"Гръмотрън" за отслабване! Гръмотрън - преборва килограми с гръм!

• 201 476
  • 610
  •   1
Отговори
# 105
има ли проблем ако пия по веднъж цялото количество, защото аз ям най-често по веднъж на ден newsm78
Според мене по-добре е да си правиш половин доза ,щом се храниш по веднъж. Защото се пие след храна и ти убива апетита след това.
Поне при мен е така.
Аз почнах да го пия два пъти на ден, гледам единият път да е сутринта а другата половинка когато дойде - къде след хранене, къде вечерта ... но действието остава непроменено при мен.Усещам че губя тегло но не смея да се меря още - знам че става бавно и не искам да се стресирам постоянно на кантара   Hug

# 106
еми значи ще го пия по два пъти на ден-сутрин и след хранене Peace

# 107
Хей, момичета къде сте!?Предполагам,че запарвате,щом не пишете,хайде споделете резултати,дайте малко стимул.Не мен ми свършват запасите от чай от предния курс и сега се чудя кой път да хващам,преди месеци само в една аптека го намерих трънчето/на Сливница,Варна/.Снощи като си лежах и си мислех,реших този път да го комбинирам и с диетка,примерно 90 дневната,че не обичам месо.

# 108
      Здравейте гръмопиещи момичета.Хайде давайте отчет. На мен ми е трети ден и все още е рано за някакви резултати.
Имам един въпрос  дали може да се пие билката по време на МЦ.

# 109
Аз давам отчет, но не знам дали ефекта е точно от гръмотръна-нямам никакъв, ама никакъв апетит Peace Мислех, че ще се радвам, но сутринта едва отидох на работа, нямах сили просто.

# 110
Ами отчет, отчет - какво да ви кажа, вече казах че става но трябва постоянство и време.Апетита изчезва адски много - аз съм доста лакома но откакто го пия ям доста малко.Много често се случва вечер макар и да съм хапнала едва едва, някой път даже малко кис. мляко , да се чувствам все едно съм преяла.Такова ми е и усещането сутрин.Както вече споменах - имам свалени килограми без да съм се лишавала - който приложи и някакъв режим сигурно ще даде чуден резултат  Mr. Green

# 111
  • София
И аз да дам отчет.

Втори път ми става зле и сега съм убедена, че е от чаѝчето! Confused Просто по принцип съм с ниско кръвно и на 5-я ден вече два пъти се чуствам така зле, с такова зверско главоболие, че викам сестра ми на помощ за детето! Иначе кг, имам свалени с него, но явно ми влияе на кръвното негативно! Cry

Та така, спрях го и ще опитам чая за коѝто писах в преден пост! Държа го в шкафа и ме чака... Mr. Green , ще дам отзиви ако деѝства!

Приятна вечер! Hug

# 112

болка в стомаха ниско долу да е регистрилал някой  dontknow

# 113
не, нямам болки и кръвното ми не пада,  но като ви слушам колко ви горчи, вече се замислям дали пия точно корена от тоз гръмотрън-от билкова аптека го взех, но пък не горчи чак толкова-даже твърдя ,че не ми е гаден Peace
ПП за протокола-определено имам свалени килограми.

# 114
Здравейте.
Аз още не мога да дам отчет за килограми, но да кажа- билката не горчи толкова много, изобщо не е неприятно, даже като пия току що приготвената отвара не усещам горчивина. Като че ли започва да горчи повече при по- дълъг престой.
Също съм с ниско кръвно, но не ми е ставало лошо, а за болка някаква и дума не може да става. Peace

# 115

не ми горчи, ама все едно пръст ям  Tired

# 116
  • Бургас
Заради горчивия вкус пих чая за кратко и го спрях.Снощи реших да направя още един опит да го пия.Но посред нощите се събудих от болки в корема-долу в дясно.Сутринта пак го пих,да видим какво ще стане и дали е било от чая.Дано поне да ми намали апетита,и без това едва го преглъщам,направо ми се насълзяват очите от гадост Sick.Успех на всички. Hug

# 117
За свалени килограми и при мен е рано да се говори,но една лекота чувствам и по-малко храна приемам.Иначе и аз първия път като го пих имах болки като при цикъл,сега само първата нощ.Продължавам и започнах и хранителен режим,че коледата чука.

# 118
Момичета пиете ли достатъчно вода  newsm78  много е вероятно да имате болки заради нея - все пак всяка една диета е съпроводена с прием на вода, а това не е диета - отварата от гръмотрън пречиства организма!Аз в началото за да не забравям да пия , постоянно си пълнех чаша с вода за да е около мен.Може да ви е смешно но нямам навика да пия често вода и нещо трябва да ми напомня.Явно това че приемах толкова интензивно (7-8 чаши дневно) ми ''задейства'' нещо и сега си пия без да си напомням  Hug

# 119
Аз не забелязвам ефекта с "изхвърлянето на течности", т.е. не ходя повече от преди до тоалетна.
И да попитам, на каква цена го купувате този гръмотрън-за 100 гр. например newsm78

Общи условия

Активация на акаунт