Нямам кой знае какво да пиша, ама ми се пише
Нинче, да, тази практика с ракийката е супер, по селата доста хора я практикуват. Много пъти по сватби и кръщенета съм пила такава от раждането на родителите
))) Браво на Андрей!Вани, разсмя ме с това боледуване на каката, браво за желанието за училище
Дано оздравеете всики бързо 
Днес излизат резултатите от микробиологията на Андреа, явно наистина има бактерия и ни е неуспешно лечението досега. Замислих се обаче, че май и ние останалите би трябвало да се изследваме, че и ние влачим постоянно храчки, та ако ще се лекуваме то поне да е групово и наведнъж.
Линка, аз давам Есберитокс т.е. Ехинацея на капки, а също и пробиотик и Коластра. Не знам има ли ефект ама поне не се обвинявам като се разболеят, че не съм направила необходимото да ги предпазя. Ама кака като носи вирусите от градината нищо не помага...
Преси взе доста думички да казва, но все още е мноооого далече в говорните постижения на кака си на тази възраст

Много хубаво, че на каката й харесва на училище. 
Но изобщо не пречи ако няма восък. Нищо не й става на ракйката ако не е запечатана с восък, само става по хубава като отлежава 
Майка му седеше и само викаше: "Не я барай, че са ти мръсни ръцете". Как не дойде да го дръпне от Марина. Аз разбира се не издържах и му казах да я остави, но сега съм притеснена.
Само се шегувам с него,че не се знае кой зет и сват ще му къркат ракията 

Може да е рано,но нека има време да се подготви.Нека да си помечтаем,нали само мечтите са безплатни:
Преди ревах,че качих много килограми,сега ми е тъжно като се видя с увисналите като на закачалка дрехи от периода преди бременността.Наложително е да си накупя дрехи по мярка и да не се депресирам :е:
-всичко й е късо и малко

.