"Гръмотрън" за отслабване! Гръмотрън - преборва килограми с гръм!

• 201 627
  • 610
  •   1
Отговори
# 225
Аз също пих от билката 10 дни, свалих 2 килограма. Не бих казала обаче, че реално се отслабва от нея. Тези свалени клограми всъщност са задържани течности, от които организмът се е освободил, тъй като тази билка има диуретично действие.

# 226
Запис и от мен.

# 227
Интересно ми стана тук Peace
Връщам се да ви прочета резултатите.

# 228
 Laughing незнам за вас но съм доволна от резултатите засега дано  продължи все така на долу Wink.И наистина наливам се с повечко течности , апетит нямам чак ми е странно  newsm78 но се радвам нали идва лятоооооо Hug . Не се отказвайте момичета   bouquet

# 229
Ох, момичета, живи да сте! Ще си купя билката и почвам да си правя отвара. Дано ми подтиска апетита. Много съм напълняла - зимата + 5 кг. Вече не мога да се понасям. От утре почвам с билката и намаляване на яденето. Трябва да махна поне 5 кила, а много ми се иска направо 10 да сваля. Дано ми помогне гръмотръна.

# 230
здравейте, момичета стана ми интересно като ви чета bookи ще взема и аз да си купя билката - дано и на мен да подейства(да загуба апетит)ще я съчетая със безвъглехидратната диетка Peace Wink, ще ви пиша какъв е резултата Hugимам само 1въпрос-колко пъти дневно се пие и какво количество  Flutter  bouquet

# 231
здравейте, момичета стана ми интересно като ви чета bookи ще взема и аз да си купя билката - дано и на мен да подейства(да загуба апетит)ще я съчетая със безвъглехидратната диетка Peace Wink, ще ви пиша какъв е резултата Hugимам само 1въпрос-колко пъти дневно се пие и какво количество  Flutter  bouquet
вариш в 400 мл вода - след прецеждане е около 300 мл, пиеш я три пъти дневно, или с други думи около 100мл на един път

# 232
благодаря  :hug:k_remi утре ще си купя билката Hug

# 233
Момичета, а отслабването равномерно ли е при вас, или не? Аз засега, от 7 март, съм минус само половин кг. Но по принцип напоследък отслабвам много трудно и бавно.

# 234
Здревейте!
Научих за билката от приятелка и попитах чичо Гугъл...Той ме насочи в бг-мама. Не съм се и съмнявала Joy Днес си я взех от билкарски магазин и си направих запарка от 2 с.л. с 400 мл вряща вода. Престоя 40 мин, прецедих, но пак си е 400мл. Сега си пийнах 150мл, другото ще си го разделя за закуска и обяд. Странно, но и моята не горчи. Дали е защото не е варена или си зависи от партидите. Понеже изчетах темата и на едни им горчи на други не, явно аз съм от късметлиите hahaha Да не би тези горчивите да са примес и с листа или е по-стара  newsm78
Утре смятам да я сваря. За проба.
До скоро!  bouquet

Връщам се...
Бавното отслабаве може да се дължи на няколко причини - често правени диети, малко килограми за сваляне, малко активност, а защо не и бременност. Резултатите от всяка една диета/режим при различните хора е различно. Не е за пренебрегване и възрастта. Много по-лесто се сваля на 20-25,  от колкото на 35-40/примерно/. Четах, че има и момичета, които спортуват активно и пазят и диети, питам се защо тогава пият и билката. Това са си мои разсъждение, не ангажирам никой с мнението си.
 Другото, което ми е чудно, че за 10 дни се свалят близо 2 кг. Така като си разсъждавам, след един лунен ден се свалят 1.50 от задържана вода. Мисълта ми е - вода ли чистим, мастна тъкан ли, мускулна ли или се самоуспокояваме, че правим нещо, за да отслабнем. До кога ще пием чая, за да подтискаме апетита.  newsm78

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 20:55 от VK

# 235
ВК, аз имам нужда от подтискане на апетита. Пия лекарства, които ми предизвикват много силно чувство на глад.   bouquet Много ми е трудно при такива обстоятелства да пазя диета.

# 236
Пия билката от 8 март, засега свален около 1 кг, но аз съм доволна, защото задържах течности и се чувствах като балон, сега това чувство изчезна  Flutter
Само да споделя нещо интересно, преди 4-5 години една приятелка от Пловдив, беше отслабнала с вълшебна отвара, която си доставяше по незнайни пътища Party
Веднъж , нещо беше закъсала с доставката и ми даде адреса на един доктор в Лозенец, да и купя от отварата. Той я продаваше на чай готова в 5 л бутилки. Взех за нея , взех и за мен, пих няколко дни но ми беше едно такова гадно, като не знам какво има вътре и се отказах. Сега, като си направих чай от гръмотрън -изненада-а-а точно това беше вълшебната отвара на доктора  Laughing
Иначе приятелката ми я беше пила около 6 мес, и беше свалила доста.Най -много се хвалеше , че не и се яде сладко. Наистина и аз чувствам най-вече този ефект.
Не се отказвайте, успех в свалянето на кг.!

# 237
Той ако е бил готов чая, не се ли изпаряват бързо полезните ефекти. Thinking
В момента съм го спряла, много ми се разбърка ежедневието, но в скоро време пак ще почна.
Преди месец като го пих имаше ефект заедно с Маккена. Peace

# 238
Най-много ми харесва, че действа диуретично и подтиска апетита. К`во повече да искаме Crazy
Аз вчера направих лунната, а днес започнах скарлсдейл. Да се предпазя от сладкото изкушение. Боря 5-6 кг.

# 239
Той ако е бил готов чая, не се ли изпаряват бързо полезните ефекти. Thinking

Ами сигурно се намалява ефекта, ама доктора не искаше да си издава рецептата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт