"Гръмотрън" за отслабване! Гръмотрън - преборва килограми с гръм!

• 201 563
  • 610
  •   1
Отговори
# 150
Днес съм изпила около 300мл. От няколко часа обаче усещам някакво гадене? Дали е възможно да е от билката или вероятно е от нещо друго newsm78?

# 151
  • Стара Загора
Здравейте, мили дами! Аз го пия без проблем, тъй като отдавна пия доста билкови комбинации, които са с натрапчиви вкусове и съм свикнала. Днес го пих след ядене, но дайте съвет преди или след ядене, за да съм сигурна, че правя нещата както трябва? Защо в нета чета противоречива информация? Стискам палци на всички  Peace
Аз го пиех след ядене и при мен нямаше никакъв ефект.Сега мисля като си купя новото пакетче ,че ми свърши да го пия 1/2-1 час преди ядене.Ще пробвам и така ,че дано този път има ефект.
п.п.:вкусът на кал е от наситнените корени и явно има и остатъци от пръст по тях.Аз си пресявам пакетчето и вече не ми е такъв вкусът на кал.Пробвайте и вие!

# 152
Де да знам, аз пък го пия от събота, вече дори ми харесва, пия го леко топъл или хладен чая. Досега го пиех преди ядене, днес обаче всичките пъти го пих след ядене, и познайте колко пъти ходих да а...ам Simple Smile - колкото пъти пих- 3 пъти, иначе си ходя всеки ден, но 1 път. Отдавам го на чая, защото аз всеки ден ям едно и също...

# 153
  • Бургас
Само на мен ли не ми действа  newsm78.
Пих чая почти 10 дни,и нито апетита ми намаля,нито ми помага да ходя до тоалетна.
Ще си направя кратка почивка и пак ще го почна,имам още 2 кутии,няма да ги хвърлям.

# 154
Предишните 3 пакетчета, които си бях взела, бяха без упътване как да го правиш и аз само правех запарка. 
Сега на новите пакетчета, пие да се вари 5 мин и сед това да седи 15 мин. Като го направих така забелязах по- голяма разлика относно ходенето до тоалетна. Спрямо апетита не. Peace

Снежи, пий, и при мен няма голям ефект, но се надявам с времето да дойде.

# 155
Здравейте!
Присъединявам се към вас и от днес започвам с гръмотъна. От няколко дни ви чета и изчетох целия форум. Аз искам да сваля 20кг, качени постепенно по време на 2 майчинства.
Е, да видим!

# 156
ileas добре дошла и успех  Hug
Ibsena_ до онзи ден и аз го запарвах и след като видях какво си писала реших да пробвам - ми вчера и днес го варя и май наистина има разлика  newsm78

# 157
  • Стара Загора
Само на мен ли не ми действа  newsm78.
Пих чая почти 10 дни,и нито апетита ми намаля,нито ми помага да ходя до тоалетна.
Ще си направя кратка почивка и пак ще го почна,имам още 2 кутии,няма да ги хвърлям.
Не само на теб ,на мен също не ми действа. Само разликата е в това ,че по често ходя да пишкам от преди макар ,че не пия от няколко дни , защото ми свърши пакетчето.

# 158
здравейте момичета, стана ми интересно за тази билка, иска ми се да я пробвам, но живея в Италия. Някой знае ли латинското име на грамотрън.

# 159
здравейте момичета, стана ми интересно за тази билка, иска ми се да я пробвам, но живея в Италия. Някой знае ли латинското име на грамотрън.

Restharrow root - така пише на моята кутия с корени гръмотрън

# 160
Здравейте момичета,днес е деветия ми ден,свикнах с гадния му вкус,но нито мърдам с кг.нито ми подтиска апетита.Чудя се да почивам ли,или да го продължа,нещо се отчайвам.

# 161
Здравейте момичета,днес е деветия ми ден,свикнах с гадния му вкус,но нито мърдам с кг.нито ми подтиска апетита.Чудя се да почивам ли,или да го продължа,нещо се отчайвам.
Не бързай  да се отчайваш.И при мен усещането за ситост дойде по-късно , а резултатът на кантара идва бавно ... но го има.Лично мнение - изкарай месец и тогава реши дали да продължиш или не.Но си направи поне два три дена почивка за да видиш ще усетиш ли разлика.Аз вече пия почти всеки ден.Понякога прескачам ден-два, не повече   bouquet

# 162
Днес почивам,не съм го варила,но твърдо смятам да продължа.Попаднах на някакъв чай за отслабване СЛАБИН в които също има гръмотрън,дали няма да е с по голям ефект.

# 163
http://kasnaprolet9999.blog.bg/hobi/2009/08/11/grymotryn-nai-dob … otslabvane.377813
Ononis, Radix Ononis spinosa (Leduminosae/Fabaceae); Radix Ononidis

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 19:20 от E.L.

# 164
зравейте дами,
и аз от доста време чета за тази билка и я купих днес................та от утре я почвам и аз с надежда за скорошни добри резултати.стискам палци на всички ни да действа................и да де похвалим скоро с хубави резултати.......................и аз като някои от вас съм си лакомия неземна.............. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт