Звездни компромати-74 част

• 46 355
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
много е смешно с тия песни , които вечно му пее ,
тия хора не си ли говорят  ?

# 436
много е смешно с тия песни , които вечно му пее ,
тия хора не си ли говорят  ?

То пък да е само тя дето пее, но при повечето е "Като си пееш Пенке, кой ли пък те слуша"  Whistling

# 437
Самия Валери е дете на разведени родители и за свой баща смята  втория мъж на майка си и това доколкото знам много му е тежало през годините.Може би не иска да причинява на сина си това ,което сам е прживял и са се разбрали с Алисия да правят компромиси в името на детето.

# 438
То май само Алисия прави сериозните компромиси (но пък сигурно са добре подплатени финансово), от страна на Валери, освен да търпи тъщата от време на време, за друго не се досещам  Laughing Laughing Laughing

# 439
Добре де, пропуснете думата "вързала" да мине покрай изтънчените ви уши, за да не се дразните.  Исках да кажа, че Алисия като по-голяма ,  зряла и опитна  от Валери е трябвало да помисли дали това момче си е изживяло тинейджърските години и е готов за съжителство.
а вие допускате ли, че тя това може и да си го е помислила, но е помислила и друго - че детето и и самата тя ще са обезпечени финансово, каквото и да стане между нея и бащата...
Така че думата "вързала" си е баш на място.

# 440
Даскалица Кукундрелова, баш така си е, но не го споделих гласно, за да не изпадам пак в излишни спорове  Peace

# 441
Тя е добре финансово, така беше преди да се запознае с Валери. Според мен наистина го обича.

# 442
Между другото сина им неска става на 3 годинки.Да им е жив и здрав малкия Валери.
Новото завоевание на Благо- руска балерина

# 443
а вие допускате ли, че тя това може и да си го е помислила, но е помислила и друго - че детето и и самата тя ще са обезпечени финансово, каквото и да стане между нея и бащата...
Така че думата "вързала" си е баш на място.
 PeaceПодкрепям.  Едно са доходите на певица от БГ, друго на Валери от Парма или там където играе Mr. Green Аз обаче също мисля, че тя много го обича(ла) и бебето не е било вързалка, но ако се разделят точно дедето ще е една добра финансова застраховка за нея.

# 444
  • София
Тя е добре финансово, така беше преди да се запознае с Валери. Според мен наистина го обича.

И аз мисля така Peaceдруг е въпросът,че Валерко-младши ще остане първородния син на Божинов и ще бъдат винаги облагодетелствани с майка си Peace

# 445
От какво да е добре финансово Алисия, да не би да е от скъпоплатените фолкаджийки? Не вярвам да се избиват да я канят по участие, пък и хитове не знам дали има.

# 446
Като цяло има участия, висок й е хонорара, все пак за миналата година беше Певица на годината на Фен тв. Е, не може да се сравнява с Преслава и т.н., но не е и от нивото на Лияна, Кати и прочие.
Но ако не се лъжа, Смарти има предвид, че и преди е била добре, тъй като явно родителите й имат добри финансови възможност.

# 447
Да. Има интервюта, в които е разказвала за бизнеса на родителите си и т.н. Е, не е била милиардерка, но определено имаше висок стандарт момичето.

# 448
В другите компании, които издават попфолк изпълнители пак ли им режат такава голяма част от хонорарите както в Пайнер? Ако е на по-ниска комисионна може да изкарва колкото и пайнерските изпълнители.

# 449
В Ара май не са на такива драконовски проценти. Но си е на индивидуална договорка.

Общи условия

Активация на акаунт