"Гръмотрън" за отслабване! Гръмотрън - преборва килограми с гръм!

• 201 472
  • 610
  •   1
Отговори
# 90
k_remi, а постоянно ли го пиеш или правиш почивки. Останах с впечатлението,че се пие 10 дена, после една седмица се почива.

# 91
Като започнах отначало пих десет дни, почивах 6, и после пак 10.След това направих почивката 4 дни.Повече не изтрайвам  hahaha Но знам че има някои които го пият без почивка.

# 92
Благодаря ти!   bouquet Последно- как го пиеш преди или след хранене?

# 93
Благодаря ти!   bouquet Последно- как го пиеш преди или след хранене?
След хранене.Имаше дискусия тук относно това и си направих проба за няколко дни да пия преди хранене - никаква разлика, но на мен освен че ми е по-неприятно да пия преди хранене , ами и по-сигурна съм някак.Във всички блог-ове и прочие пише след хранене.Освен това вкуса вече не ми прави впечатление - не ми е толкова гадно както в началото - не знам на кое се дължи.  Hug

# 94
                Здравейте момичета.Реших и аз да пробвам тази билка, но проблема е там, че немога да я намеря. Питах 
в няколко аптеки,но уви отговора беше отрицателен. Моля ,ако някоя мама от Бургас знае къде има гръмотрън да
ми каже  bouquet  bouquet  bouquet

# 95
  • Бургас
моята си я поръчах от една аптека в Изгрев-на паркинга до Велека.Малко е горчивичко,но се търпи.

# 96
   SNEJI BS ,благодаря   bouquet Горчи не горчи ще се пие. Дано да има ефект. При теб как е?

# 97
от билковата аптека си го взе моя и от утре започва да го пия-дано  извърля  задържаните течности Peace

# 98
Здравейте момичета,да споделя и аз моя опит с гръмотръна.Още април тази година започнах да го пия,тогава имаше и по-малко информация.Имам да свалям 10кг. до идеалното тегло.т.е. ИМАХ.Пих го 40 дни-10 пия,7 почивам.за тези дни свалих 5кг.без ограничения в храната,но с разходки-бърз ход.За няколко дни май беше вземах и Инхуа на таблетки,но втора опаковка така и не си купих.След това лятото си задържах тези 5кг свалени,но сега отново започнах да качвам,та затова и аз започвам.Настройте се,че не става с магическа пръчка,трябва търпение.
В момента си варя една дозичка,нищо,че е късно за цяла дневна доза
Успех на всички!

# 99
WOLY  по какъв начн точно го приготвяш, защото мисля че там греша. newsm78

Иначе аз в момента се заседявам в нас, и нямам много възможност за движение, затова и не свалям, но е хубаво че и не качвам. Peace

# 100
За пръв път прочетох за него в блога на едно момиче,май нещо с пролет беше,да къснапролет,сега ще потърся.А иначе,както е писано там само запарвам 2 с.л. с 400 мл. вода,стои 30 мин. и го пия на 2 или 3 пъти,според ангажиментите ми.Сега като се сетя,то при мен може и да е било комбинация от няколко неща,не знам за килограмите,но аз имах болки в гърба от неудобното спане при малката и се чувствах по-добре.Май за тези неща наистина помага,то аз и шипове доказани имам,но това е друга тема

# 101
има ли проблем ако пия по веднъж цялото количество, защото аз ям най-често по веднъж на ден newsm78

# 102
не съм специалист,но мисля,че не е проблем,но няма и да има нужния ефект.Предполага се,че отварата трябва да действа през цялото време,а не ударно,пък и еднократното хранене никак не е полезно за диетуващи

# 103
WOLY
благодаря за бързия отговор  bouquet И аз го правя по същия начин, дано има резултати , не се отказвам, а и не е голяма тежест. Вече съм на 3то пакетче от по 100гр.

# 104
  • Стара Загора
има ли проблем ако пия по веднъж цялото количество, защото аз ям най-често по веднъж на ден newsm78
Според мене по-добре е да си правиш половин доза ,щом се храниш по веднъж. Защото се пие след храна и ти убива апетита след това.
Поне при мен е така.

Общи условия

Активация на акаунт