ТЪРГОВИЩките ни буболечета, правят снежни човечета!

• 34 358
  • 705
  •   1
Отговори
# 60
    на Смайл-бейби! Желая ти да гребеш от всичко хубаво в живота по много  bouquet

# 61
Благодаря ви момичета! Hug Hug Hug
Приятни почивни дни и наблегнете на разходките, че ще се застудява май вече Peace

# 62
Този път пиша за да се похваля Grinning Започвам работа и то точно това,което искам newsm44 .Абе още не мога да повярвам на късмета си Party Освен това е по моята специалност,че и държавна newsm47 А шефовете ми са много готини newsm10 Сега остава и милото да започне някъде Praynig
Днес водихме малката на театър.До половината не мръдна от мястото си,а после вече не я свърташе,но геройски издържа до края без  да мрънка Heart Eyes Направихме си една разходка  в най-горещото и сега спи доволна.Утре може и до парка да я заведем,ако е пак жега  Nature SunnyОтивам да пия судена биричка,наздраве cheers

# 63
Ейййй, Мимолетка, супер новина, още повече, че е и това, което искаш Hug! Дано и мъжът ти скоро си намери работа!
И аз все замислям да водя баткото на куклен театър, но да видим кога ще е..чакам да се развали времето, сега да използваме за разходки Peace

# 64
Мимолетка,честито  bouquet....да ти върви по вода,да не те ядосва много шефа и колежките ти... Peace
Скоро и съпружеското тяло да се намери това което търси. Peace

О, да използваме времето,защото после зимата ще обикаляме стаите... hahaha Joy

# 65
Мимолетка, супер много се радвам за теб! Най-сетне се получи това, което искаше и ти желая да си удовлетворена от всички аспекти на работата си и да си много щастлива!  Hug Hug Hug

Смайли, честит имен ден на патерица, честит и на всички, които пропуснах!   bouquet

А тук, можете да видите най-новата ми торта! Много й се радвам, защото ми е първата, покрита с фондан. Има забележки, разбира се, но за първи път...:
http://www.facebook.com/people/Fei-Huang/9106383#!/photo.php?pid … f_t=photo_comment

# 66
Да го кажа и тук Wink....тортата е станала прекрасна Ла Марипоса,браво! newsm10 newsm51

# 67
Много е хубава тортата, браво!  newsm10
Мери, честита нова работа, да е доходна и ползотворна!
Заведох преди малко Данюшката на училище, нещо започва да му секва ентусиазмът. Първият ден много му хареса, втория - долу-горе, а в петък ми заяви, че му било скучно в училище. Дано да успеят да ги заинтригуват, макар че като им гледах учебниците по математика, там събират едноцифрени числа. Това в трета група на градината вече всички го знаят.  Rolling Eyes

# 68
Здравейте момичета... Grinning
Днес ще вали ли или няма...,първо едно облачно сега пече едно слънце..... newsm78
Данди,имаш предвид Мимолетка сигурно за работата... Wink Peace
За първокласникът не се притеснявай,все ще му привлекат с нещо вниманието. Peace
Много мрънкаме ,ще ставам....от няколко дена е сополива,как да ги махна тези сополчета ,като не дава да и се пипа носа...незнам. newsm78Дано скоро преминат... Praynig

# 69
Ха-ха, пиша и спя.  Joy Точно така, на Мимолетка да й е честита новата работа.  Simple Smile

# 70
  • до една звездичка
Мацки, дайте идея откъде да намеря спален комплект и дамаска за детско легло? Thinking

Махнах решетката на Стелиното и сега стана едно - ни детско, ни стандартно - 160/70 см. Crossing Arms

Ходих по СИММАР-ите двата, нЕмали таквизи размери...  Tired За някакъв цех (?) чух, който бил до накаква ясла до печатницата, там шиели и по поръчка... Знае ли го някой, поръчвал ли е от там? И други идеи премам, моля.  Hug

# 71
Дега,сигурно става въпрос за бизнесинкубатора,които е във въпросната бивша ясла-тръгваш от "Златната рибка" нагоре,минаваш кръстовището и следващата пресечка в ляво,там имало няколко шивашки цеха..дано да съм обяснила добре  Peace

# 72
  • до една звездичка
Дега,сигурно става въпрос за бизнесинкубатора,които е във въпросната бивша ясла-тръгваш от "Златната рибка" нагоре,минаваш кръстовището и следващата пресечка в ляво,там имало няколко шивашки цеха..дано да съм обяснила добре  Peace

Точно за него. Благодаря! Peace

# 73
Гледам,нещо се позагубихте..и си викам-що пък да не ви пусна нещо весело,барем се позавърнете  Laughing
Ей го,пускам го..

Нищу нямаши ми фчера,ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:Бря, чи красута!
Викам сигур са чалдисах,туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам и са нагласа!
Тъй пу нощник и терлици,с чорлава куса
мязам кат на убавица ф профил и анфас.
Дрямах начи и въртях са,цъках със език,
плюх са дан са уручасам -тъй са възхитих.
Дъл на пустуту глидалу са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...А, сига де! Дерт!
Са умислих утведнъшки -как навън ш' въря?
МОмцити ку са натръшкат кату ма съзрат?
С модна фуста, чи забрадка,с китка у ръка;
с тос акъл зер за три патки,кату заблеста...
И къдету койт' ма срещни -пламна, изгуря
ф разни помисли пугрешни...Пък ни съм таквас!
Туй наверну сън е билу,сигур йощи спа
и ми са е присънила буйна красута.
Скуркузъбел съм, мий ясну -ич дан ма съзреш,
щот ут толкува прикраснус,мой са пубулейш.
Толкус убус да са исипи тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
(пу възможнус мъж! )
     hahaha  hahaha

# 74
Честит празник на всички!!!

Ла Марипоса, тортата е направо супер....браво...аз да попитам..ще споделите ли тайната за това ..как се казваше тесто за украсата- как се прави и с какви бои го боядисвате, че много ми се иска и аз да пробвам  chef може и на лични  bouquet
Меганчо, това е  Joy ама докато го прочета голям зор видях hahaha

Общи условия

Активация на акаунт