Линка10 , витамини не съм давала , само като еболен давам вит Ц за 5 дни и това е .
Юли днес пак не е ял от сутринта , не иска и да опита храната която му предлагам , ще видим докога ще издържи и той и аз

http://img241.imageshack.us/img241/2451/dsc03267w.jpg
.Най-ми харесва 4е няма ули4ни ку4ета и котки и детските пло6татки са много обезопасени за малките,постлани са с корк отдолу
Дрехите и вси4ко за децата е на цени много по-евтини от БГ,само 4е яслите са на немислими цени до 2 год.,по около 600-800$ на месец.
Чак през март, започвам да се съвземам. За витамините - аз давам и на малкия и на кака му Мултисаностол.

идеята е много добра 

Аз поне след тези в Турция и Сърбия в началото на месеца, за други наблизо не съм чула ...
/. От вчера и дребното се разболя, досега само то удържаше фронта. А кака й много смешно боледува - поради голям мерак да ходи на училище, само нощем боледуваше т.е. вдигаше температура, а през деня нищо й нямаше. 
А това с ракийката е интересна идея, ще я подхвърля на татито.
Анджи не знам за антихистаминовите, но колкото по-малко, толкова по-добре, виж наистина повече в профила на Бърди, мнението му ми се струва разумно. Голямата ми има алергия към ухапване от насекоми, но ги избягвам и често е опъпчена, лятото й се поду крачето и й давахме Ериус, но само за лечение на острия епизод, не и профилактично. И аз се учудвам как може да се предписва масово с месеци пиенето им
, нека да се изкажат и мамите с опит в чужбина.