Седмицата 16.08-22.08

• 10 425
  • 137
  •   1
Отговори
# 120
Хей новите мами май ви се спи повече днес Grinning
Разкажете как се чувствате мили???

# 121
Ей красони, ама голяма си приказливка Wink
 Аз съм супер (като изключим гадните болки в гърдите) и седя сега тука и си гледам табличката с БТ и се чудя, чудя.... Изкараха ме, че ову-то ми е 4 дена след позитивния тест за овулация. И се нервя, че тогава тия дни никъв секс нямаше Imp ама преживявам го. Така поне ще знам другия месец кога да наблегнем и няма да давам луди пари за тестове (че те май наистина не познават много много).
 И най-важното пожелавам прекрасен ден на всички и да действат и скоро да ни зарадват! Grinning

# 122
Ха,ха,ха Съншайн напротив не съм много приказлива но от нямане какво да правя Grinning
Да но сега на работа че ме чака!!!

# 123
  • Враца
Едно бързо здрасти от мен и морето. Честито на всички момичета с две чертички, лека бременност ви желая. За съжаление при мен не само, че няма добри новини, ами направо са си лоши. Получих някакво много силно кървене, наложи се да ходя на лекар, който ми изписа кръвоспиращи лекарства, които не действат и от днес пия противозачатъчни, по 3 на ден, които според лекаря ще подействат още утре, за което се надявам.Поздрави

# 124
Иииииии  Cry ва, много гадно така!
Дано да се оправиш по-бързо!!!

# 125
  • anywhere
Цитат на: wa_wa
Едно бързо здрасти от мен и морето. Честито на всички момичета с две чертички, лека бременност ви желая. За съжаление при мен не само, че няма добри новини, ами направо са си лоши. Получих някакво много силно кървене, наложи се да ходя на лекар, който ми изписа кръвоспиращи лекарства, които не действат и от днес пия противозачатъчни, по 3 на ден, които според лекаря ще подействат още утре, за което се надявам.Поздрави

Това е много кофти!  Imp Казаха ли ти на какво може да се дължи?

# 126
Много съжалявам Ва, дано се оправиш бързо!!!

# 127
  • ENGLAND
Здравейте момичета. Не знам за кой път пиша. С тази грешка вече ми писна. От утре ще ви напусна за две седмици, идваме си в България и сигурно няма да успея да стигна до компютър. Така сам се затъжила за приятелките и кафенетата, че сигурно няма да излезна от хасковските кафенета. Но първо ще посетя чичо доктор. Cтискайте ми палци да ми каже нещо обнадеждаващо.

На всички вас успехи на бебеправешкия фронт. И като се върна да има още много бъдещи мами. Ще ми липсвате. чао

# 128
  • ENGLAND
Здравейте момичета. Не знам за кой път пиша. С тази грешка вече ми писна. От утре ще ви напусна за две седмици, идваме си в България и сигурно няма да успея да стигна до компютър. Така сам се затъжила за приятелките и кафенетата, че сигурно няма да излезна от хасковските кафенета. Но първо ще посетя чичо доктор. Cтискайте ми палци да ми каже нещо обнадеждаващо.

На всички вас успехи на бебеправешкия фронт. И като се върна да има още много бъдещи мами. Ще ми липсвате. чао

# 129
Зравейте, всички.  Добре, че е този форум, то иначе щях да умра от скука тук на работата... На всичкото отгоре май тази година пак ще ни разпускат в неплатен отпуск зимата... Ужасно е, ама няма да ви занимавам с моите несъществени проблеми! Искам само да пожелая бързо оздравяване на Зъхи, а на Дорет - приятно пътуване насам към България, приятно изкарване в Хасково и - най-вече - добри новини от лекарите!

# 130
  • anywhere
Цитат на: юл4е
Искам само да пожелая бързо оздравяване на Зъхи

Мерси много, ама при мен се очаква да "оздравея" някъде след 6-7 месеца!  Laughing  Wink

# 131
Embarassed  Embarassed  Embarassed Хъх, то аз че съм блейка - блейка съм, ама чак пък толкоз....  Embarassed  Embarassed  Embarassed Божеее! Извинявай Зъхи, всъщност пожеланието за оздравяване беше към Wa Wa...

# 132
  • anywhere
Embarassed  Embarassed  Embarassed Хъх, то аз че съм блейка - блейка съм, ама чак пък толкоз....  Embarassed  Embarassed  Embarassed Божеее! Извинявай Зъхи, всъщност пожеланието за оздравяване беше към Wa Wa...

Няма проблем, и аз се присъединявам към него!  Wink

# 133
  • anywhere

Няма проблем, и аз се присъединявам към него!  Wink

# 134
Ха здравейте и от мен!
След 3 дни изтощително пътуване до Петрич и обретно вече сме си вкъщи.Минахме през София,видяхме се с Тия,ядох страхотна бисквитена торта и доста поклюкарствахме.Ходих на генетични изследвания и бая кръвчица ни източиха на мен и на мъжлето.Доц.Кременски е много готин човек.Ще ни направят 4 изследвания.Резултатите на 3 от тях ще са готови до две седмици а четвъртото ще излезе чак през октомври.Ама нищо де поне знам,че съм свършила и тази работа.В петрич изкарахме супер.Не се спряхме от обикаляне и сега сме разбити.
До тук с хубавите новини.Лошата е,че днес посрещнах леля Фло и то с 4-5 дена по-рано.Изненада ме доста неприятно,но аз не се отчайвам.Идва нов месец с нова надеждичка за две чертички на теста.
Ами това е от мен.

ПП.Ва съжалявам,че така се е получило при теб мила.Не се шашкай всичко ще се нареди когато му дойде времето.Хайде вече нямам търпение да се видим в Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт