МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 6

• 72 605
  • 1 094
  •   1
Отговори
# 120
Да се запиша и аз. Избрала съм да раждам в Дева Мария още когато разбрах, че съм бременна направихме с таткото избора. Терминът ми е за 11.11. Искам да кажа, че преди 20 дни ми се наложи да полежа за задържане и съм много доволна от вниманието, което получих. В момента съм малко притеснена, че бебка е седалищно положение, но има още време и ще се моля да се обърне Praynig Толкова много искам да родя нормално.
Честито на мамите и леко бременеене на коремчетата.  smile3525

# 121
nelsiana кутията ти е препълнена и немога да тии изпратя съобщения на лични .

# 122
Здравейте мами  Simple Smile искам да ви питам за тоновете аз съм в 7 - мия месец и досега всеки месец ме гледа на видеозон д-р.Ризова само 1 път в 6 - тия месец ми слуша тоновете на бебчетата.Та да си дойда на въпроса трябва ли всеки пат като отида на консултация да слуша тоновете или не е задължително?

# 123
По принцип на мен всеки път ми ги пускат на ехографа и те се чуват и лекаря гледа на ехографа колко са.Но това е за минута!А от деветия се започва всяка седмица на специален апарат!Запис се прави 20-30мин!
Не знам при близнаци дали не е редно и преди деветия!

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 19:35 от pashic

# 124
Здравейте момичета!Имам конкретно въпрос към Мери-би ли могла да ми кажеш дали при вас работи акушерка на име Ани Кръстева-моя приятелка е била много доволна от нея, но е загубила координатите й!Предварително благодаря!!!

П.П.На всички останали бременелки-леко раждане, живи и здрави бебоци и бързо възстановяване!!! Hug Hug Hug  bouquet

# 125
  • Бургас
Здравейте момичета!Имам конкретно въпрос към Мери-би ли могла да ми кажеш дали при вас работи акушерка на име Ани Кръстева-моя приятелка е била много доволна от нея, но е загубила координатите й!Предварително благодаря!!!

П.П.На всички останали бременелки-леко раждане, живи и здрави бебоци и бързо възстановяване!!! Hug Hug Hug  bouquet

Здрасти Гогуна,  Hug Ани Кръстева отдавна не работи в болницата. Мисля, че някъде от м. май.
 Praynig Извинявай, че аз ти отговарям а не Мимето.

# 126
Как си, Геринце? Kissing Heart lovekiss

# 127
Аз раждах с Ани Кръстева и др. Драгнева и за двете   bouquet

# 128
Герии, няма защо да се извиняваш!!! Целувки от мен!

# 129
  • Бургас

Благодаря, добре съм Танюша! Вие с Коко как сте? Растете гледам?! Дано скоро да се видим! txtloves newsm76

Герии, няма защо да се извиняваш!!! Целувки от мен!

Мимка  Hug

# 130
Благодаря Гери!!! Hug Hug Hug  bouquet

# 131
здр момичета!искам да попитам,някой знае ли дали може да се уговориш с акушерка,а не с лекар(понеже ще раждам нормално,и държа на акушерката) newsm78 Rolling Eyes

# 132
..... глас в пустиня..   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 133
здр момичета!искам да попитам,някой знае ли дали може да се уговориш с акушерка,а не с лекар(понеже ще раждам нормално,и държа на акушерката) newsm78 Rolling Eyes

Здравей, ти имаш впредвид да си заявиш акушерка, която да извикаме, когато постъпиш за раждане ли?

# 134
Здравейте. Графика на др. Гамишев за октомври готов ли е?

Общи условия

Активация на акаунт