Съвет за обличането на мъжа ми :-X

• 8 202
  • 93
  •   1
Отговори
# 90
На мен ми прави удоволствие да купувам козметика и бельо за мъжа ми. Обичам да гладя. Гладя всичко, включително и бельото му.
Дразня се само, когато има нужда от дънки или панталон, или някакви обувки, че трябва да го айкам по 100 пъти докато си купи. Аз бих му направила тази услуга, но все пак става въпрос за по специфични неща. Иначе пуловерчета, ризки, тениски и всякакви горни дрехи аз му купувам.
Винаги съчеваме стиловете си на обличане, когато излизаме. Не мога да си представя аз да съм с къси панталонки и потниче, а той да ми се барне с няк'ва риза и панталон. По принцип е суетен, особено за косата. Може да има 1см коса, обаче то са едни гелове едни пяни, едни сешоари  Crazy Joy Аз съм по-спортен тип и не обичам да се обличам официално, ама хич.
Но мъжът ми никога няма да тръгне със скъсани дънки, ако ще да са най-най-любимите му, ще ги остави за работа и ще си намери нови любими  Mr. Green

# 91
Всеки  разли4но действа  Hug
Аз пък немога да  си представя да тръгна да купувам на мъжо дрехи  Thinking,той си е достатъ4но голям да отиде  сам да си пробва и  купи  Peace.4есто  и двамата обикаляме  Laughing аз за мен си той за него си  Peace

# 92
А аз дори нямам ютия, какво остава да си гладя тениските, камо ли тия на мъжа ми  Crazy Laughing
Надявам се, няма камъни наоколо, които да хвърлите по мен  Blush
Имам една много тежка ютия, която използвам рядко Laughing Мога да услужа при нужда.

# 93
  • Насред хаоса
Вальо мъжът ти ли е? Абе я го остави да си ходи, както си ще, като му харесва. Аз не бих му се месила, но ако настоява да излиза със скъсаните гащи, ще вървя два метра пред или зад него и ще викам, че той не е с мен.

Общи условия

Активация на акаунт