Звездни компромати-74 част

• 46 325
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Да, аз сега изгледах цялото и ми стана ясен периодът според коментираните Simple Smile" Щях да се обадя на Никол да и пожелая да е с Ники 2-3 4 години" Joy Това в техните среди сигурно е почти като "докато смъртта ви раздели".

# 541

О, спор няма. Уникатно е, както обичат да казват братята. Mr. Green

# 542
Николетка си е постигнала целта.....
футболиста е зарязал жена си заради нея....  Tired
Или поне така усилено твърди мълвата......

То тази мълва от месеци, но така и никъде не потвърдено все още. И вие почнахте пак да ги коментирате.  Crazy Преди поне беше тайна ама то тук няма тайни в тази тема.  Mr. Green

А Венета е такава хитруша, ходи лови лапетата само да и вдигат рейтинга, пияна Златка, проста Николета и предаването си върви.

# 543
Николетка си е постигнала целта.....
футболиста е зарязал жена си заради нея....  Tired
Или поне така усилено твърди мълвата......

То тази мълва от месеци, но така и никъде не потвърдено все още. И вие почнахте пак да ги коментирате.  Crazy Преди поне беше тайна ама то тук няма тайни в тази тема.  Mr. Green
А Венета е такава хитруша, ходи лови лапетата само да и вдигат рейтинга, пияна Златка, проста Николета и предаването си върви.

В това предаване бих казала, че и двете бяха еднакво прости. Колкото глупави въпроси имаше, толкова и елементарни отговори.  ooooh!

# 544
Аман от тази Николета  ooooh!,след наколко месеца ще е хвърлила котва при друг футболист или известен бизнесмен .Наели били специално апартамен з анея в Милано-пълни глупости,ако има апартамент в който да отсяда то определено са доста моделки в него .А и според мен кариерата и на модел е доста под въпрос

# 545
Мълвеше се само завръзката им, не за зарязване на Алисия.

И тримата са глупаци, мен ако питате. А Алисия, и песен вече. ooooh! По-ниско не могат да паднат май. ooooh!

п.п. Че ще се раделят ясно е, че Валери ще хукне по следваща фуста, пак. Но това топли ли някой. Или Алисия. Не. Да не е казано, че всяка връзка трябва да завърши с успешен брак. Ще си изживеят каквото имат, и толкова.

# 546
Е, стига с тази Николета, де! Преди с такъв интерес Ви четях, а сега Николета, та Николета... . Най-добре според мен фенките й да си направят отделна тема и там да следят единствено и само нейните изяви. Момичета, извинявам се, ако неволно съм засегнала някой, но не смятам, че точно Николета заслужава толкова време и внимание.

# 547
Посочете ми една фенка на Николета.
Защо като обсъждаме някой, то непременно сме му фенки. Като гледам всички я оплюват, не е тръгнал да я боготвори някой.

# 548
Много измъчено интервю от страна на репортерката. http://www.blife.bg/article-4726  Crazy

# 549
Алисия и Валери дори и да са разделени едва ли  тя ще го обяви в държавен вестник.Алисия ще мълчи до края. Анелия до последно криеше,че с Коко не са заедно, макар че беше ясно.Така,че и  Алисия ще си трае доката Валери не забремени някоя.

# 550
# 551
  • ...край Дунава

Божеее, тук ми хареса Crazy

# 552
Не че искам да връщам темата, ама понеже Алисия днес си е пуснала клипа към песента за Валери, ако някой иска да го види- http://www.youtube.com/watch?v=zWZUXBR94HY&feature=player_embedded
На мен не ми хареса как изглежда.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 14:55 от Just*AvvA*

# 553
При все че не харесвам Алисия, песента ми хареса, клипът също.

# 554
  • Lost in a fairytale ...
Таня Илиева, снимана в NY.

Честно казано, изобщо не ми харесва, а червилото е ...   Sick

Общи условия

Активация на акаунт