Красиви майчета от цялата страна, ЧИРПАН пак тука ни събра!

• 6 613
  • 47
  •   1
Отговори
# 15

Честита Нова 2011 Година, момичета!
Да сте живи и здрави!
Желая ви много любов, щастие и късмет!

Честит празник на именниците днес!

# 16
  • Стара Загора

# 17
  • Малка къщичка - близо до морето!
       Здравейте........ да се запиша и аз при вас. Казвам се Надя и по настоящем живея в Несебър, макар че всъщност съм от София. Много обичам Чирпан и мога да кажа, че цялото ми детство е свързано с него, защото имам баба там. С моя съпруг имаме две момченца, които също като мен прекарват лятото при баба ми в Чирпан. Доста от Вас познавам по физиономия, но мисля че не се познаваме лично, макар да сме горе-долу на еднаква възраст и в бъдеще ще ми е приятно, ако се засечем в града,  да се запознаем. Това е засега и на всички ви пожелавам хубав ден !

# 18
Здравейте и от мен,наистина имаше голяма затишие в темата,но предлагам през новата година да не е така  Hug
 Здравей мама на Ваньо и Ники ,всеки свързан по някакъв начин с Чирпан е добре дошъл тук,особенно на тези които сме далеч ни се пише повече като че ли  Hug  bouquet
Ние сме добре,децата на детска,аз още не съм намерила работа,надявам се на нещо в скоро време,ако ми се получат нещата ще имам повод да ви се похваля  Blush

# 19
Най-накрая някой да пише тук.Добре дошла при нас мама на Ваньо и Ники.
Аз от началото на седмицата съм болничен.Грипа ни спипа и нас-Теди е на антибиотик...и аз се окашлям,но мен кой ли ме пита.Въпреки това с нея и аз си стоя вкъщи и освен че почивам и се възстановявам.Иначе нищо ново и интересно-Теди ходи на градина...ние на работа.От 29ти сме я записали да ходи дакара ски на Алеко за една седмица от детската градина. Апартамента още не е готов,но нали знаем какво е търпение-чакали сме за всяко хубаво нещо,което ни се е случило в живота.Напролет живот и здраве може да започнем да го оправяме.
Пишете по-често де...болни има ли-хайде дайте отчет кой как е и какво ново при него.

# 20
Добро утро 

Ние грипа го минахме.Първо детето ,после аз.
И аз като jinjer_78 търся работа ,бях съкратена в началото на ноември.
Ама вярно,че никой вече не пише в тая тема newsm78

# 21
  • Розовата долина
Здравейте и от мен!!
Аз ъж по цял ден в къщи си стоя,а до сега не съм видяа новата темичка,голяма съм........
Но хайде ще се поправя!!
За нас какво да ви пиша,гледаме се с бебка у дома.Добре,че зимата не е много люта,та почти всеки ден сме навън.Сияна е най-ревливото и мрънкащо бебе,което някога съм виждала,все нещо не е на кеф,иска само мен и никой друг,ееее и кака си търси понякога!!Всъщност до 4тия месец не беше такава,но после нещо И стана и се промени коренно.Ама да е жива и здрава,пък другото са бели кахъри.Имаме си вече едно зъбче,стоим изправени в кошарата,пляскаме с ръчички...ей такива бебешки неща.
Kiki_andr,дано по-скоро успеете да се нанесете в новото жилище и да си го обзаведете с удоволствие.
jinjer_78,ти как си?Леле,сега като гледам Сияна какво шило е,та се чудя как се опарвят хората с близнаци?Хем не съм някаква тутла,но на моменти наистина не мога да се оправям сама...Да ги нацелуваш сладурите!!
мама на Ваньо и Ники,добре дошла!! LaughingМоже да покажеш снимки,за да те разпознаем и ние!! Wink
Миналата седмица случайно се видяхме с Петя и нейното бебче.Аз даже не знаех,че има второ детенце-да И е живо и здраво!!
Ами това е от мен,Сияна спи и аз използвам момента,че иначе няма как,все иска да пипа!!Обещавам да се включвам редовно!! Laughing

# 22
....ами то аз съм си на снимката в профила, но сега ще дам линк към снимка бг......там трябва да има някакви снимчици, ако не,  ще кача от наличните в служебния компютър

http://nadetopetrova.snimka.bg/family/2010.566128.22194112

# 23
  • софия
Ето ме и мен. Направо бях забравила за темата Embarassed
Ние минахме грипа миналата седмица-т.е. само Ицко, 6 дни беше с температура. Тогава му и пуснахме ПКК, за щастие не се наложи АБ.
Сега пак сме си кой на работа, кой на градина.
Празниците си бяхме у дома...малко се бяха поулели с офертите за НГ. По 3 март се каним да направим сефтето на Гърция, но да видим.
За съжаление Новата година не започна добре, дядо ни в Търново почина мината неделя Cry...Но на всекиго пожелавам да стигне неговите 87 години... Heart Eyes
Приятна вечер и бъдете здрави!

# 24
Добър вечер от мен момичета-кокичета  Wink
като видях такова раздвижване направо се зарадвах  Hug
Танче не е лесно отглеждането на деца и въртенето на къща не го оспорвам,но се справя човек,аз например благодарение на свекървата която беше напуснала работа и изкара плътно с мен 2год и половина та така,сега все и се фукам че ще родя едни близначки и ще си ги гледам сама,но тя се смее и ми казва че бая зор ще видя  hahaha
Ох много се надявам да прескочим грипа ние ,децата най-вече  Praynig
Да ви кажа днес ходих на конкурс,бях кандидатствала тука в митницата и сега чакам резултати към края на седмицата и да ме поканят на интервю,но си знам че вирее още шуробаджанащината у нас и няма да се тормозя ако не ме изберат въпреки че имам чувството че това е моята работа за момента  Rolling Eyes
мама на Ваньо и Ники ,аз не те познавам,къде живее баба ти в Чирпан по махалата някой може да се сети за теб от тук пишещите  newsm78
m_tania ,късмет с намирането на работа  Peace
Kiki_andr,дано наистина скоро си се нанесете  Hug
iniici ,съжалявам за дядо ви,тъжно е наистина да се разделиш с близък човек  Hug
стискайте ми палци да ви се похваля съвсем скоро с новата си работа и аз  Praynig Praynig Praynig

# 25
Добро утро!
Танче, благодаря ти много за пожеланието и честито ви първо зъбче! Hug
Сияна изглеждаше такова кротко бебе, като я погледнах в количката...Една такава спокойна и усмихната...
Моята мома пък скоро откри, че има глас и от тогава пищи, та не се трае. Рев мога да понеса (имам опит с батко и, който беше адски ревливо бебе), но това пищене ме побърква! Crazy
iniici, съжалявам за дядо ти! Съболезнования!
jinjer_78, m_tania, успех с намирането на работа!Стискам ви палчета! Flowers Four Leaf Clover
мама на Ваньо и Ники , аз не мога да се сетя за теб, но пък аз и не съм физиономист по принцип. Имена и дати помня като слон, но не и лица.  Rolling Eyes
Kiki_andr , тя пролетта е вече съвсем близо, така че съвсем скоро ви предстоят ремонтите. Голяма тръпка е да обзавеждаш нов апартамент, да планираш и да си представяш кое как ще е. Само майстори ако мислите да ползвате, може да ви създадат малко ядове. Wink
Хайде, да не се оливам...
Пожелавам на всички болни бързо да оздравяват, а на здравите да ги подминат болестите тая зима!
Дано да успее да се възроди отново Чирпанската ни тема! thumbsup

# 26
Ето ме отново.Теди от понеделник тръгна на ски училище и във вторник ми я върнаха с температура.Вкъщи сме си цяла седмица.Само вторник вечерта не беше добре,но още в сряда през деня си прави дискотека в нейната стая.Това ако е болно дете...Все пак я оставих вкъщи цяла седмица,че ме достраша да я пусна.Дадохме 200лв за това ски училище, а тя ходи само 2 дни...горе въздуха е по-друг и ми се искаше да ходи,ама..
Отново никой не пише тук...не разбирам защо.Аз в момента съм на вълна кухни,но да ви напомня наближава св. Валентин.Някой планувал ли е нещо да изненада половинката си??Дайте някоя идея,че с този апартамент не мога да мисля за нищо.Не че нещо,ами всичски пари там отиват.
Приятен ден на всички.

# 27
Привет на всички!
Темата не съм забравила, но по неясни за мен причини поне 20 пъти съм опитвала да вляза и винаги ми блокира компа  Rolling Eyes А от другитер теми, в които съм писала, не блокира. Сега реших пак да пробвам, и О! Чудо! Simple Smile
Ние сме ок. Аз се върнах на работа, Елица е на детска ясла. Малко с връзки се уредихме, макар че не сме ги търсили... Simple Smile Но идеално ми се получи де Simple Smile Вече цял месец ми ходи малкото на ясла. Такова ми е бебе... Не плаче, хваща лелята за ръчичка и влиза в група.а Simple Smile Очаквах доста трудности, но може б защото е много малка, минава безболезнено. Да е здрава, другото не е важно!
 Добре дошла на новата мама Simple Smile Аз само не разбрах - ти си от София, мъжа ти откъде е, че имате чирпанска жилка  newsm78 Simple Smile
Поздрави!

# 28
        Чирпанската ми жилка е по бащина линия. Баща ми е от Чирпан и баба ми живее там. През първите ми 9 години - до четвърти клас живях при баба в Чирпан и съм учила в "Климент Охридски", а по-късно  всички ваканции съм прекарвала в Чирпан. Имам доста приятели от там. Баба ми живее в кв."Янко Иванов", две къщи след магазина на "Трендафиловите" в посока към "баш чадъра". Към настоящия момент живея в Несебър, но всяко лято децата ми прекарват ваканциите си при баба в Чирпан, така че те също много го обичат.

# 29
  • софия
мама на Ваньо и Ники моите баба и дядо пък са срещу" Водопада" Laughing
Някак все ми става смешни като чуя за Трандафилите... Joy Не ги познавам хората, но магазина е ориентир определено. Peace

Общи условия

Активация на акаунт