"Гръмотрън" за отслабване! Гръмотрън - преборва килограми с гръм!

• 201 673
  • 610
  •   1
Отговори
# 285
  • Благоевград
Здравейте момичета!И мен ме запалихте с този гръмотрън.Та днес си купих две опаковки на Билек,направих си чайчето и сега доизчетох темата.На едни им горчи,на други не,на мен съвсем леко ми нагарча,но не мога да кажа,че е ужасен.И като стана въпрос за срок на годност,погледнах на кутиите и се оказа,че е изтекъл на 01.03.И сега се чудя дали утре да ходя на скандал или 3 месеца след срока не са проблем?

# 286
  • София
И аз започнах да го пия заради вените от 5-6 дни.

MamaNat, според мен е редно да отидеш и да се разправяш за изтеклия срок на годност. Въпросът е принципен.

Kali_tod, успех!

# 287
Момичета, защо трябва да се почива 7 дни след първите 10? Задължително ли е?
При мен отводняващия ефект настъпи след 8-я ден newsm81 и се усети намаляване на течностите в организма и се страхувам да го спра, за да не се провали всичко.

# 288
Момичета, защо трябва да се почива 7 дни след първите 10? Задължително ли е?
При мен отводняващия ефект настъпи след 8-я ден newsm81 и се усети намаляване на течностите в организма и се страхувам да го спра, за да не се провали всичко.

Почивката е задължителна след 10-тия ден,една от причините е  да не се претоварят бъбреците с изхвърляне на на ненужни  течности. Друга причина е- да не се обезводни организма и трета -привикване на организма към промяната(изгубените течности) за този кратък период от време.Така си го обяснявам аз от медицинска гледна точка.Може да има и други причини. Не бързайте да отслабвате  прекалено бързо,най-здравословно е до 4кг на месец Simple Smile с това темпо, организма не се подлага под "стресови" ситуации

# 289
Здравейте на всички, ето ме да дам отчет за първите 10 дни, откакто почнах да пия гръмотръна. При мен отводняващият ефект започна след 6-7 ден. Резултата е -1,500  Grinning, без никакви ограничения в храненето. За вените - чувствам се по-добре, сега имам само на едно място синина, но мажа и с гелът, за който писах по-рано. Така че ефектът не знам от какво е  Thinking

# 290
  • София
Nena 1, a откъде може да се намери този крем?

Иначе, на мен ми се наложи да спра да го пия на 7 ден и не мога да преценя имаше ли някакъв ефект (не съм се и теглила преди да го започна). Сега малко почивка и после пак Simple Smile

# 291
Здравейте, да се отета и аз.За първите 10 дни и аз като Нена 1 отслабнах 1,500кг,но бях точно преди цикъл,когато се изтеглих последно.Сега почивам и след няколко дни го почвам отново,дано има по-голям резултат след втората десетдневка.

Желая на всички ви успех!  bouquet

# 292
здравейте ,аз съм нова в те4емата ,оба4е като като из4етох вси4ко ме навихте и аз да опитам.От утре и аз по4вам пожелайте ми успех Wink

# 293
Успех БЛАГОВЕСТА1  bouquet

# 294
Вече ще стане 3 седмица от както пия гръмотрън,и имам свалени 4,5 кг.
Много,много съм доволна. newsm44

# 295
проблем ли е да пия от билката ако съм в цикъл. newsm78

# 296
  • Пловдив

Еййййй,направо ти завидях! Wink А диета спазваш ли?И не ти ли горчи?

# 297

tandonova79 Не мога да кажа че съм на диета.Ограничавам се  в някой неща : не пия газирано,хапнам си по 1 хилийка хляб на ден,сладкото също съм ограничила(има дни в който не ям изобщо).
Пия повечко вода по 2 литра на ден.А колкото до горчивия вкус от начало пиех чая с една лъличка мед,много ми горчеше наистина.Но вече му свикнах и го пия "натурален" Mr. Green
А и от време  на време правя  упражнения когато се сетя

# 298
проблем ли е да пия от билката ако съм в цикъл. newsm78
Мисля,че не.Но ако не се чувствах добре я спри,и след като ти мине цикъла я почни отвоно
Simple Smile

# 299

xubavelka,браво за псотигнатия резултат-чудесен е. Само не разбрах,три седмици от както пиеш билката с почивките или три седмици без почивките?
Че да знам дали се движа добре или...

Общи условия

Активация на акаунт