Съвет за обличането на мъжа ми :-X

• 8 196
  • 93
  •   1
Отговори
Здравейте,

Мъжът ми е много упорито магаре hahaha #2gunfire  Heart Eyes. Много харесва един панталон, 3/4, който е сериозно скъсан на крачола. Панталона дори не е дънков, памучен е, раиран. Много си го харесва, а не подлежи на зашиване. Носи го така Shocked. На мен не ми харесва, мисля, че е ретро, а и едно време само дънките май беше модерно да се носят скъсани. Какво мислите за това? Praynig Той е млад де, на 26, та не е като да му стои нелепо като на някой чичко. Joy

# 1
  • Хасково
Ами изхвърли го и му купи подобен такъв щом му е любим. Кажи му че те е срам от него и няма да излизате заедно или нещо от тоя род.

# 2
Остави човека да ходи както си иска.Щом той се харесва ти защо му се налагаш?Срам те е да излизаш с него ли?

# 3
Спокойно, още малко и ще мине на дълги ще не ще, студа ще си каже думата.  Laughing

# 4
дай снимка. на панталона или на мъжа, може заедно и/или поотделно, да сглобим композицията. тогава ще получиш компетентно ССФ мнение. така, да го раздаваме на фантазии  Naughty

# 5
  • София
И моят мъж има едни такива панталони (но са дънкови) и хич не му стоят зле. Остави го да си ходи както си иска.

# 6
  • тук-там
Много харесва един панталон, 3/4, който е сериозно скъсан на крачола.

Къде ТОЧНО на крачола, отпред...отзад...кво се вижда...дай повече инфо, де...Да помечтаем и ние, пък и на 26...
А, и като гледам годините - на този етап само мама може да казва какво може и какво не! Naughty

# 7
Ами точно като на снимката е скъсан! Тъй де, аз не искам да се налагам на мъжа ми, просто се чудех за мнение по-скоро Simple Smile. Да не изглежда като някой клошар... Grinning

# 8
Дори и да изглежда- той си е виновен.
Като моя- тръгва да излиза и облича неизгладени дрехи- карам го да ги съблече, той ги пооглади малко с ръка- готови били, нищо им нямало. ooooh!
Абе-мъже- щом му е кеф, да си ги носи.
Но после ти ще си виновна пред свеки, ако има такава, що детИто е със скъсани гащи. hahaha

# 9
уф... мама на вальо Grinning, ми покажи го този млад мъже, де.
как да знаем като клошар ли е  newsm78, мургавичък ли е, препечен ли е, позагорял така нещо  Thinking.
носи ли потник и пие ли бира  Mr. Green

# 10
Скъсай го (ама така, че повече да не става за носене) и му кажи, че се е накъсал в пералнята.  Wink Sunglasses

# 11
  • Шоколандия
И моят мъж има един любим панталон, който не мога да гледам. От милитари модата, кафяв на цвят с много джобове. УЖАС! Попринцип тоя панталон се сваляше само за да се изпере и от простира веднага се нахлузваше и само с него се мотаеше. Добре, че хвана големия студ зимата, замръзна му трътката с него и смени на дебели панталони. Точно тогава прибирайки прането прибрах панталона при дрехите, които не се носят (най - отдолу в шкафа).  От време на време като се присети за него ме пита къде е, казвам му "В шкафа" и се правя на завеяна, а той пък все забравя да го търси  hahaha Но не съм го хвърлила Peace Whistling

# 12
Всичко скъсано в коша...какви са тези зашиванки...ааа ooooh!
Как може мъжа ти да ход като дрипльо, защо го позволяваш...аз бих се срамувала да излизам с такъв мъж... Crossing Arms
Отиди му купи нов панталон и хвърли старият панталон вечерта като го съблече и заспи...ако го съблича де...знам ли... ooooh!

# 13
Извинете, не съм си изпила кафето още.
Може ли някой да ми обясни за какво е темата?
Авторката се хвали, че облича собственоръчно 26-годишния Вальо (за детенцето и става въпрос, нали?) или иска от нас да и помогнем да го облече, защото много рита и си къса панталона?
Ох, обърках се...

ПП Прати го на ясла, там ще го научат лелките да се облича сам.  Peace

# 14
Обличай го бавно и внимателно.  Муш - едното краче, чуи - и другото. Хайде сега и блузката.

Общи условия

Активация на акаунт