Мамо, готова си, нали, през АПРИЛ да гушнеш бебче ти?!

• 28 467
  • 669
  •   1
Отговори
# 105
Направо се възхищавам на тези, които въпреки, че им се гади и им е зле намират сили да ходят на работа, да гледат деца и да вършат какво ли не.  Тъкмо бях решила, че ми минава гаденето, но уви, жестоко се бях излъгала. Нямам сили за нищо. Вечер направо ми се плаче. Толкова ми е гадно. На преглед бях на 24 август и сега в четвъртък имам час. Моля се всичко да е наред и дано най-накрая ми пуснат някакви изследвания. Хубав ден на всички. Grinning

# 106
  • Варна
Здравейте момичета!
На мен от няколко дена почти не ми се гади и не повръщам. Все пак да не казвам голяма дума,защото досега са ми се редували дни на непрестанно повръщане и после затишие.
Искам да попитам бъдещите майки от Варна, при кой доктор смятат да се запишат на ЖК?
Предишната ми бременност я следи Евгения Георгиева, но тя иска много пари за доплащане.
Сега се колебая дали да се запиша пак при нея.

Аз смятам да се запиша при Д-р Ант. Бочева от мед. център Варна, по препоръка на една от мамите във форума. Четох добри отзиви за нея, но все пак е много субективно и индивидуално.

# 107
  • Бургас
Здравейте,мами      bouquet
Ето ме и мен тук!  Hug Ще се радвам да обменяме опит и информация,тъй като съм съвсем "боса" в бременеенето Mr. Green
На 27 години съм,от Бургас,първа бременност,очакван термин 16 април.
Преди седмица,на прегледа се видяха сърдечни пулсации на бебо.. и първа снимка му направихме  Party Сега трябва много положително мислене и всички ще се радваме на здрави бебчета през април!  Praynig
Да се отчета и аз - до вчера не можех да се надигна от леглото, голямо  Sick .Бях като парцал,гадене-денонощно  ooooh! , дори веднъж съм ставала в 4.00ч Confused Вярвам обаче,че вече премина (време беше!) и оттук нататък ще имаме поводи само да се наслаждаваме на факта,че сме жени!
Хубав ден от мен и прекрасно настроение!  smile3503

# 108

Елиа препоръчвам ти доц. Балев в клиника "Темелков". В нета има много инфо за него, прочети и си прецени. Само не прави грешката да ходиш при Давидков. Имам много аргументи за това заключение. Аз също ще ходя при Балев за ранна ФМ, в 12 г.с.
deny1104 през май правихме операция на синът ми на 3-та сливица с пълна анестезия. Знам, че звучи ужасно, но тези упойки винаги са преценени и вече максимално изчистени за деца. Дано успеете да премахнете ечемика без операции, но ако се налага, не се колебай. Ако не бях се съгласила за операцията на синът ми, още щях да му давам АБ всеки месец и да си блъскам главата.
Успешна седмица на всички!
Le Soleil на синът ми му престои също операция на 3-та сливица , би ли споделила кой лекар го оперира и къде.Ние за сега не сме се спряли определено към някой все още събирам мнения. Иска ми се  да я отложа във времето, тъй като имам страх от упойките но така само измъчвам детето с тези АБ.

# 109
Може ли парола за албумчето?

# 110
Престраших се и снимах коремчето  Embarassed. Пуснала съм и някои снимки от преди това, за да се види разликата Simple Smile

# 111
Здравейте мамчета   bouquet

Ние бяхме този уикенд при свекърва ми на гости, та поне си починах малко. И ние с мъжа ми сме сами, много рядко да има кой да ни помогне и за това се притеснявам дали ще мога да се справя сама с дечицата май малко зор ще видим.
Иначе се чувствам добре, само корема ми е напрегнат понякога и много ми се спинка. Аз досега съм ходила само веднъж на преглед, за установяването на бременността, другата седмица съм на втори преглед, но вече нямам търпение да видя как се развива проблемът с хематома  Praynig

Здравей Nagaina ние бременеехме заедно в мартенки 2009 и сега пак ще сме заедно. И нашето бебче не беше планирано, доста ни изненада, но нека само всичко е наред и ще си ги гушкаме догодина. Лека бременност ти желая и сега по едно момиченце.

delilah_qk аз правих ФМ при Даскалов и останах много доволна, обръща ти много внимание и е доста изчерпателен, поне аз останах доволна. А за БХС може да видиш при Минев и от него имам добри впечатления.

Може ли паролата за албумчето  Simple Smile

Лека и успешна седмица и благодаря за темичката  bouquet

# 112
  • Пловдив
Добре дошла honey_bs - лека и безпроблемна бременост ти желая , хубаво е че си решила да се присъединиш към отбора -колкото повече толкова по-весело!!!
И аз знам че с втора бременост движенията на бебо се усещат по-рано, но тъй като с предишната я докарах само до 8ма седмица сега и аз очаквам да видя кога ще го усетя за първи път. Четох че най-рано 18та седмица за повече от една бремености, а по принцип към 20та. Сега го намерих и тук :  http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_4780_0.html
А иначе се чудех какво става с тоя корем- предния път беше доста по-пораснал в края на 2я месец а сега ..., явно доста съм качила предния път и не може да изпъкне както предния път, та така и няма какво да снимам още (ама като се замисля то и с това повръщане и гадене какъв корем- за две седмици даже ми залепна за гърба  hahaha)
Zohito , бих искала да те попитам каква е апаратурата с която работи д-р Стаменов - и аз исках да се запиша там първоначално докато не ми препоръчаха Мерджанов (още не съм съвсем убедена че съм на правилното място, ама ще си покаже)отчасти и заради новото оборудване, а и по принцип знам че го имат за добър специалист. Още си имам в предвид варианта ако се наложи да го сменям, ще съм ти благодарна да споделиш впечатлението си. Дано останеш доволна от отношението му и до края както досега.  Peace
annabell - благодаря за инфото, всяко мнение ми е от полза.   bouquet
Хубав ден момичета  Hug

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 14:27 от delilah_qk

# 113
  • sofia
Здравейте и от мен!
След дълго триумене най-накрая реших да се запиша на консултация в Шейново. Предишната бременност пак там я следях, но все пак от тогава са минали 8 години. Мислих, събирах мнения и се реших. Днес ходих до там да ми установят бременност - всичко беше наред - бебока със сърдечна дейност, отговарящ си на възрастта, дори и крайници се размахваха  Laughing. В неделя ми дадоха час да ми направят картон.
Аз мисля да пропусна ранния скрининг и да заложа на по-късния, пък да видим.
Иначе се чувствам доста добре, гаденето доста намаля - не че го няма изобщо. Все пак след 3 дни влизам в 12 седмица и мисля, че по-добре ще става.
Аз тръгвам на работа от другия понеделник след доста дълга отпуска и сигурно ще ми трябва време да се адаптирам към работната среда.
Вчера влизах в един магазин за дрехи за бременни, исках да проверя за подобен панталон, който беше пуснат по-напред в темата - имаше в различни материи - 58 лв. Влизах и в магазин за обувки, та стигнах до извода, че няма да мога да си купя ботуши до коляното - такива обичам да нося - защото като ми отичат краката няма да мога да ги обувам, май трябва да заложа на боти newsm78.

# 114
От мен предложение за име на някоя от новите теми:

АПРИЛско бебче чакам аз,гордея се с коремчето си всеки час!

Приятен следобяд!Аз отивам да почивам,докато каката си гледа детски филмчета.

# 115
Здравейте момичета  Hug

Referimente като последно се записах се при др. Стаменов в ДКЦ 7, ул. "Г. Кондолов" № 43А, работи и във ВМИ, за сега съм с добри впечатления спокоен, внимателен... ти от кой квартал си?

Живея до полиграфията - поделенията.
Имах идея да се запиша при някой от докторите в ВМИ ,но не знам дали имат ЖК.
Препоръчаха ми д-р Паскалева от ВМИ.

# 116
Здравейте момичета  Hug
За ФМ в Пловдив, д-р Даскалов Медикус Алфа или д-р Кръшков Селена,има добри и не толкова добри отзиви и за двамата,което е нормално,просто се доверяваш и отиваш ако решиш да правиш ФМ

В албумчето много прекрасни мами и много прекрасни дечица пу пу

Не знам дали на някоя вече се е случвало,дано не съм пропуснала,но аз днес имам особено тупкане на корема, клокочи вода или едно боцване  Hug дали не е наследника  newsm78 не ми се е случвало,май и с Алекс започна всичко така  Grinning

Иначе съм добре Simple Smile Не съм повръщала няколко дни,коремчето ми си е все така понякога го няма а в друг момент е около 6м.
Алекс си дивее на воля и ме ядосва,гледам са съм спокойна,иска да го нося,рита ме и в другия момент се извинява и целува мен и бебето  Mr. Green

Хубав ден на всички

# 117
VesitoAJ аз каката я усетих в 12та г.с. като пърхане на пеперудени крилца,нежно гъделичкане или от сорта.Така,че възможно е да е бебчо.С втора бременност си,усещанията са познати.Следи си тези дни дали се повтаря това усещане и ако е така значи наистина е малкото човече.

# 118
Здравейте момичета, скоро не бях писала, че не си бях вкъщи. Чета, че доста от вас се опакват от лош дъх. И мен мн ме мъчи. След всяко ядене трябва да си мия зъбите, иначе ми се гади от вкуса в устата ми. Пробвам да хапвам повечко ябълки. Някоя от вас консултирала ли се е с лекар затова?

# 119
Здравейте, мамчета! Как сте днес?
В началото на бремеността се хвалех, че не ми се гади и се чувствах съвсем нормално, но не и последните дни. Вече ми се гади, понякога и през целия ден, но ще стискам зъби.  hahaha
В четвъртък бях на първи преглед. Видях Бебо и  вече нямам търпение да почна да го усещам.  Днес бях на изследвания. Голяма паника съм, като видях иглата за венозната кръв пребледнях   Blush Наложи се доки да ме пръска със студена вода.
Като цяло се чувствам нормално и утре ще съм на работа.
Приятна вечер и леко бременеене  Hug

Ще помоля и аз за паролка за албума Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 18:54 от nelitaiv

Общи условия

Активация на акаунт