Звездни компромати-74 част

• 46 388
  • 739
  •   1
Отговори
# 375

Наистина е хубава, харесва ми...  Peace Аз обаче не разбрах истина ли е, че имат връзка Валери и Николета?
пишат го разни жълтури така че едва ли... този Валери мн желан мъж бе! Пък даже не е и кой знае какъв  хубавец на дечко ми прилича

Тук Алисия и Валери така са изкопирали семейство Бекъм, че няма накъде повече   Tired

е то в такъв случай всяка наистина елегантна жена по улицата копира В.Б.   Naughty

# 376
Като стана дума за Алисия, едни стари нейни снимки, на която едва я познах:

1  2  3

В интерес на истината, не знам защо на Николета да са тъпотии, аз не видях тя да е направила някакво изказване, че е с него във Фейсбука си, съвсем други хора и неща издават, че са двойка. В няколко интервюта вече я питат, дори в едното се твърди, че светски хроникьори я засичат няколко пъти с Валери, и тя отрича.

# 377
  • София

Наистина е хубава, харесва ми...  Peace Аз обаче не разбрах истина ли е, че имат връзка Валери и Николета?
пишат го разни жълтури така че едва ли... този Валери мн желан мъж бе! Пък даже не е и кой знае какъв  хубавец на дечко ми прилича

Ами той наистина не е кой знае колко голям, 86-ти набор е.

# 378

Ами той наистина не е кой знае колко голям, 86-ти набор е.

Така като гледам снимките, изглежда ми и нисък. Колко е висок, някой знае ли? Алисия съм я виждала наживо, в началото на кариерата си , когато беше с коса до кръста. Имам спомени, че е нисичка, миньонче.

# 379
Имам спомени, че е нисичка, миньонче.

Зависи и ти колко си висока и какви са ти представите. В този форум веднъж прочетох за някоя си, дето била много нисичка - 167см  Simple Smile

# 380
Алисия има развитие, това е хубаво. Скоро гледах един клип на Кати от зората на кариерата и както и последният - една и съща е.  Crazy
За мен са тъпотии, защото е много ясно, че директно като е питат ще каже така,ако той така иска. Но тънко тънко по фейсбук може да пуска разни слухчета. Моите приятели като знаят, че нещо е тайна - тя остава такава. Това имам предвид.

# 381
Алисия е дребничка, около 1.60 е някъде.

Валери винаги си е ходил, и това е обществена тайна. Защо някой смята, че това с Николета не е вярно, си е негова работа.  Ако не е Николета, ще е Иванка, Петканка, Драганка, и т.н., а Алисия явно няма нищо против, да седи Б-я с месеци, докато той си изживява връзките. Много хора са наясно, с кой е Валери, и без да четат Фейсбук. Ама живота си е тяхен, всеки може да е с който иска.

# 382
Алисия е дребничка, около 1.60 е някъде.

Валери винаги си е ходил, и това е обществена тайна. Защо някой смята, че това с Николета не е вярно, си е негова работа.  Ако не е Николета, ще е Иванка, Петканка, Драганка, и т.н., а Алисия явно няма нищо против, да седи Б-я с месеци, докато той си изживява връзките. Много хора са наясно, с кой е Валери, и без да четат Фейсбук. Ама живота си е тяхен, всеки може да е с който иска.

От къде си сигурна, че той толкова кръшка?  Rolling Eyes

# 383
Нали не очакваш да напиша тук, защо така смятам.
Имам причини, и това е. Никой не карам да вярва, или да се съгласява. Peace

# 384
  • София
То за Валери си е обществена тайна Wink

Така като гледам снимките, изглежда ми и нисък. Колко е висок, някой знае ли? Алисия съм я виждала наживо, в началото на кариерата си , когато беше с коса до кръста. Имам спомени, че е нисичка, миньонче.

Нисък е  Peace
http://www.winner.bg/player/valeri-bojinov.html

# 385
За мен ръст 177см е по- скоро среден, отколкото нисък  Thinking В Уикипедия пише 178см.

# 386
  • София
За мен ръст 177см е по- скоро среден, отколкото нисък  Thinking
Зависи от твоя ръст. Аз съм 1 см по- висока от Божинов и според мен е нисък.

# 387
  • София
За мен ръст 177см е по- скоро среден, отколкото нисък  Thinking В Уикипедия пише 178см.
Аз съм толкова и затова за мъж ми е ниско  Mr. Green

# 388
Е, аз не съдя спрямо себе си, а спрямо средния ръст на българския мъж (не, че знам колко е статистически). Иначе ако аз съм 155см, то мъж 160см висок ли трябва да го нарека?

# 389
  • София
Е, аз не съдя спрямо себе си, а спрямо средния ръст на българския мъж (не, че знам колко е статистически). Иначе ако аз съм 155см, то мъж 160см висок ли трябва да го нарека?
Всъщност си права. Хвърлих едно око на статистиката по въпроса и се оказа, че средния ръст на българският мъж е 176 см. Среден на ръст е човека.

Общи условия

Активация на акаунт