"Гръмотрън" за отслабване! Гръмотрън - преборва килограми с гръм!

• 201 622
  • 610
  •   1
Отговори
# 195
Kosi_bosi13 ти пиешли го Laughing
по колко на ден чаши пиете newsm78
направо е ужасен като си запаля и цигара става #Crazy

# 196
След време въобще няма да ти прави впечатление, не пуша че да ти кажа там какво се получава но определено вкуса става незабележим.Това което  обаче забелязах е че ако не се правят почивки ефекта се губи ...
 Hug

# 197
пих го два дни,на екс го приемах или поне се стараех на 2 пъти,защото не можех да пия дълго без въздух.Аз си запушвах носа пиейки го Simple Smile но да кажа аз направих грешката да не го прецедя навреме,вместо гръмотръна да престоява 30 мин. аз го оставях може би и по 1-2 часа и вкуса му ставаше убийствен.

# 198
Здравейте на моето пакетче пише 2с.л. да се залеят с 0.250мл. вода да ври 5мин.(аз не го оставих толкова)после 5мин. да се запари и да се прецеди.Така го направих и не ми горчеше толкова нетрябва много да кисне.Сега съм си взела за работа в термос ама още не съм пила.По късно ще се престраша Joy

# 199
  • Бургас
Ще взема да се прежаля и аз с тоя гръмотрън.Малко ме гони шубето , щото от пиене на разни глупости , веднъж сърцето излезе от ритъм..., че линейки..., че болници...., затова съм се зарекла: Повече китайски хапчета - НИКОГА!!!! Но това като е билка..., не че е по-безопасно, ама ще я карам по-яваш.

# 200

aivaivai от това няма да ти се разлопа сърцето ама #Crazy
аз да ви кажа май се отказвам по гадно нещо не съм пила Shocked
ще си помисля пак де newsm78

# 201
  • София
Преди малко го пих за първи път и да ви споделя, че има и по-гадни неща, които съм пила, а и количеството е малко и бързо минава неприятния вкус. Може би в един момент ще кажа, че изобщо не е лошо  Laughing

# 202
Успех ви желая на тези които го пият Joy
Аз моя вчера го изхвърлях Mr. Greenотврат

# 203
привет мацки Simple Smile
изчетох всичко ,зарибих се и си го поръчах
от утре го започвам Mr. Green
незнам какво ще се получи гръмотрън,хапчета инхуа,и бакопа
направо ще се затрия Laughing де късмет ама ще видиме
вкуса неможе да ме стресне пила съм всякъкви гадурии
  bouquet

# 204
здравейте и от мен ! Започнах и аз да го пия от вчера наистина много гаден вкус има ,но като че ли апетита ми се повиши а не намалява .Мисля да пия 10 дена и да почина
една седмица ,но все пак ако няма никакъв ефект ,не знам дали ще има смисъл да продължа да пия този горчив чай .Ще пиша дали има резултати
 Wink

# 205
sisimoni аз като го пих после слагах по нещо в устата да убия гадния вкус Sick
ако това е намаляне на апетита newsm78

# 206
Здравейте   Simple Smile И аз от вчера почнах да пия гръмотръна,че постоянно се провалям с диетите и поне реших да опитам нещо за намаляне на апетита поне малко...Но..незнам дали е просто случайност,ама апетита ми стана по-голям и цял ден постоянно мислех какво да хапвам  newsm78 Иначе реших да си пия всичките 400 гр на ден ,които си варя,че не искам 100 от тях да отиват на вятъра. А относно вкуса не е толкова лош,търпи се..аз очаквах да е наистина някаква голяма гадост  Mr. Green И така..продължавам си с пиенето,пък да видим какво ще стане

# 207
Момичета , привет
от опит споделям - първите няколко дни апетита наистина ми беше изострен.После на петия-шестия ден започнах да усещам една ситост ... още със събуждането сутрин имах чувството че съм изяла агне.Сега не го пия редовно.Ефекта му намаля след няколко пакетчета и на мен ми намаля желанието , а и започнах работа която ме ограничава във времето и нямам възможност да съм толкова редовна.Иначе профилактично ще го пия докато съм жива.Това което ми прави впечатление е че ми ''регулира'' вкусовете.Определено започнах да намразвам много мазни храни, ям разни пакетирани сладки неща около един път месечно ако се сетя .Може би трябва да се пие на интервали, знам ли  newsm78

# 208
добро утро момичета,
мале ама това наистина било много гадно Sick
ама ще се пие няма как
хубав и успешен ден на всички  bouquet

# 209

Общи условия

Активация на акаунт