Отговори
# 60
За нищо Simple Smile  Hug

# 61
оф и аз вчера бях на доки и ми би една инжекция pregnil,фоликул има 17мм,лигавица страхотна по думите му и днес и утре секс ,но поради психическо нежелание на мъжът се уговорихме с доки за сутрешен секс което мен не ме кефи ,но много се отразява на съпругът.Сутринта правихме секс и съм стояла 30мин иначе щях да закъснея за работа ,но според мен е малко.Вие как мислите?А доки изписа на съпругът Спимен по 4таб.на ден за по-добър материал.

# 62
оф и аз вчера бях на доки и ми би една инжекция pregnil,фоликул има 17мм,лигавица страхотна по думите му и днес и утре секс ,но поради психическо нежелание на мъжът се уговорихме с доки за сутрешен секс което мен не ме кефи ,но много се отразява на съпругът.Сутринта правихме секс и съм стояла 30мин иначе щях да закъснея за работа ,но според мен е малко.Вие как мислите?А доки изписа на съпругът Спимен по 4таб.на ден за по-добър материал.

Според мен няма чак такъв проблем след 30 мин да станеш. Аз лично никога не съм лежала повече от 10 - 15 мин. Ако сте уцелили момента,  и 2 минути да са достатъчни. Не се притеснявай, стискам палци да е станало.   bouquet  Hug

# 63
chin, мерси за отговора!

marucana, стискам палци   bouquet

# 64
значи няма да се притеснявам толкова   bouquet дано да се е случило

# 65
Но се издразних на лекаря - уж има карта на пациента и там си пише всичко, но явно няма кой да прочете. Всеки път като ходя ме пита дали аз съм била за инсеминация. И сега без да попита направо си изрецети - утре хормони, прегнил и в неделя инсеменация. Аз естествено го прекъснах и му казах, че не сме говорили за инсеменация и че поне първия път ще опитаме по естествен начин. Не знам какъв е тоя зор за инсеменация  #Crazy
Saki 79, и аз така на моята - уж всичко си записва, а като отида започвам с преразказ какво ми е казала да правя предния път и всъщност докъде сме стигнали. И на мен първо ми предложи инсеминация, а на твърдението ми, че искам да е по-естествен път отговори, че инсеминацията е съвсем естествена. Да бе, да! Ръцете ми ще са върху магаре, а не върху мъжа ми и ще е естествено...  #2gunfire
marucana, аз знам, че поне половин час е хубаво да се полежи. Но дали е заради скоростта или просто за успокоението на човек, което е доста по-предразполагащо към забременяване от стреса - не знам. Но пак по-все важното от лежането е - "работа" да се върши Simple Smile

# 66
аз обикновено не ставам след секс ,гледаме да го правим вечер за да мога да лежа цялата нощ,но тези два дни доки каза да е сутрин за най-сигурно,но аз мисля че фоликулът не се с спукал,защото миналият път ме боляха леко яйчниците и доки каза че тогава е било спукването,а до момента не съм почувствала болка,надявам се да се е случило че мн секс се насъбра този месец ,мъжът ми няма да издържи на напъна хахах

# 67
аз обикновено не ставам след секс ,гледаме да го правим вечер за да мога да лежа цялата нощ,но тези два дни доки каза да е сутрин за най-сигурно,но аз мисля че фоликулът не се с спукал,защото миналият път ме боляха леко яйчниците и доки каза че тогава е било спукването,а до момента не съм почувствала болка,надявам се да се е случило че мн секс се насъбра този месец ,мъжът ми няма да издържи на напъна хахах

marucana, доктора днес ли каза, че трябва да се спука? Предният месец колко време след прегнила се спука?  Писала си, че вчера е бил 17 мм. И аз вчера имах 2 фоликула 17 мм, но лекарят ми каза в събота и неделя да сме по-активни, а дотогава въздържание.
Мисля, че още има време да стане, а мъжа ти хич не го жали  -  да се стяга  Grinning

# 68
hahahah ами да беше 17мм но ми би една инжекция прегнил ми каза че с него ще се спука преди събота и неделя,това е че той е на някакъв семинар днес и не можем да видим дали се е спукал и сега не знам какво се е случило.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes,но за всеки случай ще го урна и утре за по сигурно.

# 69
  • София
hahahah ами да беше 17мм но ми би една инжекция прегнил ми каза че с него ще се спука преди събота и неделя,това е че той е на някакъв семинар днес и не можем да видим дали се е спукал и сега не знам какво се е случило.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes,но за всеки случай ще го урна и утре за по сигурно.
направи тест за О. може да покаже пика на ЛХ
Фоликула се пука /след Прегнил/ средно за 24 часа, но може и на 48  - доста е индивидуално

# 70
Мили момичета, аз не ви пиша, защото се мотам по лекари  Rolling Eyes ...Посетих д-р Тодорова, д-р Коларов и разни други... И с най-голямо съжаление установих, че бебеправенето вероятно ще е една голяма борба  Cry . Дано все пак не се превърне в този кошмар, за който повечето доктори ми разказаха!  Praynig
Пожелавам ви много успех и търпение и дано скоро всички станем бъдещи мами!  Hug

# 71
правих тест за О,но не излизат нито една нито две черти,аз за всеки случай изтормозих мъжа четвъртък,петък и събота за най-сигурно!!!!

# 72
правих тест за О,но не излизат нито една нито две черти,аз за всеки случай изтормозих мъжа четвъртък,петък и събота за най-сигурно!!!!

Peace Е, не се притеснявай, аз определено не съм чувала мъже да се оплакват от много секс  Simple Smile

# 73
Akо не излиза контролна, значи теста е невалиден!

# 74
знам че е невалиден и го повторих изхабих цяла кутийка ,но пак не излизат ленти,няма значение дано сме уцелили момента

Общи условия

Активация на акаунт