Отговори
# 675
Анджи , тъй като Юли почти не ги е спирал противоалергичните , редуваме Ксизал със Ериус , Мустаков ни каза да даваме капки Биогайя 10 дни от месеца . Не съм го питала конкретно , но предполагам че е заради дългия прием на антихистаминовите препарати .

Линка10 , витамини не съм давала , само като  еболен давам вит Ц за 5 дни и това е .

Юли днес пак не е ял от сутринта , не иска и да опита храната която му предлагам , ще видим докога ще издържи и той и аз  Tired

# 676
  • София
Сетих се, че преди съм чела такава тема и я потърсих.Ето какво казва Бърди за антихистамините http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=54611.msg997014#msg997014

# 677
  • Пловдив
Mindi, да не би Юли да не яде от зъби. Доколкото си спомням вие чакахте кучешките. Щом не иска даже да опита, сигурно не е защото не му харесва манджата. Поне моята щерка е така-отваря устата за първата лъжица и ако не й харесва, много трудно успява да я нахраня. Знам колко е неприятно детето ти да ня яде Sad
mamamecana, да не е и при вас проблем зъби. Ще свикне Криско, но ще трябва време. Мога да си представя как се чувстваш. И аз напоследък мисля само за това, че наближава да се върна на работа и Марина ще ходи на ясла. При нас има още време/до втората годинка/, ама аз от сега съм го замислила.
Марина се събуди днес следобед със сополи-бистри като вода, само от едната ноздра-дясната. Чакаме последния кучешки-долу в дясно. Дано да е от него, че аз веднага се притесних. И само иска да суче, и повтаря яяя-ко/мляко/, направо ме побърква.
И накрая да похваля нашия тати. Още когато бях бременна, и като разбрахме, че ще имаме момиченце, мъжа ми се зарече, че като се роди, ще свари ракия и ще затвори бутилки за абитуриентския бал и сватбата на дъщеря си. Миналата година свари ракията, а сега я затвори в бутилки. Набави си специални бутилки и в събота ги запечата с восък.   Grinning http://img241.imageshack.us/img241/2451/dsc03267w.jpg

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 22:27 от ninand

# 678
  • USA
Anyto,мажа ми е балгарин.Много мога да ви разказвам за тук,само кажете какво ви е интересно.Мога да кажа 4е не е жибота от филмите на Холивуд  LaughingТе са пална измислица.Много балгари сме тук.Живеем в малак за USA град,около 250 хил,но сме окол 3000 балгари Simple Smile.Най-ми харесва 4е няма ули4ни ку4ета и котки и детските пло6татки са много обезопасени за малките,постлани са с корк отдолу Simple Smile  PeaceДрехите и вси4ко за децата е на цени много по-евтини от БГ,само 4е яслите са на немислими цени до 2 год.,по около 600-800$ на месец.
Лека вечер

# 679
Анито, съчувствам ти. Аз от около месец съм с почти непрекъснато главоболие, световъртеж и доста ниско кръвно. Едва вчера разбрах за изригванията и се зачудих дали неразположението ми не се дължи на тях. Дано успеете да си починете качествено на Елена. И да направите снимки, че после и ние да изплакнем очи...

Линка, ако знаеш как ти завиждам за постоянното лято. Дойде ли септември месец, аз съм така  Tired Чак през март, започвам да се съвземам. За витамините - аз давам и на малкия и на кака му Мултисаностол.

Нинка, в такъв случай чакам покана или за бала или за сватбата  Wink  Grinning

Ние в събота бяхме на ретро парти в една дискотека. Не бях ходила от около половин година и се забавлявах страшно много. То не бяха танци, не беше пиене... После си направихме една ранна закуска към 5 в Уго-то и след това вече не помня как се добрах до леглото  Simple Smile

В неделята пак си пийнах - този път в чест на моя любимец - Фетел. Не си спомням да съм се вълнувала толкова много на финал досега. Голям сладур е това момче  Heart Eyes

# 680
кога е имало земетресение?

# 681
Ех това необичайно топло време ни донесе многоооо болести ooooh!

Анито бързо да се оправяте всички  Hug

Минди преди около месец Кати ми направи същия номер не искаше нищо да куса а като видеше бурканите от ДК и започваше де се крие  Shocked направо в чудо се бях видяла какво да я правя и но като  проби първия горен кучешки и прояде от ново Wink

От миналата седмица Кати кашля и е лепнала някакъв вирус в събота баткото вдигна лека температура вчера на прегледа се оказа ангина ooooh!
Направо ще се гръмна с тез ангини през две три седмици Twisted Evil
А не мога да си обясня как може да има ангина и да не го боли изобщо гърлото newsm78

Нинка браво на мъжа ти  Peace идеята е много добра  Peace
Анжи и вие много се измъчихте дано да се оправите бързо Praynig Hug

# 682
Хайде, всички да оздравяват и да се радват на последните топлички дни!
И аз искам само лято, навивам мъжа ми да емигрираме в някоя топла страна, или на юг от екватора, ама нъц - него към Скандинавските го влече.  Crossing Arms
Линка, витамини не давам. Давала съм само витамин С, и то при някакви наченки на хрема, примерно. Опитвам се да му набавя чрез храната - някакъв пресен зеленчук и мунимум 2 вида различни пресни плодове на ден. А вие къде сте? Около Невада или Аризона може би?

За какво земетресение иде реч?  newsm78 Аз поне след тези в Турция и Сърбия в началото на месеца, за други наблизо не съм чула ...

# 683
Проблема е че не гледам телевизия, не слушам радио, и ако не го усетя няма как да разбера  Grinning
А в турция ходя много често.
Колко е било силно?

# 684
# 685
  • USA
Amorevole,в Florida живеем.Благодаря ви на отговорите за витанините Simple Smile

# 686
Нина, браво, поздравления за мъжа ти!

# 687
Близначкова, ти направо ме стресира с тоя въпрос за земетресението. Изпаднах в паника, че пак е станало. А ти как така не гледаш ТВ и не слушаш радио? Вестници поне не четеш ли? Аз не мога да живея без музика и съответно радиото в нас постоянно работи. За компютъра пък да не говорим  Mr. Green

Ние тея дни седиме с още едни майчета до 19ч. навън. На площадката пред блока е тъмница, но пък времето е толкова приятно, че на никой не му се прибира вкъщи.

# 688
Привет и от нас!
И ние сме тръшнати всички вкъщи от гадния вирус и вече втора седмица с таткото ставаме все по-зле вместо да оздравяваме/ама то с какво ли не се тъпкахме-парацетамоли, таблетки за смучене, спрейчета, капки за нос, антибиотик, ефекта естествено е нулев, да бяхме поспортували, ама тати и за разходките колко мърмори, бил настинал тогава hahaha/. От вчера и дребното се разболя, досега само то удържаше фронта. А кака й много смешно боледува - поради голям мерак да ходи на училище, само нощем боледуваше т.е. вдигаше температура, а през деня нищо й нямаше. Joy
Нинка мен като ме преследва за сукане казва само"с-с-с...", а ние се заливаме от смях, тя съответно прави супер сърдита и нацупена физиономия, ако й откажа. hahaha А това с ракийката е интересна идея, ще я подхвърля на татито.
Анджи, Ани, Михайлова и всички болнички бързо оздравяване. Praynig Анджи не знам за антихистаминовите, но колкото по-малко, толкова по-добре, виж наистина повече в профила на Бърди, мнението му ми се струва разумно. Голямата ми има алергия към ухапване от насекоми, но ги избягвам и често е опъпчена, лятото й се поду крачето и й давахме Ериус, но само за лечение на острия епизод, не и профилактично. И аз се учудвам как може да се предписва масово с месеци пиенето им newsm78, нека да се изкажат и мамите с опит в чужбина.

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 10:55 от vanny_

# 689
  • София
Много болни... Да вземе да застуди най-накрая, че с това време само зарази разни.
Аз съм с варицела. Идеи за облекчаване на сърбежа и спиране на появата на нови пъпки? Казаха ми да се мажа с ментолов спирт, и ми изписаха rhus toxicodendron 9 ch.  Ох, знам че въпросът ми е за здравния справочник, извинете ме, че питам тук...
Иначе Кати е добре, очаквам и тя да се разболее скоро от шарка. Отбих я преди две седмици. Още не говори много много разбираемо. Чао засега. Вече ще пиша повече, защото ще съм си в къщи следващите две седмици  Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 11:57 от viper

Общи условия

Активация на акаунт