Отговори
# 60
Тони, честито ви второ щастие!!! Да ви е жива и здрава малката принцеса и само спокойствие и щастие да ви носи!

# 61
  • София
ТОНИИИИ Hug

MRM, Честит Рожден Ден на патерица! Да си жива и здрава и много горда мама Simple Smile

След като Зелка ни стопи лагерите от рев тоя уикенд, днес с радост я пуснахме на ясла, макар че тя разбра още като започнахме да я обличаме и се натъжи.
Малко плакна като я гушна лелката, но почти веднага спря.
Толо, Бисерче и всички други мами на новоясленци,  Hug

# 62
Тони, честито на теб и цялото ти семейство. Пожелавам ви дом изпълнен с много хармония и любов, а малката сладурка да расте здраво и щастливо дете.

Мими, честит рожден ден!!!
Бъди много обичана, много обгрижвана и невероятно щастлива мама, а скоро и на двама  Hug

Алхимикова, надявам се вече да сте добре и днес да се съберете цялото семейство.

На всички ясленчета и на техните майки  Hug
Момичета страхотни сте, аз като си спомням как преживях първите дни от раздялата ни с Йоан, май по-зле от него  Embarassed Но този път съм решила да подходя по самоуверено и с по-голяма доза оптимизъм , че всичко ще е ок.

# 63
Тони и тук да ти честитя втората рожба! Нека да расте,здрава,усмихната и щастлива!  bouquet

На всички ясленчета да не плачкат повече и спокойствие на майките им Hug

Аз да питам може ли да се дава едновременно Коризалия,Имунокинд и Осцилокопциум?/така ли се пишеше newsm78/

Къде изчезна Червеношийка?Как си с малчо,напиши два реда!

# 64
  • Пловдив
Тони,честита радост!

# 65
Тони,честита ви дъщеричка!!!!!

# 66
Toni, много-много се радвам за вас! По вода да й върви на малката принцеса, а нашето талисманче да е най-страхотния батко! Сега остава да кажете и името на човечка, за да го полеем и него подобаващо!  Heart Eyes  bouquet   Hug

МРМ, честит рожден ден на патерици и от мен! Да ти е слънчево в душата и много да те радват и обичат любимите ти хора!   bouquet Hug

Толо, как беше днес на яслата? Плака ли много душичката?

# 67
  • София
Честито, момиченце на ТОНИ! Да  е жива,здрава и порасне голяма умница и хубавица!

# 68
Тони,честита принцеса! Много да ви радва и слушка!

# 69
  • в гората
 newsm44 newsm44 newsm44
Честито бебче на Тони!!!Да расте здрава, обичана и много щастлива, малката принцеса!!!

Миме,  newsm59 newsm67  Gift с малко закъснение!!!

Успех, на всички ясленчета!

# 70
Такааааааааа
Миме,още веднъж честито момченце.Да расте здрав,послушен и много да ви радва.
Тони,честито момиченце!Нека малката принцеса да е много красива и добра.
На всички майчета на които малките мишки тръгват на ясла пожелавам бързо адаптиране и никакви сълзи Naughty    
Ох,какво да ви кажа-беше страхотно на морето,искам още и така.Бяхме на Приморско-на мен ми беше за първи път там и съм очароване от южния  им плаж.Разкошотийка Mr. Green
Ще ви пусна малко снимки ,че са много ,другите са във фейса:)

И да не забравя-Миме честит рожден ден на  патерица.Много щастие и любов ти пожелавам.За теб

# 71
толооо, къде си? Как се представи днес Рали в яслата?

Мама Мими и бебе Влади дали се прибраха вече у дома?  Thinking

На мен ми е много сдухано днес. Милото заминава утре за Унгария и до края на седмицата няма да го има Confused

Нелинда, страхотни снимки.  Hug

# 72
цък цък
 в къщи сме по-късно ще се разпиша...

ТОНИ ЧЕСТИТА РОЖБА,ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА,ДА ВИ СЛУШКА И РАДВА.  bouquet

Адашчето,честит рожден ден на патерици,жива и здрава бъди.  bouquet

Толкова видях като прочета ще се разпиша,цунки.

# 73
  • в гората
 Ей, Алхимикова добре си си дошла.То няма какво толкова да четеш, ами вземи да разказваш.Как мина раждането?Как се държи малкия, а каката?

Аз предлагам заглавието да се промени на: "Февруарките Мими и Тони са  вече мами на двама - кавалер и дама." или нещо от сорта

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 17:47 от m@m@

# 74
Ха така сега прибрах се от работа и чинно да си довърша задачката.
 Та малката госпожица ще носи хубавото име - Дария
 Чух се днес набързо с Тони, чакаше към 4 да и донесат беба. Беше уморена, но доволна и щаствива. Както и при Мимето благодарение на акушерката всичко е минало възможно най-добре.
 Миме добре сте се завърнали   bouquet то вярно по-добре разказвай как е Влади, ти как си? Кака Мая как прие новото попълнение в семейството?
 И да ги цункаш от нас  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт