кисело мляко от кога?

• 2 523
  • 42
  •   1
Отговори
Здравейте мили мами!Бихте ли ми казали от кога започнахте да давате кисело мляко на бебенцата си?и какво домашно или купешко?Моята сладурана е на 7 1/2 месеца

# 1
Ами, добре е да е след годинката. Недей да бързаш, ако си пие без проблем АМ.

# 2
Аз започнах да давам на 2 навършени месеца. Нямах достатъчно кърма, а и финансите не достигаха за АМ. От тогава до сега давам все домашно мляко.

# 3
Да, но авторката пита откога може. А със сигурност два месеца не е добър отговор  Simple Smile

# 4
Захраних с кисело мляко на 11м - купешко, но не замених АМ с него, а го давам за слетобедна закуска с бисквити и плод.

# 5
На 10-11м. отказа АМ и минахме на кисело мляко.

# 6
Да, но авторката пита откога може. А със сигурност два месеца не е добър отговор  Simple Smile

Авторката пита: от кога започнахте да давате? А не от кога може - това вероятно ще й каже лекарката Simple Smile

# 7
Да, вярно, права си  Simple Smile Но все пак два месеца си е абсурдно  Naughty

# 8
На 9 месеца дадох кисело мляко за пръв път!Първвоначално домашно,после минахме на купешко,а на края на никакво.Сама си го отказа и до ден днешен не го иска.От време на време и давам с бисквити,та се прелъгва Crossing Arms

# 9
  • София
Следващата седмица мисля да му дам, досега не съм.

# 10
И аз точно като Икка Peace,на 11мес като закуска с бисквити или плодово.

# 11
Захраних с кисело мляко на 11м - купешко, но не замених АМ с него, а го давам за слетобедна закуска с бисквити и плод.

И аз по същият начин като Икка!

# 12
  • София
Моята педиатърка каза след годинка,все още не съм давала.

# 13
Аз на 9 месеца дадох, но само мъничко да опита. Не й хареса и после на 11 месеца вече пак като предложих си ядеше, никакъв проблем не сме имали. Но зависи като цяло детето как върви със захранването, един вид индивидуално е. Peace

# 14
  • София
Не по-рано от 10 навършени месеца.

Общи условия

Активация на акаунт