"Гръмотрън" за отслабване! Гръмотрън - преборва килограми с гръм!

• 201 535
  • 610
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен! Тъкмо пия първата чашка гръмотрън... ми не е най- приятното нещо на света, но се пие. Започвам го, не заради сваляне на тегло, а защото имам проблем- задържам течности понякога заради болно сърце и да ми подтисне уж апетита, надявам се. Не ям въглехидрати, така или иначе, протеини и мазнини /ако не се брои 4 пъти седмично за закуска 2 филийки бонус/ тренирам 5 пъти седмично, но по цял ден съм права и ми оттичат крачетата, чак ботушите ми стягат вечерта. Ще пиша резултати след няколко дни Simple Smile Успех на всички!

# 136
  • София
Момичета, има ли го гръмотръна във всяка аптека?

Ами не, няма го аз след 3 дни упорито търсене си го поръчах в една аптека и на другия ден ми докараха 3 пакета.
Та за отчета от вчера го пия на първата глътка си помислих, какво толкова не му харесвате, но после разбрах. Отвратително е, но ще го пия  Grinning

# 137
Здравеитегръмотрънки,присъединявам се и ас,днес си го поръчах в една аптека и утре ще си го взема и започвам да съм съпричастна с вас,но ас мисля да комбинирам и с ходеея,дано да има успех.След три месечна борба с лида и придобивка на не една а три кисти,свалени десетина кг,и вече отново върнати.Успех на всички,пишете за резултатите.

# 138
Здравейте и от мен.
Днес след дълго търсене най-накрая и аз открих билката и то последното пакетче в една аптека, навсякъде ми казват че доста се купувал, дано да има ефект.
Само не разбрах преди ядене и след се пие newsm78

# 139
  • Стара Загора
Здравейте и от мен.
Днес след дълго търсене най-накрая и аз открих билката и то последното пакетче в една аптека, навсякъде ми казват че доста се купувал, дано да има ефект.
Само не разбрах преди ядене и след се пие newsm78
След ядене се пие.Дано при теб има ефект, защото при мен даже ефекта е обратен - качила съм 1 кг. А съм изпила 200 гр вече и още какви ли не чайове и нито ми намаля апетита ,нито килограмите.Успех !

# 140
Благодаря много.
Аз от скоро съм на 90-дневната и мисля да го съчетая с нея.
Дано и при мене да не е обратен ефекта, защото свалям ужасно бавно, а качвам много лесно.
 Sad

# 141
Момичета, отдавна ви чета, но днес се включвам смело в редиците на гръмотрънките. Mr. Green Днес си купих от билката и я почвам. Имам да свалям доста, но до празниците ще се радвам да сваля поне 4 кг. Ще докладвам как върви с гръмотръна. Отивам да правя запарката и съм доста ентусиазирана, дано наистина има ефект върху този пусти неистов глад. #2gunfire

# 142
И аз тук. Днес закупих и от утре го почвам. Имам доста да свалям,ужасссссс. Sick Дано да помогне. Пия и отвара от глог,заради сърцебиене./преди ядене/. Мисля, че няма да има проблем като пия и гръмотръна.
Стискаме си взаимно палци.  Hug

# 143
Момичета, и аз почвам чаят от днес! Кажете пак как и по-колко го пиете, както пише на опаковката ли? И друго видях, че помага срещу безплодие, дали е вярно?

# 144
Това нещо не мога да го пия. Има ужасен вкус. Едва отпих 3 глътки и ми стана зле, направо още усещам вкуса му.
Браво на всички, които го пиете  bouquet аз се отказвам.

# 145
Това нещо не мога да го пия. Има ужасен вкус. Едва отпих 3 глътки и ми стана зле, направо още усещам вкуса му.
Браво на всички, които го пиете  bouquet аз се отказвам.
Не бързай толкова , в началото и аз си мислех че мога да ... Sick само като се сетя за вкуса но явно с времето се оправя.Това ми адски чудно - има някакъв вкус на кал ... поне аз така го определям, горчеше ми ужасно много .Сега гледам да го пия съвсем леко да е топличко, не студено , но не и хладно.Въобще не ми е гадно вече, дори се замислям наистина ли ми е било толкова зле преди  newsm78
От друга страна си мисля - може ли толкова да са ми били увредени вкусовите рецептори , от толкова ядене на всякакви простотии, може нещо да съм се увредила знам ли ?!  Та мисълта ми е, стискай малко зъби и се пробвай да го пиеш поне няколко дена.То си е за теб де но нали все пак трябва да се подкрепяме   Hug
Аз за протокола - днес отчетох още кило и половина надолу от последното теглене.Освен това - преяждам с една ябълка  #Crazy Не че карам на ябълки но реших да изкарам няколко дена като заместя едно хранене с ябълка за да ускоря ефекта преди празниците, пък да видим ...
Поздрави на всички  Hug

# 146
Момичета, вчера започнах да пия от билката. Не бях обядвала и бях адски гладна снощи, но реших, че първо ще пия от билката и след час ще ям. И о чудо, не знам дали е на основата на внушение, но не мога да повярвам, наистина след час нямах никакъв апетит и се чувствах все едно съм яла преди малко. От вчера вечерта до тази вечер съм на едно кафе три в едно, една чаша сок на обяд и половин пакетче солети към 17 часа. Не се насилвам да не ям, просто наистина нямам апетит. Пила съм три пъти от билката по 120 мл. Друг път, когато не ям повече от 6 часа, започва адски да ме свива корема и ми става лошо на жлъчката, а сега се чувствам супер, нямам тези оплаквания, въпреки че не ям. Супер, супер много съм доволна, дано така да продължи и следващите дни. Hug Grinning Grinning

# 147
само да предупредя, че може под въздействието на еуфорията, че не ни се яде, действително нищо да не ядем и да ни прилошее-това ми се случи и повярвайте не е никак приятно, защото нямах никакви сили Peace

# 148
Здравейте, мили дами! Аз го пия без проблем, тъй като отдавна пия доста билкови комбинации, които са с натрапчиви вкусове и съм свикнала. Днес го пих след ядене, но дайте съвет преди или след ядене, за да съм сигурна, че правя нещата както трябва? Защо в нета чета противоречива информация? Стискам палци на всички  Peace

# 149
Пие се след ядене.
Относно яденето - нали трябва да ядете за да го пиете !Дори да не сте гладни хапвайте по нещо - наистина не е добре да ви прималее от глад или да се обезсилите.Ако не ядете това си е чисто гладуване!Идеята е не да не се храните а да намалите приема на храна (което при мен по принцип е проблем-лакома съм) и да се подобри храносмилането и още куп други процеси свързани с него.Та - дори и да се чувствате преяли хапнете нещо - филийка с нещо, плод, зеленчук ... но яжте.
Четох някъде нещо много умно -  в един момент човек забравя каквото знаят и бебетата - трябва да ядем когато сме гладни и докато се наядем!Но трябва да се яде!

Общи условия

Активация на акаунт