Звездни компромати-74 част

• 46 385
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Аз от една статия прочетох това
Цитат
Под среден ръст по последни антропометрични данни се разбира около 175 см за мъжете и 165 см за жените.

В друга това за българите
Цитат
Сега средният ръст на мъжете е 171,47 см......................    Средният ръст на жените е 158,58 см

което ми се вижда прекалено малко  Thinking първото ми се вижда правилно.

От 2010г. това

Цитат
Средната височина на мъжете у нас е 175.2 см, а на дамите - 163.2 см. В столицата обаче средният ръст при силния пол е 178.1, а на жените 164.8 см.

# 391
На мен Алисия  с поведението си ми стана симпатична .А за Николета или /Курволета/ както често я пишат какво да се каже......дори и да  е с Валери,ми ще и се порадва още малко и после ще и каже чао.Както се бъзика то Шоуто на Слави ,тя е стара пушка и много хора са се учили да стрелят на нея.Тя ще си хвърчи от цват на цвят и с това ще си остане ...............

# 392
На мен ми е жал за Николета, изглежда ми наивничка и влюбчива.

# 393
  • На морето!
Аз не правя разлика между плеймейтка и чалга певачка- еднакво безинтересни и безлични са ми- от един калъп са. В този случай съжалявам Валери- на тази възраст, с тези пари и тази нужда от емоционална задоволеност, да му се лепят всякакви Алисии, Златки, Николетки и т.н. и да тръбят как е единствен след 1003-мата преди него. А той горкия в момента трябва да е в пика на футболната си кариера, с "великия" ни национален тим. И, за да е пълно щастието му и тъщата отишла в Италия.  Mr. Green

# 394
горканчо...   да ги ожали човек  newsm45 мн е малък този бе, а пък мн оправен - звезди, скандали, футбол, че и дете направил... къде ги тези мъже  Rolling Eyes

# 395
Валери едно време в Италия му преписваха връзка с Елизабета Каналис и други техни моделки , когато беше на върха на славата си , когато премина в Ювентус, а сега като го гледам и си мисля колко ниско падна и в личен и професионален план , а можеше  и имаше предпоставките да е играч от нивото на К.Роналдо и Меси.

# 396
  • София
Аз не правя разлика между плеймейтка и чалга певачка- еднакво безинтересни и безлични са ми- от един калъп са. В този случай съжалявам Валери- на тази възраст, с тези пари и тази нужда от емоционална задоволеност, да му се лепят всякакви Алисии, Златки, Николетки и т.н. и да тръбят как е единствен след 1003-мата преди него. А той горкия в момента трябва да е в пика на футболната си кариера, с "великия" ни национален тим. И, за да е пълно щастието му и тъщата отишла в Италия.  Mr. Green
Е има си разлика, чалгарките поне  се мъчат да пеят, а плейметката  работи само върху циците си Laughing

# 397
Момичета, днес разглеждах последния брой на Плейбой на работа, и с колежките много се изненадахме от една снимка, обратно, колегите ни пък нищо не забелязаха.
 Мислите ли, че на това момиче 18+ нещо му липсва (на по-голямата снимка)?

# 398
  • UK
Липсва й, да. Simple Smile

# 399
  • някъде
Е,не е за сефте да се престарават в изтриването фотошоперите. LaughingОсновния инструмент са й зачистили Laughing

# 400
Да сме спокойни с девойките , че повредата не е при нас, знам ли, може и такива да има, като кукли гладки  Joy

# 401
  • София
Момичета, днес разглеждах последния брой на Плейбой на работа, и с колежките много се изненадахме от една снимка, обратно, колегите ни пък нищо не забелязаха.
 Мислите ли, че на това момиче 18+ нещо му липсва (на по-голямата снимка)?
Добре, че го има фотошопа да се позаглади нейде, да се прибави другаде.Аз видях фотографка, която в профила си в нейния сайт си се беше избарала  като най-много 25 годишна, слаба и строина девойка. В реалностаа трудно можеш да разбереш, че  тази и онази са една и съща Joy

# 402
Коя е, ако не е тайна?

# 403
Ако Валери и Николета са двойка това ще е страхотна гледка за окото- толкова много чар и сексапил на едно място. Въпреки, че ще ми е жал най-вече за детенцето им от цялата история...А за Валери не е нужно мн. усилие  да се установи, че не е от най-моногамните мъже Mr. Green

# 404
  • София
Ника и започва със Ж , във  фотографските форуми....е не съм клюкарка де Laughing

Общи условия

Активация на акаунт