"Гръмотрън" за отслабване! Гръмотрън - преборва килограми с гръм!

• 201 471
  • 610
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
пия билката като я накисвам и сигурно затова не ми киселее  Thinking но пък вкусът е на прах като че ли  Embarassed

# 76
  • до Бургас
да се запиша

# 77
При мен не е толкова гадно на вкус, чудя се вече дали го правя правилно.
2 супени лъжици ги заливам с вряла вода и оставям да престои 30 мин. newsm78

# 78
  • София
Здравеѝте  Hug

Така се радвам, че темата се раздвижи! Simple Smile Аз я пуснах и след 5 дни се отказах, просто от лигавене...горчива ми е! Но пак започвам!

Някоя мама има ли наблюдения как влияе на кръвното?! Една мама в началото на темата писа, че е имала проблеми. newsm78

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 20:59 от Kиkи

# 79
  • Стара Загора
Аз съм изпила почти 100 гр. и не виждам някаква промяна да имам.Всичко си ми е на ред даже и апетита , аз очаквах поне той да се намали но ...уви. Само посещението до wc-то се е увеличило и то вечер. Имам още два дни и ще почивам една седмица. Мислех да комбинирам с таблетки Инхуа , но не мога да намеря в никоя аптека, така , че ще изчакам да заредят и тогава да пробвам и тях.

# 80
На мен апетита ми изчезна на 5-тия ден. Много добре се чувствах. Тази билка е супер за бъбреците  Peace

Яника - това е сайта на вносителите. Аз съм си поръчвала от тях www .inhua-otslabvane .com (сложих му интервали, защото нещо не излиза като хората)

# 81
  • София
И аз набързо да се включа и да кажа от къде купувам Гръмотръна.

За момичетата от София:

Билкова Аптека на ул. Поп Богомил  38, до Лъвов Мост. тел: 983 60 03 и 983 99 16 работно време от 9-19ч , Събота от 9-17ч.

Това ми пише на плика! :
peace:

Предлагат и техен бъркоч от билки за отслабване и познати са доволни от него! newsm78

# 82
  • София
Предлагат и техен бъркоч от билки за отслабване и познати са доволни от него! newsm78

Я, сподели моля те какво знаеш за този бъркоч  Praynig - действа ли, как, и т.н

# 83
  • София

Я, сподели моля те какво знаеш за този бъркоч  Praynig - действа ли, как, и т.н

При първа възможност, ще го купя и ще дам отзиви за него! Hug

# 84
Здравейте, мимли момичета!
Пия билката от повече от месец и според мен има полза, но съчетавам с много як фитнес и ограничения - на обиколки намалях и според мене подиска апетита!
Но трябва време!

# 85
Здравейте. Случайно попаднах на темата и се присъединявам, само дето още не съм си купила билката, но утре ще го направя. Laughing

# 86
Направих 12 дена гръмотрън, но за съжаление трябваше да си седя вкъщи и не съм заслабнала. Апетита се подтиска наистина, като почна следващия курс, ще го съчетая с много движение и намаляне на храната. Peace

# 87
Вече пия втора десетдневка билката  Mr. Green и определено мога да кажа , че ми подтиска апетита  Party

# 88
Здравейте. Днес си купих билката- корени  0,89 лв за 50 грама. Направих си отварата и  се бях подготвила за голяма горчилка, но съм приятно изненадана. Изобщо не е неприятна. Пих я след хранене, но логиката ми казва, че щом е за подтискане на апетита трябва да се пие преди хранене. newsm78 Както и да е- ще я пия така както е написано в първия пост, пък ще видим.

# 89
Вече два месеца - няма ги 4,5 кг за целия период.Пак казвам - не съм се лишавала от нищо!
С лишения започнах от няколко дни - по скоро ограничения де.И най-интересното е че започнах да пия сутрин по един цеден грейпфрут.Реших да съчетая полезното с приятното и май има ефект!Пия от 4-5 дена и вече мога да заявя смело че ям насила .А и ми е много яко да пия сутрин един фреш - събужда ме по-добре от кафето  Party

Общи условия

Активация на акаунт