Мамо, готова си, нали, през АПРИЛ да гушнеш бебче ти?!

• 28 386
  • 669
  •   1
Отговори
# 75
  • Сопот, Пловдив
Juli_Ivka, Честит Рожден Ден!   bouquet newsm59  Gift  party023 Tada  bigdance2 Tada  Party Time happy bd baloni

# 76
Juli_Ivka,Честит Рожден Ден! Бъди Жива И Здрава! Прекрасна Майка И Съпруга!Весел Празник!

# 77
Отново благодаря момичета.
Веси, я кажи сега колко струва раждането в Селена?

# 78
Отново благодаря момичета.
Веси, я кажи сега колко струва раждането в Селена?

Излезна ми 1100,но с лекаря,който вече споменах и това преди 2 години.Сега има инфлация за съжаление  Confused

Момичета,какво мислите за тези жилетки?!? Имам особена нужда
http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-de-maternite.aspx?product … e=3&pos=3_n_n
http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-long-de-maternite.aspx?pr … minipdp=undefined

Ако си взема двете дългата ще да е черна,а късата бежова  Blush

# 79
Здравейте!

Juli_Ivka,честит рожден ден!Да си жива и здрава,много щастлива,обичана и усмихната жена!А на пролет да гушкаш най-сладкото и пухкаво бебоче!

Ние днес цял ден обикаляхме из Ловеч,че Ивон в понеделник ще тръгва на градина и трябваше да понакупим някои есенни и зимни дрешки,и за Ивон и за Бела,а аз гледах едни дрехи в магазин за бременни,обаче нищо не ми хареса Confused

VesitoAJ ,и двете жилетки са много хубави.Като цяло в сайта има много хубави неща за бременни,но за съжаление аз не знам как се поръчва,иначе много ми харесаха тезиhttp://www.laredoute.fr/vente-pantalon-battle-stretch-de-materni … ross%20sell%20pdp

# 80
VesitoAJ ,и двете жилетки са много хубави.Като цяло в сайта има много хубави неща за бременни,но за съжаление аз не знам как се поръчва,иначе много ми харесаха тезиhttp://www.laredoute.fr/vente-pantalon-battle-stretch-de-materni … ross%20sell%20pdp
Blush ставаме две,аз сам човека ако искаш ти ги пускам  Wink

# 81
Момичета, според мен на тия цени в момента от Ларедут не си струва да се поръчва.

# 82
Зрдавейте Априлки и аз да се запиша в новата тема!

Чета Ви редовно макар и рядко да пиша. Днес бях на преглед, всичко е ОК с бебока, както и аз се чуствам добре, нямам никакви симптоми. Така бях и при първата ми бременост. Имам молба към мамите от Варна да ме ориентират към добър гинеколог за наблюдаване на бремеността. Днес моята лекарка ме изненада неприятно, че до края на годината не можела да приема бременни по здравна каса.

Лек ден и приятен уикенд на всички!

Здравей, ами аз съм при д-р Манчева в Курортна поликлиника и съм много доволна от нея:)

# 83
Момичета, според мен на тия цени в момента от Ларедут не си струва да се поръчва.
Напълно съм съгласна!Изчакайте някое намаление!
Момичета да ви се оплача имам ужасен дъх от едно известно време, кървят ми венците и незнам какво да правя,уж приемам калций,но зъбите ми не смятат така.Че и на зъболекар до 3-ти месец нищо не мога да направя,че повечето работи са с лазер.Или упойки.Чувствам се надута и хем ми се яде,хем НЕ!То да ми се чуди човек.

# 84
Проблемът с лош дъх и аз го имам, много се дразня, постоянно взимам дъвки, дано отмине.

# 85
Добро утро!

# 86
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Първо искам да честитя рождения ден на Juli_Ivka - само поводи за усмивки ти желая!!!   bouquet
sweet_monii - благодаря за пълноценната закуска, стимулира ме да претършувам хладилника за някой и друг плод да видим какво мога да скалъпя подобно на твоето предложение, че ми потекоха лигите...  hahaha
Нашия бъдещ батко изобщо и идея си няма какво ще очакваме след около 7месеца да дойде у нас, рано му е даже да тръгна да му обяснявам за да може да ме разбере , и на всичко отгоре умира да ме рита с крака където му падне и голям зор виждам докато се преобличаме да го удържам да не ме уцели в корема (това заедно с непрекъснатото му настояване да го вдигам и нося гушнат ми е най-големия проблем и още не съм успяла да го отуча да го търси често). На всичко отгоре като се видят с бабите те веднага го вземат на ръце и ... ясно е къде ме връща това - изходна позиция.  ooooh!  Иначе на мен още си ми се гади и никак не е намаляло, чак вече не знам кога какво мога да свърша и кога ще седя по-дълго полегнала или поседнала, че ще търся пак помощ от бабата за другата седмица поне за предиобедите, хич ме няма...  Tired Нещо и със съня имам проблеми - то не стига че малкия само се върти и проплаква от зъбите, ами и като ме разсъни не мога да заспя, ама хайде - викам си още 4-5 седмици най-много и да минава. 
Напоследък си мисля на сериозно за БХС и ФМ да ги направя при Даскалов, ама нещо не намирам добри отзиви за него, или по-точно са 50/50 , а не знам дали има други специалисти за Пловдив. Поне си затвърдих мнението че едно е стандартен преглед на ехограф, друго е ФМ- искам тесен специалист ,а не просто АГ, колкото и да е добър. Ще съмблагодарна на инфо по въпроса за Пловдив - до колкото разбрах за 12та седмица ако искам да се запиша някъде обикновено било чакане за час поне 2-3 седмици по-рано, тъй че се оказва че нямам много време за търсене и питане. Помагайте  Praynig
Изчезвам да пооправя малко в къщи докато таткото още е с малкия навън, че е една малка кочинка... хубав ден на всички ви!!!  Peace

# 87
delilah_qk ,напълно те разбирам.Малката ми дъщеря е горе-долу колкото твоя син...И тя не разбира,че в коремчето има бебе,макар че й обяснявахме,но......Тя все се катери по мен да ме гушка и целува и ме сритва по корема понякога.С преобличането вече е зор и затова баба й върши тази работа.Поне голямата разбира и все ме гушка,говори на бебето Laughing,целува ми корема....Вчера ми предлагаше да хапна от меченцата Барни,че да си хапнело и бебето...та така....Ама гадно е,че ти нямаш помощници и всичко теб чака Confused

# 88
Привет! Едва ли ще имам много възможност да навестявам темата, ама викам да се отчета Simple Smile
От Варна съм, на 25, втора бременност, нямам термин определен официално, но би трябвало да е 08.04. С десет дена по-късно от първия ми отпреди 2 години Laughing Не го изчислихме внимателно второто, но ми е ентусиазирано и ми стана милно като гледам колко втори бременности има тук. Че и момичето, писало 2 поста преди моя има син почти, колкото моя Simple Smile Той е кротък и послушен, но много обича да ми се катери по корема, но вече сме го научили, че там има бебе и да внимава. Като усети, че не му давам и казва "Бебее" и идва да го целува, много е умилно. Ние се надяваме на девойка този път, ама ще видим, няма да го върнем. И тази бременност си следя при д-р Бейлерян в Майчин дом, много съм доволна. Някой питаше за лекар, ако може да си позволи частен - с 2 ръце препоръчвам. И на мен ми е малко нанагорно, особено с новите цени, но не мога да си представя да се доверя на друг лекар. Относно ЖКто по здравна каса там, не съм сигурна дали включва и ехограф даже, или ако включва е сигурно един, два, просто не знам дали си струва да платиш веднъж 300 лв и после отделно всяко изследване и ултразвук.

# 89
 Ехеее колко сте изписали!
 И рожденичка сме имали.Честито на патерици, мила!Желая ти да си много щастлива и обичана,лека бременност и безпроблемно раждане през април!
 Добре дошли на новите мами!Много се радвам на нови попълнения!
 ние сме добре,оплакванията-същите Grinning.В сряда или петък съм на лекар и се надявм всичко да е наред и да се запиша вече на ЖК,че направлението отлежа.
  Нямам време да пиша повече.Приготвям салатка и вечеря,че чакаме гости!
 Целумвки от мен и приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт