"Гръмотрън" за отслабване! Гръмотрън - преборва килограми с гръм!

• 201 641
  • 610
  •   1
Отговори
# 255
Я да попиша пак малко ...
Аз спрях да пия редовно , пия почти винаги  в събота и неделя просто профилактично за задържани течности и разширени вени.Вените не ме болят вече но все пак ... препоръчах обаче на една позната за хемороиди и сподели че е много доволна, пие на десетдневки с по десет дена почивка.Това което ми прави впечатление е че се заговорихме за опаковките в които се продава.И двете сме пазарували от една и съща аптека и се е случвало понякога да има на не-знам-кой производител в обикновено найлоново плкиче и самите коренчета за нарязани на малко по-едри парчета и си личат че са корени.Но основно вземам кутия на Билек понеже няма друго в момента.Та впечатлението е че тея на Билек не действат както онези другите ... трябва да потърся някой билкар по селата  newsm78

# 256
Я да попиша пак малко ...
Аз спрях да пия редовно , пия почти винаги  в събота и неделя просто профилактично за задържани течности и разширени вени.Вените не ме болят вече но все пак ... препоръчах обаче на една позната за хемороиди и сподели че е много доволна, пие на десетдневки с по десет дена почивка.Това което ми прави впечатление е че се заговорихме за опаковките в които се продава.И двете сме пазарували от една и съща аптека и се е случвало понякога да има на не-знам-кой производител в обикновено найлоново плкиче и самите коренчета за нарязани на малко по-едри парчета и си личат че са корени.Но основно вземам кутия на Билек понеже няма друго в момента.Та впечатлението е че тея на Билек не действат както онези другите ... трябва да потърся някой билкар по селата  newsm78
  Сега като се замисля, верно аз първия път, когато имаше ефект, взех от билковата аптека в плик, а не на Билек Thinking

# 257
Аз пия от чая на Билек, но смесвам 2 кутии от него с 1 кутия чай за бъбреци на Ламбрев. Пих го от 1ви до днес, не много редовно с леко ограничение в храната и съм - 2 см от ханша, не знам дали е добре.... newsm12

# 258
Гръмотрън съм я пила за песъчинки в бъбреците. Казвах й магийката ми. Чудодейна билка за бъбреци, а ми я беше казала позната с проблеми в тях. Подсетихте ме да си направя едно лечение, хем за бъбреците, хем да сваля тези досадни 10 кг.  Crazy

# 259
Здравейте на всички и от мен!Вчера започнах и аз да пия този чай!Първата доза беше непоносима,за малко не повърнах,на обяд го пих студен и отново беше ужасен,вечерта обаче си стоплих дозата в микровълновата и вече беше поносима.Днес се справих по-добре с пиенето на отварата и не че ми беше приятна,но мисля че се свиква.Пия го леко загрят на екс и още една чаша вода!Доста често започнах да ходя до тоалетна по малка нужда.За този един ден съм половин килограм по-лека!Според мен за да има ефект трябва да се пие по-дълго време да се правят почивките и да имаме вяра че наистина можем да отслабнем,защото свалянето на килограмите до голяма степен е и в главите ни!
След няколко дни ще пиша пак за да кажа какви са резултатите и има ли изобщо такива,или този половин килограм е временно състояние!
Успех на всички!

# 260
Започвам и аз билката от днес.
Успех на всички!

# 261
  • варна
здравейте момичета, още утре ще я потърся тази би лка и почвам, от 1 месец съм на ниско въгл.диета, в началото имаше добър резултат а сега към края почвам да си връщам килограмите, е обиколката е намаляла със сигурност. Въпросът ми е дали спазвате някакъв режим на хранене или просто се ограничавате със  тестени, сладки и т.н калорични неща...тъкмо преди малко гледах диетата на доц. Байчева newsm78, а тази билка помага ли при хроничен запек....или трябва да включа още нещо към нея, нещо коктейлно?? Wink

# 262
С удоволствие ще ви споделя , че пия билката вече цяла седмица, от миналия петък . Вкуса е поносим, но все още не съм се качвала на кантара  smile3521 мисля след като приключи десетият ден , тогава да се кача и дано да има ефект от билката и от упражненията , които правя ...+ това и тичам (играя Волейбол и Баскетбол) !

# 263
  • варна
браво, браво, щом правиш и упражнения със сигурност ще има ефект.....де и аз да имах време за упражнения...ама не, засега и аз не съм се качвала, очаквах че ще ми действа на перисталтиката но уви...все пак продължавам де Wink

# 264
... трябва да потърся някой билкар по селата  newsm78
Ако си от София мога да ти кажа къде има билкар.

# 265
  • София
... трябва да потърся някой билкар по селата  newsm78
Кажи!

# 266
Здравейте и от мен! От днес започнах да  пия  Гръмотрън (с една лъжичка мед,да не ми горчи толкова много).Наистина има ужасен  вкус   Sick
Но,нали все пак трява да го пием щом иксаме да сме фиданки  Grinning

# 267
... трябва да потърся някой билкар по селата  newsm78
Кажи!
Улица Поп Богомил. От Львов мост тръгваш по Мария Луиза, посока ЦУМ-от лявата страна. Завиваш в ляво по Поп Богомил. Точния номер е 38, но се заглеждай по номерата, защото се влиза на вътре в двора, а преди имаше само една невзрачна табела.  
От там моята бивша шефка взимаше билка за отслабване и доста й помагаше.

# 268
  • София
Улица Поп Богомил. От Львов мост тръгваш по Мария Луиза, посока ЦУМ-от лявата страна. Завиваш в ляво по Поп Богомил. Точния номер е 38, но се заглеждай по номерата, защото се влиза на вътре в двора, а преди имаше само една невзрачна табела.  
От там моята бивша шефка взимаше билка за отслабване и доста й помагаше.

Благодаря!
Ако не вали утре ще направим с малката една разходка до там.

# 269
От 5 дена както пия Гръмотрън имам славен 1 килограм и много се радвам.
Ограничавам се в някой неща - не ям сладко,не пия газирано.Позволявам си само хляб(1или 2 хилийки дневно).Правя и гимнастика!

Общи условия

Активация на акаунт