Отговори
# 360
  • София
Честито на всички родили днес мами!   bouquet
Да са ви живи и здрави бебчетата! Hug
Вече сме си у дома всички заедно и съм много щастлива! Party Heart Eyes

# 361
  • Варна
 Ей мами помогнете ми моля ви и мен ме гони параноя.Малката много реве почна да яде на 2 часа и от двете гърди досега се храни само от едната.Гърдите ми не могат да наваксат до следващото кърмене, поне така си мисля и полудявам искам да кърмя #Cussing out

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 19:58 от Kalinastamatova

# 362
Цитат на: gala.

#Shocked newsm09 [smilie=smile3506.gif
- е това пък какво беше, аз вчера и в провинцията ходих,че и бебето водих. а и доста си се возих и в началото на кола и никой не ми е казал,че не трябва  newsm78

И ние бяхме в провинцията и след като прокървих (еднократно) се обадих на докторката и буквално на две стотинки ме направи, колко сме били крехки, как след секцио 40 дена трябва да се пазя. от тръскането в колата може да се отвори раната вътре, бебето може да се разболее и т.н. И според нея е логично да е сетя, че не трябва да пътувам, да домакинствам, да вдигам тежко, да ходя по-дълго и каза: "на родилка се гледа като на болен човек!". 40 дена много пазене, после каквото искаме да правим. Поуплаши ме много, слава богу днес няма и помен от кървене и проблеми, ама след това конско което ми изчете днес не посмях даже на разходка в квартала да изляза Sad. незнам колко е права, ама нали уж е доктор.. какво разбирам аз от секцио и операции..

# 363
Ех, неква си, как си мислех, че ще сме заедно в Шейново. Ама то не е късно де, до утре има време  Hug Hug Hug . На мен ми се появяват контракции вечер и е сега ме почнаха от 6 часа и така ме срязва отдолу, сякаш се разкъсвам направо и почти веднага отминават.... луда работа. Още не съм почнала да ги засичам, че много хаотични ми се виждат ...

# 364
Даника3 нищо не ми казаха Шейново, аз отидох, защото на мен първо ми течеше бистра вода, а не розови гадости като сега, но по копринената превръзка, която си бях хакнала не можаха да открият следи отоколоплодни води, а гореспоменатите розовини започнаха да текат след като се пребрах. Аз си мисля, че е от тапата и затова си мирувам, въпреки, че си мислех, че тя пада почти наведнъж, а не като на мен да ми се точи 2 дена ( и продължава) Как стана и имам  чувството, че се опикавам.
Talktoher А дано, а дано  Laughing Ама чакай, аз нещо съм изпуснала, ти утре ли ще раждаш?  Heart Eyes

# 365
  • у нас
аз само да се отчета че съм тук. утре съм на запис и преглед Whistling дали пък няма да е големия ден.... Sunglasses baby_neutral

# 366
Честито на новите мамчета.
На тези, които още чакат великия ден - търпение, момичета.

gala. айде да направиш темичка в родените за септемврийките и да се събираме и там Simple Smile

# 367
няма ли да ни чакате? Shocked

# 368
  • София
Ей мами помогнете ми моля ви и мен ме гони параноя.Малката много реве почна да яде на 2 часа и от двете гърди досега се храни само от едната.Гърдите ми не могат да наваксат до следващото кърмене, поне така си мисля и полудявам искам да кърмя #Cussing out
  Погледни ако можеш тази статия - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=5186
  Обикновенно има скок в растежа около третата седмица, тоест именно около дните на които сте вие. Характеризира се с желанието на бебетата да сучат по-често и от двете гърди. Единственето правилно нещо е да се водиш по бебенцето и да предлагаш всеки път и двете гърди и да кърмиш по-често. Обикновенно отминава след няколко дни. Гърдите реално произвеждат мляко най-много когато са най-празни и реално час след кърмене се произвежда до 70 процента от новото количество мляко, след това производството рязко се забавя. Гърдите никога не са отделно напълно празни,там се произвежда мляко и по време на самото кърмене.
    Така че просто продължавай по същият начин и скоро този период ще отмине  Simple Smile

# 369
  • Варна
 Благодаря ти много! Hug Четох я вече статията искрено се надявам и аз да е така защото искам да си кърмя.

# 370
Димяни  Hug Hug Hug най-накрая!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Неква си,  това ми е вече доста съмнително ако наистина толкова ти изтича, а гледаха ли те днес на ехограф за водите? Аз утре влизам сутринта, а дали утре ще раждам вече и аз не знам  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Ти с избор ли ще раждаш или при, който е на смяна?

# 371
  • София
talktoher  Hugда най-накрая!

# 372
  • Eemnes, NL
Честито на всички нови мамчета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ние сме си още 2 в едно , но за нас има време. Wink Нямах интернет 3седмици и сега отивам да наваксвам всичко което сте изписали. Hug Flutter Heart Eyes
Дамяни - супер! Heart Eyes

# 373
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥, браво, мила!

нека с това да се свършат лошите неща при вас  Hug Heart Eyes

# 374
  • София
Благодаря ти много! Hug Четох я вече статията искрено се надявам и аз да е така защото искам да си кърмя.
  Как са памперсите на малката? Колко напишкани и наакани имате, скоро ще имате ли консултация?

Общи условия

Активация на акаунт