Януари 2011 г. - тема 9

• 29 485
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
bimbim Защо?

Биричке, честит ти имен ден. Да си жива и здрава. Почерпката и хареса.

gallya73 добре дошла в нашата голяма компания.

Бебешондел ,мисля в Стара Загора, в Ниамед засега. За Пловдив като резервен вариант съм мислила, но..... май е рисковано. Час и половина път ни е. Ще родя по пътя. Rolling Eyes

# 736
Тони, възможно най близо трябва да е, не е комфортно да се пътува с контракции  Confused

Бебешондела не я вкарвайте във филми, не че не и се ходи насам натам, ама няма  Mr. Green Малкия разбойник Явор се събуди в 5:30 и не ще даспи, и аз като бухал се лепнах за лаптопа че да се разсъня. Надявам се бебето да е паспаланка като мен  Flutter

# 737
Привет мамчета,

Биричке честит имен ден   bouquet  и благодаря за вкусотийките.
Галя добре си ни дошла!!!
Бубе бррр, много гадно ми стана, дано повече не ти се налага докато си бременна да ходиш на зъболекар, фууу че гадно

На мен ми се нормализира темперетурата и по съвет на Нощните очи не пих повече парацетамол, но сега май ме хвана кашлицата, абе тъпа работа. Някъв гаден вирус тука всички ни изтръшка.
За Селена в Пловдив такива хубави отзиви съм чувала, че чак завиждам ако някой ражда там  Wink

# 738
Аз забравих да ви кажа, че днес сутринтта отидох на корта, уж само да гледам. Е гледах,че не издържах и лекичко играх, ама 2 часа. И сега така съм уморена. Направо се схванах. Иначе добре ми се отрази.

Е аз за Селена в Пловдив съм се чудила ,ама не ми е удобно.

# 739
  • В две тъмни очички
Аз говорих с АГ-то и с зъболекарката,всички казаха,че няма проблем, важното е да се избягва болкта, защото заради нея се отделя адреналин,а той предизвиква контранкции. Може и за това да са казали на някой от вас,че не се правят зъбките. Аз съм на мнение,че има ли проблем трябва да се отстрани,защото ако имате кариес,докато родите положението може да стане много по зле! А и докато кърмите зъбите все още са много податливи,заради извличането на калция от тях!  Което ще рече ,че от зачеването, до края на кърменето е близо 2 години! А това си е много време да чакаш,особено ако има какъвто и да е проблем. Аз от бременността имам вече 2 омъртвени зъба, и нови 4 кариеса и всички са на зъбите,с които дъвча (задните) и представете си ако не ги  оправя 2 години,та аз накрая няма да мога да се храня нормално!

Но както казва зъболекарката ми,не се работи с всяка бременна,защото много зависи дали е притеснителна по принцип и как приема една такава манипулация!

Antoaneta Simple Smile  Аз по принцип съм от Пловдив,но мъжът ми е от Сф. По голямата част от приятелките ми са раждали в Селена и са много доволни. За сега съм чувала само добри отзиви за там

# 740
  • София

Не знам, не ми обясни

# 741
  • В две тъмни очички
Според мен е заради възможността от получаване на контракции! Не мога да си го обясня по друг начин! Още повече ,че всеки ме съветва да ги оправям веднага

# 742
Нощни очи я няма да пусне новата темичка. Sad

# 743
  • Варна
Здравейте момичета,има един въпрос,който ме терзае отдавна.Какво знаете за "пораженията" в/у влагалището след второ раждане?От това ,което съм чела аз,след второ такова се получават разкъсвания,които не се възстановяват и в следствие на това,влагалището остава по-отпуснато и широко Thinking.Нека да се включат и мамите,които вече са минали от там.
Биричка Честит Имен Ден!Пожелавам ти здрава и хубава БЕБКА,и само положителни емоции!
Ох,имаше още нещо,но го забравих Confused
Чао и лек ден!

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 16:46 от gali&presi

# 744
gali&presi не съм чувала такова нещо. Имам 2 нормални раждания и няма проблеми. Мисля, /но не съм сигурна/ ,че това може да се случи и при първо раждане, не зависи от поредността на раждането, а ако се получат такива разкъсвания, дали доктора ще те зашие правилно.

# 745
  • Варна
Аз това съм го чела не веднъж,последно беше в някакъв форум и за жалост от мъже Embarassed
Ако наистина няма разлика,ще се радвам много,защото поради тоя евентуален проблем съм се запътила към секциото Sad

# 746
  • София
Здравейте на всички  Hug
Крайно време да запиша и аз в темата, защото досега само четях, но не пишех нищо  Peace
Бременна съм в 24 г.с., както се вижда от подписа са ми,с момиченце Heart Eyes

# 747
  • в Надежда-та
 welcome на новоприсъединилите се Hug
Пак се оживи темата с нови попълнения в края Mr. Green

# 748
gali&presi (не ми се получава цитата)
Ако наистина няма разлика,ще се радвам много,защото поради тоя евентуален проблем съм се запътила към секциото...
Ама ти сериозно ли??? #CrazyНедей се връзва на мъжки форуми,това за мен са пълни глупусти.Кой знае каква всъщност е причината.....за това ..как да го нарека"разширяване" ooooh!
Статистиките сочат,че жените които раждат с помощта на система с осцитоцин получават повече разкъсвания от тези които раждат без"негова помощ" Peace
По разказите на мои приятелки и колежки също е така.Тези които са раждали без система-нямат разкъсвания и на 2-те раждания,а тези,които са раждали с осцитоцин са ги шили и двата пъти ThinkingРеших да си направя собствено проучване(четейки различни теми от форума)също заключвам,че е така :peace
.....
БИРЕРНЦЕЕЕЕ,да си жива и здрава!!! С прекрасна януарска рожба да се сдобиеш!  bouquet

Привет на новите мамчета!

# 749
  • София
Мерси, мерси Simple Smile
Аз не съм от най-активните, но се надявам да пиша по-честичко. ЕДна позната роди преди години и всички от темата се събираха на кафенце или кръчма, дори отпразнуваха първите рожденни дни на бебките заедно Simple Smile Да видим от нашата дружинка какво ще се получи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт