"Гръмотрън" за отслабване! Гръмотрън - преборва килограми с гръм!

• 201 626
  • 610
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
 Rolling Eyes

# 211
  • София
Здравейте,
не ми е гадна билката! Но онзи ден ми падна кръвното много и предполагам, че е от нея, но се оправих. Апетита ми намалява, ама пустата ми лакомия ми пречи. Иначе билката в вълшебна. Само малко упоритост трябва и стават чудеса.
Лек и отслабващ ден!  Simple Smile

# 212
  • Пловдив
След сато прочетох цялата тема, и ме зарибихте , си купих гръмотрън и от снощи  го пия. Сега ще чакам резултатите. Wink

# 213
  • София
Аз се отказвам от пиенето на гръмотрън, такъв зверски апетит ме гони от него, че чак се плаша че съм сбъркана. Не може всички да се хвалят как нямат апетит, а на мен да ми отваря зверски апетит  от него Simple Smile.

# 214
Здравейте, някой от пиещите ще сподели ли резултати.Аз пих билката 10 дни, сега почивам.Определено апетита намалява и имах усещане за ситост, но килограмите не помръдват.

# 215
Здравейте, момичета!

Пия гръмотрън вече 8 дена - в началото след хранене, а от няколко дни - преди. Виждам, че тук има различни мнения, относно това, кога да се пие - преди или след и за това и аз все се ровя в различни сайтове, за да получа повече информация. Днес прочетох в един сайт, чийто линк е по-долу, че се пие 30 мин. преди ядене.

http://herbika.com/extracts/restharrow-tincture-ononis.html

За тези 8 дена съм минус 2 кг.  Смятам, след 10-ия ден да направя 5 дневна пауза.

Желая успех на всички, захванали се с тази горчивичка  #Crazy билка. Ще пиша за резултати!

# 216
Дами, само гръмотрън ли пиете или тук са и тези с билките за детокс ?
Стори ми се, че са слели темите. Ако греша извинете.
Аз си взех тези 17 билки за отслабване и детокс и се чувствам добре.
Реших си проблема с ходенето до тоалетна и съм свалила 1 кг за 2 седмици без друга диета.
Аз съм принципно слаба, така че този кг за мен е много .
Успех   bouquet

# 217
може ли инфо за детокс билките?

# 218
Да, аз си купих тези
http://www.bilki.bg/index.php?m=320&lang=&cat_bilki=1725 … =782&bilki_o=
За тях разбрах от тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=459086.0
но понеже в нея никой вече не пише, реших, че са ги слели.
Като я четох видях, че някои момичета си ги купуват отделно същите билки и си ги смесват.
На мен ми действат наистина добре.
Правя чай и на съпругът ми, който пък е пълен и доста похапва, откак ги пие, въпреки че прекалява с храната не качва, но и не отслабва...

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 10:16 от Lo6a mama

# 219
Привет от още една гръмотрънка хахха искам да споделя с вас че от 7 дни и аз откачих на тема отслабване с гръмотрън и го пия сутрин и вечер около 100мл ноооооо ужасно е направо ми се доплаква супер много ми горчи  .Незнам при вас как е, но аз непрекъснато тичам до 00 . Свалих обаче 2 кг и  мисля че си струва гадостта , макар че понякога ми се вие свят дано не ми загърмят ушите хаха ще продължавам така до 10-я ден после ще почивам и ще ви кажа по нататъшните ми резултати .На всички УСПЕХ !!!

# 220
Аз всъщност искам да попитам трябва ли да се наливам с вода защото хич не я обичам и не пия седмици наред  newsm78bouquet

# 221
Аз всъщност искам да попитам трябва ли да се наливам с вода защото хич не я обичам и не пия седмици наред  newsm78bouquet
Щом не спираш да ходиш до 00 значи водата ти е наложителна.Принципно няма как да сваляш кг без да пиеш вода в големи количества.Четох някъде че не може да ''переш прането без да го изплакнеш'' и ми се вкорени в мозъка че водата е адски важна.Така че - смело към чешмата    bouquet

# 222
Здравейте!
Благодарение на тази тема си купих корени от гръмотрън и от снощи пия запарката.
Но не е горчива, даже изобщо. Чудя се да не би да е с изтекъл срок на годност или нещо такова... Макар че според срока на кутийката всичко е наред. Тя е една малка бяло-розова кутия, вътре билката е опакована с книжен плик, 50 гр. е. Личи си, че е корени. Струва 1,40 лв.

# 223

и на мен не ми горчи,
а ми има вкус все едно ям кал

споко, едва ли е с изтекъл срок  Flutter

# 224

Общи условия

Активация на акаунт