"Гръмотрън" за отслабване! Гръмотрън - преборва килограми с гръм!

• 201 483
  • 610
  •   1
Отговори
# 120
Аз го купих от билкар в Ямбол - 100 гр. за 2.40 лв.!

# 121
  • Русе
  В Русе,на закрития пазар на Товарна гара - 1 лев

# 122
  • София
Здравейте, и аз при вас. Прочетох цялата тема и тази вечер мисля да си купя и да почвам да го пия, дано да имам вашия успех.

# 123
80гр кутия на Билек - 1,20лв , Русе
Пробвах и няколко други опаковки но трудно се намират ... все улучвам последни!Това на Билек се оказа че го доставят най-лесно и си останах на него, а и не забелязах разлика с другите  Thinking
vangobi  добре дошла, надявам се че ще имаш резултат - в крайна сметка парите които заминават са минимални а и усилията не са кой знае какво.Най вече трябва постоянство.Успех
  bouquet

# 124
Здравейте, мацки! Аз пия гръмотръна, съчетан с диета от 2 месеца, като почти не прекъсвам (имам предвид паузите от по 5 дни)...Бях 65 кг, а сега не знам точно, но най - много да съм 50 кг (не искам да се качвам на кантар и съдя по дрехите, които съм носила на тези кг преди)... От седмица започнах и да бягам по 5 км на ден. Чаят убива апетита поне при мен предимно към сладките храни, а и като цяло де. Аз вечерям само, но си пия 400 мл чай на 3 порции през деня. Не ми горчи, но не бих казала, че е и хубав... Ама като си помисля какви ли не боклуци съм изяла и изпила без грам ефект Sad и си мисля, че гръмотръна е направоо чудничък! Успех на всички в борбата с килограмите! А и аз си купувам 50 гр. за 1.30 лв.

# 125
Браво Ewa,чудесен резултат!И аз да се похваля,не знам дали са 3,4 или 5 дни,но съм 1,5кг надолу-много съм доволни и не бързам,дори да намалее темпото,нека е бавно,славно и за постоянно.За протокола:65кг на 163см,искам да съм 55кг.
ПП.Момичета понеже се ровичкам и в спортни форуми/не,че тренирам,поради мързел/и открих нещо много лесно като трик за задвижване на метаболизма и него правя от вчера.Та значи час,час и половина след храна се правят по 10-15 клека/клякания/.

За варненки- има гръмотрън на ъгъла на ул.Хаджи Димитър и Сливница:80 гр.-1.15 лв

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 14:13 от WOLY

# 126
  • Стара Загора
Здравейте, и аз да си кажа мнението за гръмотръна.Пия го от около месец и за това време съм изпила 200 гр. Освен него обаче пия и преди ядене чай Инхуа и чаша вода.Не знам защо, но нищо не ми намаля апетита,  въпреки това без да се ограничавам виждам че имам намаление откъм мазнините по бедрата (целулита). Панталоните ми които не са еластични направо ми се въртят ,а като се теглих на кантара, пак си бях толкова колкото и преди(може би защото не беше същия на който се теглих в началото), но и това ме устройва . Забелязала съм, че когато го пия сутрин и още е топъл по малко ми е гаден и горчив, от колкото студен и престоял до вечерта.Надявам се ,че ще имам и в теглото минуси, но по бавно ще стават нещата.

# 127
Яника,това е добре,защото явно си изгубила мазнини,а не мускули.Не случайно навсякъде казват да се мерят обиколки,защото един килограм мускули и един килограм мазнини са си един килограм,но обемите са различни,така че дерзай!

# 128
Записвам се и аз в темата  bouquet

# 129
  • софия
отвартителен е!!!
днес си купих и направих по рецептата на кутията, но като отпих изхвърлих и чая и кутията. а аз обожавам горчивото... гадеше ми се чак. пия чай билкана 3 за отслабване, смес е от билки и съдържа гръмотрън, но е приятен на вкус и убива апетита.

# 130
Здравейте. Да дам и аз отчет. Не съм забелязала да ми намалява апетита, особено към сладкото. Много обичам шоколад и не се ограничавам, все пак нали пия гръмотрън? Mr. Green Извън шегата, снощи реших да извадя кантара и о, чудо отслабнала съм с 1,5 кг. за протокола започнах да го пия от 16 ноември. Потвърждавам, че когато се пие топъл почти не се усеща горчивината.

# 131
Gretacvetina правиш ли почивка? Аз започнах от 01.12.  Sunglasses

# 132
Не. Първо мислех да почивам, но после се отказах. Иска ми се резултата да е по- бърз  и сигурно щеше да е, ако имах воля да не ям сладко. За това реших да не правя почивки.

# 133
       Здравейте, момичета.Да се отчета и аз.Направо Ви завиждам на резултатите.При мен положението е плачевно,при първата десетдневка 0гр. но въпреки всичко ще направя почивка от пет дена и ще продължа.Успех на всички гръмопиещи.

# 134
Момичета, има ли го гръмотръна във всяка аптека?

Общи условия

Активация на акаунт