Звездни компромати-74 част

• 46 449
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • UK
Аз пък не съм съгласна, че има някаква разлика. Не е първата снимка на някого с приятел, който не е известен, да не говорим за папарашките снимки и съгласието, което се иска за тях, но си ги пускаме непрекъснато.

# 316
МГМ, приятелят на известния поне е знаел, че го снимат. A папарашките снимки са на що годе известни личности, не на съпругата на гаджето на Азис.

Бритни
   Спиърс  в сесия за POP

# 317
  • UK
Защо да е знаел, че го снимат? Папарашка снимка на Майли Сайръс с приятелки, папарашка снимка от почивката на Джони Деп с децата му на Хаваите, колко снимки сме гледали на никому неизвестните жени на разни актьори, или почти неизвестните - да не би да не сме виждали тук жената на Пиърс Броснан например? И това, че някой си е що годе известна личност значи ли, че закона не важи? Жената на гаджето на Азис няма да си направя труда да я погледна, гаджето на Азис няма да си направя труда да го погледна, нито пък самия Азис, но ако аз съм на разходка с Майли Сайръс няма да имам думата дали да ме снимат и показват в такава тема. Против закона. Не виждам защо да защитаваме някаква си там, жената на някой си там, понеже не е известна. Ами снимките на звезда насред площад, пълен с хора? Тях кой ги пита дали да бъдат снимани? Simple Smile

# 318
Предполагам, че звездата се води публична личност и е наясно с факта, че ще бъде снимана дори и на площада.  Може би не съм права, но ми остана гадно усещане от постъпката на Диди. Ако пусна снимка на Майли Сайръс, на която е с приятелка ще посоча, че е снимка на Майли, а не на "грозната и и обикновена приятелка".

# 319
  • UK
Обсъждали сме и обикновени, неизвестни хора. Да не говорим колко снимки на абитуриентки разгледахме покрай баловете. Simple Smile А коментара за жената на Пиърс Броснан да не би да е "Колко е прекрасна"? За мен "Защо този хубав мъж се е хванал с такава жена" е еднозначно с "грозната и обикновена приятелка". Simple Smile

# 320
МГМ, абитуриентките и родителите им сами си качват снимките в нета. Спирам със спама.

# 321
  • Варна
2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

Изключение правят снимките на обществени места. Peace

# 322
И при децата ли стоят нещата така, чисто информативно питам.

# 323
  • UK
Последно за качването на снимката ли е проблема или за обсъждането? Simple Smile Живеем тук. Тук не може да срещнеш Бритни Спиърс да пазарува в Билла, затова срещаш... Както му е там името на разходка с жена си. Такива хора се числят към известните в България и биват снимани. Ако проблема е, че е снимана жена му - тогава повече тук не трябва да се показват никакви снимки на антуража на някакви звезди или случайни хора, попаднали в кадър. Ако проблема е коментара - тогава още важи каквото казах за абитуриентките. Няма значение кой им е качил снимките. Ако съм пуснала мъжа си да става аксесоар на Азис, няма да се сърдя, че ме обсъждат по форумите. Ако съм грозна и обикновена, какво да кажат хората? Случвало се е и обратното, някой да си намери красива приятелка, работеща в екипа на филм, който снима, например, или някоя друга, напълно неизвестна жена, и да обсъдим, че е красива. Не е известна, просто е на снимката.

# 324
На мен проблемът ми беше за качването на снимката. Щом го намирате за ок сигурно е нормално.

# 325
  • София
2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

Изключение правят снимките на обществени места. Peace
Не е вярно. На обществено място могат да те заснемат, ако преди това са те информирали, че те снимат и си имал възможност да избираш дали да си в кадър. Дори и на местата с охранително видеонаблюдение е обозначено на видно място, че зоната е под видеонаблюдение. Ако телевизионен екип снима този екип стои на видно място и всеки минувач може да ги види и да избере да не попада в кадър. Ако се заложиш и снимаш тайно всеки попаднал в кадър може да те спука от съд. Това че на хората не им се занимава със съд не отменя правилата.
За киното важи същото, но хората работят с още по- голяма прецизност- всеки, който е в  кадър дава писмено съгласие. Не случайно в нискобюджетните филми улиците са празни.

# 326
Аааахаааа, дидито все пак е изплющяла снимката тук, макар и за кратичко. Щото вчера имаше дилема дали да или дали да не в другата клюкарска тема, кого видях.

И аз имам снимка с много известни , и то - не папарашка, но никога не бих се позволила да я изцопам във форум. Най-малкото защото после жълтурковците директно ше си я залепят на челни страници и, второ, безкрайно много уважавам дамата и фамилията и.

# 327
  • Earth
Джесика Симпсън и гадже http://prikachi.com/images/731/2497731n.jpg

# 328
Но, пък си е компромат, че този, който се прави на страстен любовник на Азис, всъщност не е гей! Не, че някой му вярва на театъра на Азис.........

# 329
Бритни
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/09/11/article-1311015-0B20E0 … C-389_468x656.jpg

А тази целувка на китката й татуировка ли е ? На няколко снимки вече я забелязвам. Thinking
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/09/11/article-1311015-0B20E0 … C-526_468x691.jpg

Общи условия

Активация на акаунт