"Гръмотрън" за отслабване! Гръмотрън - преборва килограми с гръм!

• 201 628
  • 610
  •   1
Отговори
# 240
Здавейте момичета,влязох на майтап в темата ,но ето че я прочетох цялата и много се зарибих.
Имам един въпрос:
Има ли някой ,който е на режима на Дюкан,а ако не,според вас уместно ли е да съчетая режима с гръмотръна? Защото Дюкан казва ,че трябва да се ядат протеини постоянно и неограничено,а гръмотръна подтиска апетита?
Ще съм адски благодарна ако някой ми отговори на вироса?  bouquet

# 241
Пия билката от 8 март, засега свален около 1 кг, но аз съм доволна, защото задържах течности и се чувствах като балон, сега това чувство изчезна  Flutter
Само да споделя нещо интересно, преди 4-5 години една приятелка от Пловдив, беше отслабнала с вълшебна отвара, която си доставяше по незнайни пътища Party
Веднъж , нещо беше закъсала с доставката и ми даде адреса на един доктор в Лозенец, да и купя от отварата. Той я продаваше на чай готова в 5 л бутилки. Взех за нея , взех и за мен, пих няколко дни но ми беше едно такова гадно, като не знам какво има вътре и се отказах. Сега, като си направих чай от гръмотрън -изненада-а-а точно това беше вълшебната отвара на доктора  Laughing
Иначе приятелката ми я беше пила около 6 мес, и беше свалила доста.Най -много се хвалеше , че не и се яде сладко. Наистина и аз чувствам най-вече този ефект.
Не се отказвайте, успех в свалянето на кг.!

Онази отвара не е от една билка,а е състаевена от много,информация за нея тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=183311.msg3733970#msg3733970
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=279916.0

# 242
Здравейте мацки днес си купих чая и от утре го почвам  Wink искам да попитам вие как го пиете, защото на опаковката пише да се вари в 250мл вода, а тука прочетох, че някои го варят в 400мл...предварително се извинявам за глупавите въпроси, но искам да го пия както трябва  Peace

# 243
Пия билката от 8 март, засега свален около 1 кг, но аз съм доволна, защото задържах течности и се чувствах като балон, сега това чувство изчезна  Flutter
Само да споделя нещо интересно, преди 4-5 години една приятелка от Пловдив, беше отслабнала с вълшебна отвара, която си доставяше по незнайни пътища Party
Веднъж , нещо беше закъсала с доставката и ми даде адреса на един доктор в Лозенец, да и купя от отварата. Той я продаваше на чай готова в 5 л бутилки. Взех за нея , взех и за мен, пих няколко дни но ми беше едно такова гадно, като не знам какво има вътре и се отказах. Сега, като си направих чай от гръмотрън -изненада-а-а точно това беше вълшебната отвара на доктора  Laughing
Иначе приятелката ми я беше пила около 6 мес, и беше свалила доста.Най -много се хвалеше , че не и се яде сладко. Наистина и аз чувствам най-вече този ефект.
Не се отказвайте, успех в свалянето на кг.!

Онази отвара не е от една билка,а е състаевена от много,информация за нея тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=183311.msg3733970#msg3733970
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=279916.0
прочетох подробно и двете теми, никъде не е описан състава на отварата, възможно е да има и нещо друго, но основната съставка е гръмотрън, вярвай ми, пила съм ги и двете, този вкус не се забравя  Joy

# 244
Ето, че направих един ден на гръмотрън. Снощи я запарих, днес я варих. Не е чак толкова гадна - и аз като руснак на интервю за работа "пиете ли" , пия /е/с отвърщение Joy Joy Joy
Не съм пишкала повече от обичайното, но може би защото вчера бях на лунната, та доста се поизчистих от към вода. Не мога обаче да преценя надутия ми корем от чая ли е или от броколите и морковите, които ми бяха гарнитура за обяд  newsm78

# 245
От днес започнах с гръмотръна. Наистина на опаковката пише 1 лъжица в 250 мл мода. Но яз го направих в 400 мл вода и кисна половин час. Горчи и е неприятно за пиене, ама кво да се прави... Търпи, бабо, за хубост!

# 246
Нещо не се получава при мен. Правя вече втори 10 дневен курс и още нямам минус. Но я пия билката два пъти на ден, а не три.

# 247
стигнах до извода, че първия път когато ми действаше т.е. когато не ми се ядеше е било от стреса, а не от билката. Сега пак я взех, но ефект никакъв, ама май ми регулира цикъла newsm78

# 248
Записче , изчетох ви и страшно се зарибих още утре си купувам и аз гръмотрън и почвам да пия Peace , аз съм и на 90 дневната диета , надявам се , че няма да има проблем  newsm78

# 249
  • София
Изчетох темата и реших и аз да пробвам.

Има ли някой, който е успял да свали повече килограми.

# 250
здравейте дами!пак се включвам в темата,само за да спомена,че билката има и забременяващо действие.щото съм бременна ,де.е , имаше и ,,креватна гимнастика,, но за 4 години опити ,положителен резултат нямаше.а гръмотръна го пих около месец  и ....гръм! EFP
newsm19

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 18:32 от desilosha

# 251
  • София
desilosha, честито!
И аз съм чувала за подобно действие.

От това, което изчетох в нета, разбрах защо при някои няма ефект.
Билката действа само, ако корените са събрани преди цъфтежа или след него, ако е изсушена правилно и не е стара.
Най-сигурно е, ако сами си я съберем.

# 252
Здравейте, момичета! И аз се записвам в тази тема. Преди време пих билката и отначало свалях по 1 кг на ден, но после ми се наложи да спра. Сега отново я започнах, но сега за жалост нямам кантар, за да отчитам точни резултати, но ще изкажа моите наблюдения - пия я вече 3ти ден и по принцип съм с ниско кръвно, следя го редовно - нормално си е, ходя по-често от преди до 00 и нямам абсолютно никакъв апетит. Хапвам, но ям насила, но при мен го има и момента, че пия противозачатъчни, които също ми убиват апетита. Като цяло се чувствам добре - това засега от мен! newsm51

# 253
  • София
От както пия чая кръвното ми се регулира и в момента е в перфектни стойности - 110/70. Притеснявам се, че като го спра кръвното ми може пак да скочи.
Вие имали ли сте проблеми след спирането на чая?

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 10:50 от miss piggy

# 254
  • София
Здравеѝте.

Аз пуснах темата, но маѝ сън наѝ-несериозна. Върнах си отново кг,  Sad
На работа изобщо не ми е удобно да пия билката и съм в постоянно движение, което е проблем за 00!

Но като ви прочетох ми стана едно хубавоооо!

desilosha Честито! Лека и безпроблемна бременност!  bouquet

На първа стр, в линка коѝто съм постнала има инфо, че билката помага при забременяване, гинекологични проблеми, кръвно, бъбречно каменна болест и тн.

Пиѝте момичета, явно ако не се отсабне драстично, то помага на доста др неща!

Общи условия

Активация на акаунт