"Гръмотрън" за отслабване! Гръмотрън - преборва килограми с гръм!

• 201 572
  • 610
  •   1
Отговори
# 165
пия го от 3-4 дни по 3 пъти на ден - не забелязвам апетита ми да е намалял  Rolling Eyes, дори сякаш се увеличи.

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 20:19 от E.L.

# 166
Момичета, гръмортъна е очистваща билка нали ? Според вас може ли да се приема при бременност?

# 167
# 168
Така нека и аз да споделя,дано съм ви полезна.Значи имам една книжка "Билки за 144 болежки".В нея пише,че гръмотръна се използва за следното:дрогата има силно пикочогонно действие,прилага се при затруднено уриниране,възпаление на бъбреците,отоци от разлияен произход,камъни в жлъчката,бяло течение,ревматизъм.Народната медицина прилага гръмотръна и при обриви,шипове,хемороиди,безплодие,хипертрогия на простата,затлъстяване.
1 супена лъжица нарязани корени се заливат с 500г вряща вода.Врат 10 мин. на тих огън и след изстиване на отварата се прецежда.Пие се 4 пъти дневно по 1 винена чаша(75г) преди хранене.
Това пише в книгата.Всеки сам да си прецени.Аз примерно имам проблеми с уринирането и може да си го купя и да пробвам,имам и 2-3 кг за сваляне.Мисля,че от това,което пише може да не помогне,но поне няма да навреди.
Успех на всички! Simple Smile

# 169
  • Septemvri
 Simple Smileздравейте и от мен и аз от днес почвам да  я пия тази билка пак ще видим резултата  :Lil:и пак ще пиша

# 170
Добро утро на всички слабеещи  Laughing, от днес и аз започвам гръмотръна. Ще го пробвам след ядене, тъкмо сложих водата да заври и после ще го запаря за 30 мин.
E.L., благодаря за отговора. Сега ми я пратиха от БГ, но като свърши ще я потърся тук. Благодаря.

# 171
Първо си бях взела едни пакетчета, прозрачни, гръмотръна беше нарязан на големи парчета.
След това взех 3 пакета на Bilec, където имаше описание как се прави с варене. Пробвах да го варя няколко пъти, но ефекта ми се стори по- малък отколкото като го запарвах. А и като цяло вторите 3 опаковки ми се струват с по- малко действие.  Thinking

# 172
Момичета правите ли почивки  Thinking
Аз по празниците спрях да пия гръмотрън , през това време започнах да пия чая на инхуа де ,но спрях за няколко дена гръмотръна че да видя отделното действие на двете.И така - вчера си сварих последната доза която имах останала и ми направи впечатление че много бързо ме освободи от явно задържани течности ... Ако някой си прави редовно почивките моля да сподели че аз бях подкарала доста дълъг период без почивка.Спирах за ден-два но не усещах разлика.И така нещо се отчаях като Ibsena_ че действието го няма вече.Ноп сега се замислям нещо  newsm78

# 173
  • София
Здравейте, момичета.

Изчетох темата, купих си билката и от утре съм с вас. Дано не съм уцелила някое менте. На опаковката пише - 3 суп. лъж. се запарват 30 мин. в 1/2 л. вряща вода. Прецежда се и се пие по 100 мл. 3 пъти дневно 10 дни поред, преди ядене. Почивка от 7 дни и пак 10 дни. Мисля така да го пия.

# 174
здравейте момичета
и аз от вчера започнах да пия билката,дано да има ефект
след колко дни горе долу да очаквам резултати
спомням си ,че преди години я бях пила и имаше ефект,но май ставаше бавно,забравила съм,тогава бях прочела в една билкова книга за гръмотръна

# 175
# 176
  • София
леле, наистина е Sick

# 177
Споко, с времето се свиква, колкото и да ти звучи невъзможно сега, и аз бях така. На мен вече ми е като обикновен чай, другите в нас като го помиришат само лошо им става. Laughing

# 178
Знаете ли дали се продава в обикновените аптеки или трябва да е билкова ?

# 179
Във всички аптеки може да се намери.По принцип почти всички работят с някакви билки на някоя компания, май повечето на Билек.Но не е важно да е билкова де  Grinning
Относно гадничкия вкус - сега вече даже си го сръбвам без вода  Party просто трябва малко време 
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт