам merry_ng    за ехографските прегледи на щитовидна жлеза-кой ги прави и може ли да  дойдем след 17ч. или събота и неделя. Hug Hug Hug

# 109
  • Карнобат
Някое мамче би ли ми разяснило за какво доплащане става дума. Не мога да разбера.

# 110
Честито на новите мами!Да са им живи и здрави бебоците и много послушни естествено!  bouquet Относно записа на тоновете-при мен продължаваше доста,може би около 20мин(не съм поглеждала часовника). Аз искам да питам merry_ng    за ехографските прегледи на щитовидна жлеза-кой ги прави и може ли да  дойдем след 17ч. или събота и неделя. Hug Hug Hug

Прегледите ги прави д-р Владислав Русинов до 17 часа е тук, събота и неделя почива.

# 111
  • в кукувиче гнездо
Здравейте, аз съм от София, но съм решила да раждам бебето си януари месец в Дева Мария. Вече бях в клиниката и я разгледах, много ми хареса. Какво става с проблема, заради който г-н Абумелих беше на среща с здравния министър, някой може ли да отговори какво е положението в момента? Надявам се да не направят проблем и да затворят болницата, което ще е най-голямото безумие...
На мен наблюдаващ лекар ми е д-р Ризова и съм изключително доволна от нея.. Надявам се, че тя ще поеме и раждането, което ще е секцио. Терминът ми е 27 януари, но предполагам, че ще е поне десетина дни по-рано. Все още не съм го обсъдила с Ризова.
Искам също да попитам нещо друго - дали лекциите в училище Биберон са безплатни и как стоят нещата с аеробиката за бременни?   

# 112
  • Карнобат
lechugitka ти не знаепш ли какво е това доплащане по 25 лева.

# 113
Момичета,на всички ваши въпроси има отговори по напред!

Лекциите на Биберон са безплатни!

Доплащането се коментира вече ,но явно не ви се чете!Болницата е с намалени лимити от два месеца(както и повечето болници),за всеки ден за бебето е по 25лв.Ако майката остане повече от дните в пакета за нея се заплаща по 50лв на ден(това се случва ,ако бебето има нужда от грижи или лечение и остане,а майката не иска да си ходи без бебе ,та си доплаща).това знам засега и затова попитах Мери дали има и нещо др допълнително!
Но ако термините ви са по далечни ,ще разпитате като наближи,дефакто лимитите се определят месец за месец!

# 114
  • Карнобат
pashic много благодаря!

# 115
  • Бургас
Аз ходих 3 пъти ,при д-р Драгнева.Два пъти в Девата( в Девата ходих,когато тя си беше на смяна) и веднъж в кабинета й. Продължиха около 10-15 минути.  Peace

# 116
ако майката иска да остане допълнително се плаща вече 70лв
също и ако лежиш в патологията е по 70лв на вечер

# 117
ако майката иска да остане допълнително се плаща вече 70лв
също и ако лежиш в патологията е по 70лв на вечер

Shocked

# 118
Сега в патологична бременност се заплаща по 35 лв., колкото си беше и преди лимита. Тези 70 лв, бяха за тези, които влязоха след като бяхме изчерпали лимита на здравната каса.

# 119
Здравейте! Аз родих в МБАЛ "Дева Мария" на 07.08 едно прелестно момиченце. Всичко мина много бързо и нормално след като започна раждането обаче Simple Smile Преди това се наложи да чакам 2 дни в патология докато се накани да излезе Simple Smile Изключително съм благодарна на д-р Гамишев, който ме наблюдава докато бях в патология и ме успокояваше и ми даваше сили да изчакам естествения ход на нещата. Също много искам да благодаря и на д-р Ризова и акушерката Гяурова, които се постараха раждането да приключи максимално бързо и без никакви усложнения.   bouquet  bouquet  bouquet 
Бих искала, ако може да си изясня нещо. Аз си бях избрала ВИП пакет и свободен достъп. Малко бях изненадана, когато на изписването платихме около 1000лв. Тогава нямаше време на искам подробно разбиване на сумата, понеже ми казаха, че ще отнеме време. Та ако може да ми обясните, кога точно са изчерпани тези лимити? Дали в тази сума влизат по 25лв. за бебето и по 70лв. в патология?

Общи условия

Активация на акаунт