"Гръмотрън" за отслабване! Гръмотрън - преборва килограми с гръм!

• 201 457
  • 610
  •   1
Отговори
# 60
За момента мога да кажа че съм - 1,500 кг. Но искам да мина и следващият курс за да се хваля. Но нямам апетит, малко по-често ходя до тоалетната и по мой наблюдения много добре ми влияе на малкото останал целулит (вече почти нямам  Simple Smile).
Ще Ви пиша след следващия курс, за да съм сигурна на 100%. Но при мен има ефект.

# 61
dani.a 1.5кг за 10 дни и то без глад е много добре. То сигурно пак не се яде, но и не ти яде, щом всички казвате, че подтиска апетита.

# 62
Здравейте момичета ,от дълго време ви чета и следя вашите резултати и макар че съм по голяма от вас  искам да се причисля към отбора и заедно да се борим с досадните килограми .Аз имам въпрос може ли да се съчетае гръмотръна с ЛИДА/ аз пия старата вече трета седмица /?

# 63
Не бих казала, че е без лишения и но е БЕЗ глад. Имам си режим на хранене който следвам стриктно и спортувам по 40 мин всеки ден. Но наистина тази билка изхвърля всякакви излишни течности от организма, за това си мисля, че резултата е такъв за 10 дни. Следващият курс може да различен.

Аз също пия Лида (нова), но понеже я взимам през ден пия и гръмотрън. Четох някъде, че гръмотрън помага за целулита, за това го пия  Hug

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 18:33 от GeryD

# 64
  • София
Здравейте момичета,четох ви,четох и реших да си купя и аз от тази билка,че боря едни 10кг.от доста време и нищо не се получава CryДнес си я купих от аптеката на Поп Богомил-8лв за 500гр ,сварих я -лелеее ужас -мирише ми на мръсни чорапи и горчииии,но..някак си ще трябва да го преживея....Искам да ви питам,тъй като аз ям веднъж,в много редки случаи 2 пъти на ден до кам 18,19 часа как да я пия?Става ли веднъж на ден цялото количество преди ядене или да я пия 2 пъти,но след единия път да не ям newsm78 Моля за вашият съвет и благодаря предварително   bouquet

# 65
Хубаво е да я пиеш поне на 2 пъти, знам го от билкар  Peace Аз също я пия сутрин и вечер, на гладно и нищо ми няма. Намерих си начин да ми не горчи много. Наливам си гръмотън в чаша, а в друга 1/2 от чашата кола лайт и  Sick пия бързо билката, преглъщам последната глътка и веднага колата, дори не усещам, че горчи. Много по-лесно я пия така  Simple Smile

# 66
  • София
Момичета,
Извинете ме за въпроса - но ходенето до 00- за голяма нужда ли иде реч или пишкате по-често?

# 67
Момичета,
Извинете ме за въпроса - но ходенето до 00- за голяма нужда ли иде реч или пишкате по-често?

При мен в първите дни ходенето по малка нужда беше адски много често, сега сякаш е по-нормално, но пак е по-често от преди да пия гръмотръна.А по голяма нужда някак си сякаш нормализира положението - ходя всеки ден по 2 или 3 пъти.Сякаш го има ефекта ''прави черва''  Mr. Green

# 68
  • София
Хубаво е да я пиеш поне на 2 пъти, знам го от билкар  Peace Аз също я пия сутрин и вечер, на гладно и нищо ми няма. Намерих си начин да ми не горчи много. Наливам си гръмотън в чаша, а в друга 1/2 от чашата кола лайт и  Sick пия бързо билката, преглъщам последната глътка и веднага колата, дори не усещам, че горчи. Много по-лесно я пия така  Simple Smile
Здравей,благодаря ти за отговора  Simple SmileАз не пия кола и нищо газирано,но сложих днес мента като варих грамотръна и е малко  по-добре....Пия вече два дена и засега няма никакъв ефект върху мен-дори и до 00 не ходя по-често от преди Cry Дано по4не да действа ,че да не се мъча с гадния му вкус и мирис напразно..... Sad

# 69
Днес си набавих пакетчета Simple Smile
Тъй като е доста едричък, се чудех дали има нужда от надробяване както беше написано в някое от упътванията. newsm78
Иначе смятам да го пия 3 пъти на ден след хранене. Peace Утре ще кажа колко гадно е било Crazy

# 70
Този гръмотрън ми мирише като при зъболекар, но се понася (някак). Може ли да ми кажете с каква цел се прави почивката след 10-ия ден?

# 71
Този гръмотрън ми мирише като при зъболекар, но се понася (някак). Може ли да ми кажете с каква цел се прави почивката след 10-ия ден?

Според мен се прави почивка, защото тази билка има силно диуретично действие и по този начин натоварва бъбреците. На моята листовка пише, че е показана при камъни в бъбреците, проблеми с пикочният мехур и пикочните пътища, задържане на течности, затлъстяване, целулит и още, но не си спомням вече  Embarassed
Аз от сряда пак съм на линия  Peace

# 72
Вчера го пих, не я раздробих допълнително билката. Вкусът не е хубав, но се понася. 
Днес ще я понадробя допълнително, да видим дали ще има разлика.

# 73
Сега ако някой ми помогне с това как се казва въпросната билка на италиански , 6те съм супер благодарна  Hug

# 74

Общи условия

Активация на акаунт