ТЪРГОВИЩките ни буболечета, правят снежни човечета!

• 34 319
  • 705
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм ЗА newsm10

Хайде кой е следващия? Hug

# 691
Момичета не пиша често,но ви чета редовно.Имахме си малко проблеми с дребната и нямам много време.Ще ме извините че няма да присъствам на срещата въпреки че ми се иска много,но просто немога.На следващата обещавам да се явим двечките Simple Smile

# 692
Весело изкарване на срещата, и аз макар да не пиша  понякога ви чета. Миналия месец си счуих ходилото и сега съм изперкала отвсякъде, направо към ку-ку с 2  палави деца вкъщи. Нооо иде краят във вторник ще ми махат гипса и дано да стъпвам малко по малко. И да се снимате на срещата че докато ви гледам да си представя че и аз съм сред вас, а и новодошлите мами не ви познавам

# 693
Тъй като гледам, че само двете с Меридит сме на линия предлагам да се съберем след 1- 2 седмици Hug
Хем повечко мами да видят и да дойдат Wink
Илиянка, да се оправя малката сладурка и да дойдете на срещата Hug
eli_su, стискам палци всичко да е ок във вторник и ти да успееш да дойдеш за срещата Peace
Лека вечер на всички wavey

# 694
Значи остава за друг път срещата,хайде бързо да се оправяте всички. Peace

# 695
Здравейте, момичета! Извинявам се, че така нахлувам в темата.
Търся информация за детската кухня в Търговище - има ли условия за записване, изискват ли се документи и какви, кой ден се продават купони и къде се намира самата кухня? Има ли частна детска кухня в града? Чух за някаква в Попово, от която носели храна в Т-ще, но не знам доколко е вярна информацията.
Предварително благодаря!

# 696
Здравейте и от нас  Grinning ние вече сме добре,мога смело да се похваля,имаме още малко неща за оправяне но това са бели кахъри в сравнение с дугото.Сега остава и времето да се оправи и да межем да се срещнем най-накря да се запознаем  Simple Smile
ЛУЛУ кухните в града са на няколко места,но ходиш и си вземаш сама храната,другите мами ще ти кажат как стоят нещата за записването.Относно поповската кухня е вярна информацията ти,носят я от Попово и ти се доставя на вратат,моята  бубка е на нея и аз лично съм доволна.Малко по-скъпичка е,но си струва.

# 697
Здравей ЛУЛУ, дъщеря ми е на детска кухня. За да се запишеш ти трябва копие от акта за раждане/защото кухнята е след 10 месец/ и бележка от личния лекар, че детето няма алергии. За записването- става през 2 седмици за по 10 дена. Аз вземам храната от пункта на първа ясла / до стоматологията/ там записването е в четвъртък/ Днес си взех купони, така че след 2 демици пак Simple Smile По принцип може да се вземат и директно от основната сграда на кухнята, която се намира зад бараките на болницата, но трябва да се случи шефката да е там, по принцип сутрин.
За поповската кухня нямам информация, не съм я ползвала, но знам че носят храната по домовете и е доста по- скъпичко. Ако те интересува мога да потърся телефона или някоя друга мама ако го има да ти го каже.
Дано съм ти помогнала Hug
Илиянка, чудесни новини! Значи сте готови за срещичка, ако се организира Wink

# 698
Илиянка, smile_baby, мерси за информацията.
Тъй като ще сме на гости в Т-ще за кратко, най-вероятно няма да имам възможност да предварително да нося документи и да купувам купони.Явно най-удобен ще е варианта с кухнята от Попово. Моля, ако някой има телефон или координати да ми пише тук или на лични. Търсих в нета, но нищо не откривам за тях....

# 699
Лулу,поповската кухня май е по 2 лв и нещо на ден....мога да намеря телефон...,ако още никой не ти го е дал.
Хайде времето да се оправя и да се съберем.... Peace

# 700
Здравейте мами, какво е това НЕписане от вас, да не сте на море всички Thinking
Ние в момента мислим накъде да заминем след месец, предпочитаме на бунгало някъде, че с тия двете деца, а и в хотел не ми се затваря нещо Grinning
Споделете, къде ходихте или ще ходите на море  Peace
Може и снимки Flutter
Хайде успешна седмица на всички  Nature Sunny

# 701
  • до една звездичка
Здравейте мами, какво е това НЕписане от вас, да не сте на море всички Thinking

Подозирам, че докато изпишем темата, заглавието отново ще е актуално... Mr. Green

# 702
Аз съм си на море перманентно, само дето до плаж не можем да стигнем. Ръждясахме тук с тези дъждове.  Laughing Ако някой ми беше казал, че 2 дни преди рождения ден на бате Дани ще треперим от студ, щях да му се изсмея. Обикновено тогава са най-големите жеги.

# 703
Хайде не се стърпях и пуснах новата тема.....скачайте в нея Grinning

# 704
Здравейте мамита  Simple SmileДа се включа и аз към вашата темичка. Казвам се Елена и си имам една принцеса Христина.
ЗДравей Иле Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт