Звездни компромати-74 част

• 46 395
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Оф я ми пратете тая снимка на ЛС, че ми стана любопитно Simple Smile

# 331
А на Бритни на първата снимка това чебурашкоподобното какво ли е Simple Smile?

# 332
Аххааха, верно, чак сега го забелязах. Laughing То си е направо чебурашка. Laughing Най вероятно е дело на децата.
Забравих да кажа, че сесията й за POP, изобщо не ми харесва, направо отврат ми се видя. ooooh!

# 333
Галена в
Plazza
Dance (надявам се, че не кара след употреба на алкохол)
Бургас.
Нали имаше спор за целулита - ТУК са я хванали в подходящ за спорене кадър!  Mr. Green

# 334
# 335

Нали имаше спор за целулита - ТУК са я хванали в подходящ за спорене кадър!  Mr. Green

Е, да не би да има целулит пък  Rolling Eyes

Риана много готина на обложката на албума си  Heart Eyes
Ам, Деси Слава е сега в Модерно, много е сладка. Косата й е много готина, с какво са и я правили?  newsm78

# 336
# 337
# 338
# 339
  • София
Момичета,не исках да предизвиквам спорове и негативизъм в темичката.Наистина бях водена само от клюкарския си нагон Mr. Green.Не знаех законите и наистина не помислих,че някой жълт вестник може да използва снимката.На нея и без това не се виждаше жена му,а детето беше в гръб.Извинявам се на тези,които са се почувствали некомфортно! Hug

# 340
Незнаех,че на Вито детето има синдрома на Уилямс  Confused

# 341
# 342
# 343
Момичета,не исках да предизвиквам спорове и негативизъм в темичката.Наистина бях водена само от клюкарския си нагон Mr. Green.Не знаех законите и наистина не помислих,че някой жълт вестник може да използва снимката.На нея и без това не се виждаше жена му,а детето беше в гръб.Извинявам се на тези,които са се почувствали некомфортно! Hug

Не се притеснявай, то ако става въпрос законът важи за всички, не изключва така наречените публични личности.

# 344

Общи условия

Активация на акаунт