Мамо, готова си, нали, през АПРИЛ да гушнеш бебче ти?!

• 28 463
  • 669
  •   1
Отговори
# 90
az  се чудя .. дали да не пратя децата от утре на градина ... за да си почивам малко повече
ама ми е много егоистично  Sad
не ми е добре , повръщам вечер , ужас
не мога да се стегна да си оправя къщата, в някакъв хаус е
днес ще ходим на гости на приятел , станал е татко
няма как да откажем , а ми е зле
само мрънкам мога

още не съм си записала ЖК
чудя се ...Токуда или Правителствена
между 5и 12 трябва да ходя на феталната морфология , а не знам какво да правя
първия път раждах в Света София
вторя по спешност в Майчин дом, а ходех в Токуда
а сега  Confused
никъде не съм била очарована на 100% от лекари и отношение

# 91
Здравейте и от мен ,и аз чакам 15 да заведа малката на градина ,че сега са сборни и не ми се ще много.На лекар не съм ходила от 25 август,вече много ми е едно стегнато ,но вторник вече отивам ,че не издържам искам да знам как е Бебо .Не знам за вас ама аз съм много отпаднала през целият ден като парцал ,вечер по това време ми е много зле повдига ми се ,но не повръщам ,аз по принцип трудно повръщам ,вечер заспивам към 10 ,вчера заспах преди малката срамота ,тя сама си легна в кревата и като ми каза мамо лека нощ ,тогава се осъзнах ,че и мъжо то беше втора смяна .а забравих за яденето ,постоянно съм гладна ,тaka както е тръгнало за нова година ще съм като кашалот егати гладът егати чудото.много бавно ми минават дните направо ужас ,как искам поне да се чувствам добре ,оплаках ви се ,олекна ми . Hug Hug Hug

# 92
Значи не съм единствената, която чака с нетърпение новата учебна година в ДГ. Нашата се бави, поради поредният ремонт. Не че ми пречи детето, толкова е добро и послушно напоследък, но и той като всеки негов връстник предпочита да е навън да бяга и да се разхожда, а на мен ми е трудно в момента. Уикендът посетихме един затворен комплекс за селски туризъм до Шабла и да си призная нито веднъж не ми стана зле Laughing Явно и прилошаването ми е избирателно.
Поздрави на Juli_Ivka за рожденият и ден  bouquet

# 93
И Ивон в понеделник ще тръгва на градина,мисля че ще ми е по-спокойно като съм само с малката...Но пък в същото време и ми е притеснено и се чувствам малко виновна,че мисля,че ще ми е по-добре...и въобще....
Няколко дни подред съм едно кълбо от нерви и избухвам за най-малкото нещо,чак не мога да се търпя.
Гаденето засега ми мина,ама да видим...
Аз на преглед съм чак на 4.10,но май и аз няма да го дочакам и ще отида по-рано,че последно бебо го виждахме на 1.09....

# 94
Здравейте момичета,

как сте след уикенда?На мен толкова бързо миинават тези почивни дни, че като си представя ,че от утре пак на работа 5 дни и направо....
Нещо хич не ме сдържа в офиса, дали от бременността,но ми се иска да съм си вкъщи, а по принцип не съм такъв човек...не ми се ходи никъде унищо не ми се прави-странна работа.
Иначе-гаденето и при мен продължава ...но поне гледам да си хапвам..че то така или иначе от всичко ми е гадно,поне да ям нещо малко по-здравословно.
Теодора е на ясла, и ние сме от 15-ти на детска градина и нямам търпение да видя как ще е там, бяхме на четвърти очен за проклетия ечемик и той каза-Операция-аз съм твърдо против-пълна упойка...настръхвам направо и ще пробвам с хомеопатия.стискайте палци да помогне.

Оставям Ви, желаь лека и спокойна нощ!
До скоро ! Simple Smile

# 95
  • Бургас
Здравейте момичета,
Надявам се,че сте си починали подобаващо.Аз се разсипах от чистене и гадене и днес на работа ама така ще е.И аз чакам да дойде 15,че мойта хубостница след месец и половина ваканция доста се е поразглезила пък и вече гледам и е домъчняло за приятелките от градината.Аз ще се записвам за ЖК чак началото на октомври,но този път съм някак по-спокойна за бебето знам,че всичко ще е наред.
Бих искала да попитам мамите от Варна за някой добър лекар при който да си направя ранната ФМ,че както се знае при нас в Бургас липсват каквито и да било специалисти.

Усмихнат ден и без гадене и повръщане

# 96
Ами тук най-препоръчвани са Балев, Давидков и Петинка Цветкова. Макар, че аз лично не бих се записала специално при някое светило, освен, ако нямам намек за определен проблем. Моята лекарка си прави ФМ на всеки преглед, а при съмнения за нещо, веднага би ме изпратила при специалист.

Искам да питам майчетата с по 3 дечица, при втора бременност кога се очаква да се усети бебето? Знам, че е уж по-рано от първия.

# 97
Елиа препоръчвам ти доц. Балев в клиника "Темелков". В нета има много инфо за него, прочети и си прецени. Само не прави грешката да ходиш при Давидков. Имам много аргументи за това заключение. Аз също ще ходя при Балев за ранна ФМ, в 12 г.с.
deny1104 през май правихме операция на синът ми на 3-та сливица с пълна анестезия. Знам, че звучи ужасно, но тези упойки винаги са преценени и вече максимално изчистени за деца. Дано успеете да премахнете ечемика без операции, но ако се налага, не се колебай. Ако не бях се съгласила за операцията на синът ми, още щях да му давам АБ всеки месец и да си блъскам главата.
Успешна седмица на всички!

# 98
Добро утро мами,

пожелавам на всички седмица без неразположения, че вчера си говорим с таткото че човечето е 2 см, а вече ни върти на малкия пръст  Laughing

deny1104, това може би няма да те успокои, но искам да споделя личен опит с един ечемик. Излизал ми е само веднъж. За съжаление не започнах от първия ден с лечението, защото слушах бабините деветини, че ще избие сам и ще мине. Той не изби и започнах лекарства. Едни, втори, трети.... Доста пари дадох и все по-силни капки и мазила ми изписваха. След около месец-два лечение отидох на поредния доктор и той каза, че ечемика е вече "калциран и е резистентен към лекарствата" т.е. образувала се е една обвивка като черупка на яйце, през която не могат да минат лекарствата и затова се налагало операция. Оперираха ме в ИСУЛ с локална анестезия. Не ме болеше. Гадното е че виждаш как ти бъркат в окото и се усеща, но болката е минимална. След 2 дни ми свалиха превръзката и нищо ми нямаше. Останах много доволна от лекарите. Дано хомеопанията помогне, но ако не стане не се плашете. Сигурно когато става въпрос за детето ми, а не за мен няма да съм толкова смела, но все пак успех.

# 99
Здравейте,момичета!За кратко време много сте изписали.Досега четох и бързам да се отчета.Алекс ми беше болна с хрема и кашлица и мен успя да зарази,още ми е запушен носа,но поне не ме боли гърлото.С чай и мед се лекувах и много лимони LaughingИначе бебчо е добре,каката е много щастлива и тази сутрин даже плака,че не иска на детска градина,а иска при бебето и мама,милата ми душичка.. Hug

# 100
  • Бургас
Благодаря за бързите отговори.
Моята леакрка по-принцип също прави доста обстоен преглед,но в случая ме притеснява,че вече не съм първа младост и в крайна сметка  е по-добре да направя всичко което зависи от мен.
Моята госпожица все още неможе да осъзнае,че в корема ми има бебе по простата причина,че не е голям.Дори вчера я оставяме в баба и и дядо и и тя коментира"Май,май тука някой ще ражда , но няма да е мама (визира корема на дядо си)",но има време да го осъзнае.

# 101
Здравейте и от мен в новата темичка, поздравления за Moiraine чудесна е темата.
Аз вчера се записах на ЖК пуснаха ми цитонамазка , МБ и ми дадоха направление за изследвания. Бебчо е добре вече е 4см. дай Боже все така да вървим иначе аз тия дни основно с каката се занимавам че 15.09 наближава и стягам раници тетрадки дрехи и т. н. кога порасна толкова вече е втори клас ....

adi_rz вярвам че всичко ще е ок с теб и бебоците, стискам палци за прегледа довечера.
Хубав ден на всички   bouquet

Здравей Zohito

Искам да те попитам ,къде се записа на ЖК?

Аз също съм от Пловдив и много се двоумя къде да се запиша.

Благодаря  Simple Smile

# 102
Здравейте , тъкмо отивам да си видя резултататите от изследванията - и да пазаруваме за каката за училище. Найстина минават толкова бързо годините - все едно вчера се роди а сега девет годишна вече  Rolling Eyes . Малката не я дадох на градина и тази година покрай бременността няма да ходи пак - чак предучилищна другата есен.

Да ви се оплача как попаднах на стока с минал срок на годност в Била - вчера си пазарувахме и днес като поглеждам лепенка над датата на годност....  днес мисля да ги сложа на място - само да ми мине гаденето  ooooh! ще се обадя на комисия за защита на потребителите

# 103
Здравейте момичета!
На мен от няколко дена почти не ми се гади и не повръщам. Все пак да не казвам голяма дума,защото досега са ми се редували дни на непрестанно повръщане и после затишие.
Искам да попитам бъдещите майки от Варна, при кой доктор смятат да се запишат на ЖК?
Предишната ми бременност я следи Евгения Георгиева, но тя иска много пари за доплащане.
Сега се колебая дали да се запиша пак при нея.

# 104
Здравейте момичета  Hug

Referimente като последно се записах се при др. Стаменов в ДКЦ 7, ул. "Г. Кондолов" № 43А, работи и във ВМИ, за сега съм с добри впечатления спокоен, внимателен... ти от кой квартал си?

Общи условия

Активация на акаунт