"Гръмотрън" за отслабване! Гръмотрън - преборва килограми с гръм!

• 201 665
  • 610
  •   1
Отговори
# 270
  • варна
момичета , някой има ли идея колко пъти по 10 дни може да се пие това чудо???е разбира се че ще се почива по 7 дни и после пак, но колко пъти може да се прави тази процедура,??? newsm78

искам да ви се похваля , че след първите 10 дни съм -3кг...много съм доволна... Grinning

# 271
  • Варна
Здравейте!
Тъй като от днес и аз се включвам в пиенето на гръмотрън,реших да се запиша и темата ви!
Препоръча ми я момиче от тази тема,което ми писа на "лични" за билката.Аз обаче няма да я пия заради отслабващия ефект,макар че ако има такъв - добре дошъл!Казват,че помагала за зачеване,та затова ще пробвам...Най-вече това е причината!Вече 4 години почти пробваме за бебе и не става и не става,а лекарите не откриват реална причина за това.Севга ще пробвам и с билката,пък кавото сабя покаже!
Иначе страдам и от разширени вени,спазвам и режима на Дюкан за отслабване,така че ако се проявят някои от другите описани тук свойства на билката,супер!
Лека вечер от мен и успех в целите на всички ви желая!  bouquet

# 272
Добре дошла в твмата, Kali_tod.Още веднъж искам да ти кажа,че искрено се надявам да ти помогне билката и в най-скоро време да има EFPСТИСКАМ ПАЛЦИ!!!

П.П.Според мен прекъсни Дюкан за известно време,докато пиеш гръмотрън(поне мини в трета фаза),съветвам те от медицинска гледна точка-завършвам медицина!

Аз да отчета,че започвам 5-ти ден с гръмотрън(имайки в предвид колко е часът),не съм се теглила още,но диуретичното му действие започна да действа,ходя сравнително често по малка нужда.Това е за сега,ще докладвам след първата десетдневка.

Лека вечер на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 273
  • София
Здравейте!
Тъй като от днес и аз се включвам в пиенето на гръмотрън,реших да се запиша и темата ви!
Препоръча ми я момиче от тази тема,което ми писа на "лични" за билката.Аз обаче няма да я пия заради отслабващия ефект,макар че ако има такъв - добре дошъл!Казват,че помагала за зачеване,та затова ще пробвам...Най-вече това е причината!Вече 4 години почти пробваме за бебе и не става и не става,а лекарите не откриват реална причина за това.Севга ще пробвам и с билката,пък кавото сабя покаже!
Иначе страдам и от разширени вени,спазвам и режима на Дюкан за отслабване,така че ако се проявят някои от другите описани тук свойства на билката,супер!
Лека вечер от мен и успех в целите на всички ви желая!  bouquet

Пожелавам ти успех!  bouquet Помага билката за забременяване. От познати го знам. Дано скоро се похвалиш! Heart Eyes

# 274
Здравейте на всички. И аз се записвам тук. Започнах да пия гръмотрън от събота 17.06.2011 г. заради разширени вени, но ако има действително и отслабващ ефект ще е супер. Имам излишни едни 5-6 кг.  Купих опаковката от билкова аптека, жълта на Билек, и ме предупредиха за горчивият вкус и ме посъветваха да слагам и по половин супена лъжица мента в чая от гръмотрън. Има ефект - добре е поне на мирис и за изпиване, не слагам подсладител. Билките правя по следният начин - кипвам 400 мл. вода, отстранявам от котлона и слагам 2 суп. л. корен гръмотрън и 1/2 суп. л.  листа мента, киснат 30 мин. и прецеждам, оставям да изстине и прибирам в хладилник. Пия 3 пъти след хранене. Иначе за вените също така ми препоръчаха и едно зелено мазило от конски кестен и арника. Мазах се 5 пъти и има ефект - синините се разнесоха бързо.

# 275
  • София
Nena, за този крем ли става дума?

# 276
  • Варна
Според мен прекъсни Дюкан за известно време,докато пиеш гръмотрън(поне мини в трета фаза)...

Мисля,че няма да има проблем,защото аз не спазвам Дюкан супер стрикно.Никога не съм го правила,защото лекарят ми ми каза,че пълната липса на мазнини води до промяна в цикъла,а сега точно това не ми е нужно!Спазвам основните принципи на режима - наблягам на белтъчините,ограничавам(но не изключвам напълно мазнините и въглехидратите).Снощи например вечерях салата със една порция ориз със зеленчуци(малка,но все пак ориза е абсолютно забранен при Дюкан)...Позволявам си от време на време някоя солета,слагам си олио на салатите по малко и разни такива отклонения.
Благодаря ви иначе за топлото посрещане - и аз се надявам да се похваля скоро!  bouquet

# 277

Да, точно този е. Аз не вярвах кой знае колко да има ефект и затова си купих малка опаковка от 100 гр., но ще си взема голяма по-късно. Има охлаждащ ефект гелчето и е приятно за сега, попива за около 5 мин.

# 278
  • Варна

Да, точно този е. Аз не вярвах кой знае колко да има ефект и затова си купих малка опаковка от 100 гр., но ще си взема голяма по-късно. Има охлаждащ ефект гелчето и е приятно за сега, попива за около 5 мин.

ShockedДа взема да го пробвам и аз за пустите разширени вени?! newsm78

# 279

ShockedДа взема да го пробвам и аз за пустите разширени вени?! newsm78

Да кажа за гелчето,че помага не само за разширени вени,а и за "схващания,изтръпвания",болки  в кръста и гърбът.Подобрява кръвообръщението Simple Smile

# 280
Четох, четох и аз си го взех от билковата аптека, че 4 пакетчета по 50 гр. Много е гаден, вярно. При мене на пакета пише, че 1 суп. лъж. в 400 гр. вода, ври 5 мин., изтива. Пие се по 1 чаша 3 пъти дневно преди храна. Дано да има ефект. Какви ли не други гадости съм пила, та това няма?

# 281
Здравейте момичета,след  шест дни на гръмотрън съм -1,300кг Grinning Мислех да се притегля след първият курс от 10 дни,но не се стърпях днес.Доволната съм!!!  Grinning Дано през  оставащите три дена падне още кило  Mr. Green
Иначе за вкусът...гаден е,спор няма,но забелязах че ако се пие топло горчи доста по-малко.Аз го пия със запушен нос и веднага след това няколко глътки сок Wink

Успех на всички новодошли!  bouquet

# 282
  • Варна
Момичета,искам да ви питам нещо - как запарвате билката вие?
Първото пакетче си го купих от билкарка и нямаше на него никакви уточнения.Запарвах 2 СУПЕНИ лижици в 400мл. кипяща вода за 30 мин.Днес обаче си купих от аптеката ново пакетче,със етикет,на който пише 2 ЧАЕНИ лъжички... Shocked
Последно се чудя вие как го пиете?
Едно момиче тука беше писало пък,че го вари и го пие ПРЕДИ ядене,а на моето пакетче пише СЛЕД храна...И без варене - само запарка за 30 мин.? newsm78
Сигурно прекалено много се вживявам,но все пак е непозната билка - страх ме е да не предозирам,знам ли? newsm78

# 283
Kali-tod, на всички опаковки има различно указание,аз го пия,както си пише тук-2 суп.л. в 400лм кипяща вода,запарва се 30 мин-3 х 100гр някой път преди хранене,някой път след.Лично при мен преди хранене,убива апетита,а след хранене адски мнго ме подува.Според мен е написано след хранене за да няма ефект в/у кръвното налягане,но на мен не ми пречи за сега,въпреки,че съм с ниско кръвно.Мисля,че всеки трябва да си прецени,как да го пие Simple Smile

# 284
  • Варна
Kali-tod, на всички опаковки има различно указание,аз го пия,както си пише тук-2 суп.л. в 400лм кипяща вода,запарва се 30 мин-3 х 100гр някой път преди хранене,някой път след.Лично при мен преди хранене,убива апетита,а след хранене адски мнго ме подува.Според мен е написано след хранене за да няма ефект в/у кръвното налягане,но на мен не ми пречи за сега,въпреки,че съм с ниско кръвно.Мисля,че всеки трябва да си прецени,как да го пие Simple Smile

Благодаря!
Просто се притесних да не би 2-те СУПЕНИ лъжици да са много и аз нещо да не съм разбрала.Иначе и аз така го пия и се чуствам добре!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт