"Гръмотрън" за отслабване! Гръмотрън - преборва килограми с гръм!

• 201 582
  • 610
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Прави сте за вкуса. Вечерта вече нямах проблем. Само първата глътка е стряскаща Laughing. Днес ми е втори ден. Вчера не усетих да ми намалява апетита, може би не става толкова бързо. Ходих до тоалетната доста пъти обаче.
Успешен ден Peace

# 181
и аз се зарибих!ще взема да пробвам.все съм на диета и ставам все по-дебела.сутрин като се погледна в огледалото съм като рибата балон!явно задържане на течности.
алкохолът за съжаление ми е редовен всяка вечер.по 100 -200 гр. ако успея да го заместя с гръмотръна ще пиша. дано линийката да помръдне в правилната посока.

# 182
Здравейте, момичета! Не съм писала от-давна. Да ви кажа сега - преди Нова година пих билката около три седмици и бях много доволна. Намали ми се адския апетит, който имам, в резултат на което не ядях като разпрана. Другото което забелязях - аз съм с болна жлъчка и ми действаше много добре, от по-пикантни храни го нямаше паренето и болката под ребрата. Пишках често, но пък не бях надута като балон и си ходех нормално до тоалетната. За три седмици свалих около 5 кг без да си давам зор с диети, просто ядях, когато съм гладна и си пиех билката по три пъти на ден, без да се стремя да е преди или след ядене - както дойде. Но най-щастлива бях от това, че лицето ми започна да се изчиства от пъпки и петна. По празниците прекалих с храната и не пиех билката и всеки ден си казвах от утре я почвам. Сега наистина я почнах от днес и ще почивам след като я пия поне двадесет дни. По празниците си върнах свалените 5 кг, но аз съм си виновна, щото не пиех билката и ядях като за последно. Cry Cry

# 183
за 1 ден съм -1.4 кг.
продължавам ,но и намалих храната.

# 184
И аз да се отчета-преди празниците, когато пиех имах ефект, съответно по време на празниците ядох повече и няма как да съм свалила допълнително и.....сега пак ще я почвам. Но забелязах, че с времето ефекта намалява : Rolling Eyes

# 185
никой не пише в темата,какво става отслабвате ли?аз днес за първи път пих от отварата  Sick нямам думи просто,за малко да ходя да  Sick Simple Smile дано поне има резултат и си заслужава.

# 186
за 1 ден съм -1.4 кг.
продължавам ,но и намалих храната.
от тогава до сега колко смъкна newsm78

# 187
  • София
Здравейте,
много ме впечатлихте с вашите впечатления за Гръмотръна. Проблема ми е около 20 килограмов, бивша провалила се дюканка и апетит....
Току-що поръчах Гръмотрън от сайта на Билек ( http://www.bilec.net/product/66/gramotran-bilek-80-g.html ), че не ми се обикаляше по аптеките.

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 19:22 от Смехорана

# 188
Само да ви кажа, че при мен ефекта явно е било от нещо друго-вече въобще не ми намалява апетита Sad

# 189
При мен нямаше никакъв ефект върху апетита - дори се увеличи  Confused Сега минах на ябълков пектин - да видим дали той ще успее да озапти глада ми. Поне при мен само това е проблемът - апетита, и това че като съм постоянно вкъщи все съм навряна в хладилника  Embarassed Иначе успея ли да се удържа, смъквам бързо.

# 190
много ми е гаден на вкус,запушвах си носа и се мъчих да го пия няколко дни,но не става.Гадно ми е това е.А аз нямам и кой знае какъв апетит,просто търся магията на бързото сваляне на килограмите,при мен от край време си става бавно,така 4е какъвто и гръм или трън да пия няма да има смисъл или ефект  Grinning

# 191
намаля ми апетита и ме отводнява,но алкохола при мен е проблема.
като пия вечер с мъжа по 100 -150 гр. ракия и съм като балон на сутринта.включително и днес Mr. Green . ям само ЕЛДА СЪС СИРЕНЕ,без мазнина, но нещо кантара не помръдва.
но продължавам,няма да се предавам .
малко да се стопли времето,че да се раздвижим навън... седенето пред ТВ и пред пъзела не оформя хармонична фигура.
хубав диетичен ден ,гръмотрънки!

# 192
Здравейте гръмотрънки Stop
Днес го почвам пък да видим Thinking

# 193

аууууу тоз чай много гаден бе Sick

# 194
Нали   smile3521

Общи условия

Активация на акаунт