Тъмни кръгове под очите

• 14 820
  • 18
  •   1
Отговори
Хм,не са от недоспиване, и тем подобни.Имам ги от 8ми клас,сега съм 12ти.Кажете нещо,което помага за премахването им,нещо,което е изпробвано и е подействало при вас ,може да споделите и домашни маски,които могат да премахнат тъмните кръгове.Ако може без коректори и тем подобни..не искам да ги прикривам постоянно,а да ги залича веднъж завинаги Sad
Ужасно грозно е ,младо момиче с тъмни кръгове под очите Sad
Предложете нещо  Confused

# 1
няма оттърва от тях какво ли не съм опитвала

# 2
Не излизам без ФДТ от нас. Аз имам кръгове и над очите, не мога да плаша хората.

# 3
Моите се появиха след раждането на детето. Колкото и да спя сега, си ги има.
Не са изчезнали, но определено са избледнели и мисля, че е от овлажняването на тази зона с кремове.
Изглеждат доста по-добре от преди.

# 4
Понякога тъмните кръгове под очите са знак за здравословен проблем. Авторката да си помисли дали има проблеми с бъбреците, черен дроб, такива неща.
Ако няма - да си купи коректор, ФДТ и т.н.

# 5
Здравей!

И аз имах тъмни кръгове под очите. Махнах ги с един стик за очи с кофеин на Гарниер, един зелен на цвят. Мн време си го позлвах. После пак ми се появиха, казаха ми че е от недостиг на желязо в организма. И това си провери. Но този стик е невероятен. Не действа от 1вия път, де, но след време ще видиш разликата. А докато това стане -  си вземи коректор - по-светъл от кожата ти или с розов оттенък.

# 6
Този стик обаче е за бръчици, доколкото знам аз. Аз съм доволна от крема на L`occitane с маслина за околоочния контур-едно време имаше малки разфасофки по 13 лв, не знам сега как е. Няма да минеш и без коректор обаче, това си е проблем, който няма пълно решение. Доволна съм от този на Буржоа с плодови киселини - http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2010/03/Bourjoi … x-Concealer-1.jpg

Ще купувам скоро трета опаковка от него

# 7
Valandin, това което си показала на снимката е коректор за околоочния контур ли?
И аз съм с постоянни сенки под очите, но заради много плитки вени под очите, много плитко под повърхността на кожата са и синеят  Confused

# 8
А пиеш ли достатъчно вода?Понякога и от обезводняване се появяват.

# 9
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Преди седмица си взех Inositol на Yves Rocher, за първи бръчки и тъмни кръгове се води, засега се чувствам добре с него, но моите сенки не бяха и много фрапиращи, пък и самият крем леко замацва, има розов оттенък с перлени частици, та действа и като коректор. Като ползвам за по-дълго, ще споделя дали добрите впечатления са се потвърдили  Simple Smile

# 10
Valandin, на Гарниер има стик за околоочния контур за бръчици, но има един зелен за тъмни кръгове под очите. Аз съм на 23 г. и си го ползвам без проблем.

# 11
Няма нещо което да съм използвала и да ми е помогнало освен коректор и ФДТ за прикриването им.

# 12
За прикриване и аз съм супер доволна от healthy mix на Буржоа, наистина озарява погледа.

# 13
И аз имам кръгове и торбички от около година. Но преди година изкарах бъбречна инфекция. Сега ползвам околоочен ролон на Балеа. Освен това ползвам и коректор на Орифлейм за под очите с розов оттенък. Иначе е добре да се направи консултация с дерматолог - ако е козметичен проблем трудно ще се премахне завинаги.

# 14
Нямам тъмни кръгове, само лятото, когато съм почерняла. Wink
При мен си е наследствено. Майка също има.

Общи условия

Активация на акаунт