Отговори
# 75
  • в гората
Та малката госпожица ще носи хубавото име - Дария

Супер!!!Дарко на Гал си има адашка, а пък и двамата са септемврийчета...

# 76
  • София
Ей супер новини,Тони да ти е жива и здрава принцесата и много да ви радва!!!!!Много се радвам,че е било леко!

Миме,радвам се,че сте си вкъщи и сте пълен пакет:)

Силве,как беше днес с Раличка?

Бисерче,спокойно,знам,че е лесно да ти кажа така,но наистина само спокойствие му е майката,като се притесняваме ни усещат и по-лошо.

Днес моя сладур го заведе баща му.Звъни ми и аз го питам,плака ли,а той не,но ме изгледа тъжно  Laughing
Тия мъже,вместо да ми е упора ме стресира само:)
Но Ники не е плакал,ял е спал е,майка и го взе и е бил много весел
Досега си играхме и сега таткото го слага даспи
малко са ми 2 часа заедно,но няма как Sad
Само за това ми е гадно,че може да му е малко времето с мен

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 23:15 от hetera

# 77
Тони, честита радост! Да сте много здрави и щастливи цялото семейство!  bouquet

И аз чакам разказите на Мимито и Силвето.

Втори ден съм в процес на оборудване на второкласничката. Гроги съм, а още изобщо не сме стигнали до най - основните неща. Tired

Гея, какво става с вас?

# 78
Тониии, честита дъщеричка!
Да ти е жива и здрава,
бързо възстановяване на теб
и скоро да сте си вкъщи
Heart Eyes

Миме, добре дошла!!!! Чакам разказ Hug

Другото Миме, Честит Рожден Ден!!!! Да си жива и здрава и много щастлива!

# 79
 Мими,разказвай!  Hug

Днес Ралица пак рева,естествено,но даде ръка на лелята и влезе без да изпада в кризи.Като я взех на обяд беше с ако в памперса..Чудя се кой ще ходи след нея да й помирисва дупето,като започна да я оставям по цял ден.. Confused На мен ми казва обикновено,но дали и в детската това ще се случи нямам идея.На обяд едната госпожа толкова се беше ошашавила от деца и родители,че като й казах,че съм за Ралица,тя ми отговори:"Ама Ралица тук ли е?"  Shocked Казвам й"Ами сутринта я доведох,гледайте да е тук!"  #Cussing out А то,горкото,седи на едно столче,плътно до детска маса за хранене и гледа нещастно.Като ме видя и наду гайдата... Grinning Май,все пак,е било по-добре от петъка..

# 80
Честита втора рожба, Тони! Да сте живи и здрави всички и много да ви радва!
Много ми е мъчно, като разказвате как са плакали или са се натъжили дечицата  Hug
Дими все още кашля и не знам кога ще тръгне.
Хайде, Миме, разказвай да ни върнеш за малко към тези мигове...

# 81
Толо, дано да свикне бързо Раличка Hug Днес заведох София на ясла за първи път.  Яслата е в една църква до нас, учителките са много мили, има още 4 деца в нейната група, стаята не е нищо особено, но пък ги извеждат и навън, а дворът е много хубав и голям, с много играчки. Мисля да я водя 2 пъти седмично от 9 до 12 колкото да мога да си върша моите си неща, а и да си почивам от време на време. Та днес я оставих, разплака се естествено, излязох и както излязох така и спря. Отидох да си я взема три часа по-късно и ги видях да играят в двора, беше се заиграла и не плачеше. Учителката каза, че се е пресещала за мен от време на време, но не е плакала много. Дано да свикне бързо Praynig

# 82

.На обяд едната госпожа толкова се беше ошашавила от деца и родители,че като й казах,че съм за Ралица,тя ми отговори:"Ама Ралица тук ли е?"  Shocked

Добър вечер!
Смешно ми стана като прочетох това изречение, ама то е за рев май Sad Дано полека лека всички малки 'ученици' свикнат с новата среда  Hug
Миме, добре завърнали се!!!  Hug чакам и аз подробен разказ Laughing
Гея, доверете се на баща ти Hug fingerscrossed за добър развой Flutter
Зари, хич не ти е леко. Hug От една седмица по улиците гледам как търчат мами с деца ученици и само за тетрадки, учебници, раници и гуменки се говори Crazy Освен това на всеки 2-ри/ 3- ти магазин / не книжарница тук са налепили листи с надпис: "всичко необходимо за ученика"
Какъв е извода? Ден година храни в България  Whistling

# 83
Честита малка рошличка на мама Тони!
Много сладка малката кукла тъкмо и се любувах в фейса. Мама Тони също изглежда супер!
Миме мини сподели как сте?

# 84
МИнавам,само да кажа ,че в нас купона е в пълна сила Mr. Green
Досега ги приспивахме с баща им,малкото в мен на цицата,голямото между двама ни,говори,скача,биеме ме,(явно нещо ми е ядосана),.

Разказа за раждането утре,нямам силички май newsm78ям една баница и полягвам,че ме чака сигурно цяла нощ на млечния бар Wink

Силве, дано не плачка Раличока утре Hugще свикне,сигурна съм Hug
Бисе, и на теб гуш.

На всички на които им предстои училищния звънец успех в приготовленията и само шестици им желая  bouquet

До утре...

# 85
Мили майчета  Hug Hug Hug
Тони, честита нежна радост   bouquet  bouquet  bouquet Да расте прекрасна и много бясна малката Дария  Laughing Да се обичат с големия бонбон и да ви радват безкрайно  Simple Smile

Миме, моментът с приспиването е малко кофти в началото  Confused За мен лично беше тежък период, защото таткото не се включваше в приспиването, а и самият Дарко отказваше някой друг да се включи  Outta Joint Няколко месеца по-късно нещата се нормализираха  Hug Кураж, ей  Wink

Рени, Толо, Бисе , всичко ще си дойде по местата  Simple Smile Само си представете на тези сестри какво им е - 20 диванета в хор сутрин, при всяко влизане на дете и излизане съответно... трябва да минат през това децата  Sad за мое голямо съжаление Руси продължава да не е приет на ясла  #Cussing out Днес, заведох Дарко за първи ден и поговорих с директорката - не ми даде особено големи шансове  Confused аз обаче официално излизам в отпуск от 15-ти септември и на 15 ноември каквото и да е, трябва да съм на работа. Изобщо не ми се прибягва до гледачка, не искам  Crossing Arms какво да правя не знам  ooooh!

Зари, китка за госпожата да не забравите  Mr. Green Едно време си мечтаех да стана учителка по български и литература и да бъда класна, за да ми подаряват цветя децата в първия учебен ден  Joy hahaha после просто обикнах литературата и реших все пак да я изуча, но без да ставам учителка  Mr. Green

# 86
Добро утро, мами.

Мамо З, забравих да кажа, че с глас съм се смяла на остроумията на щерка ти! Страхотна е! Нямам търпение и нашите фъстъци да почнат да ги плещят такива.  Heart Eyes На Мими, на Боянски и на Мишето на МРМ (това с езичето и сладоледа ми е абсолютен фаворит) бисерите са направо за издаване на антология  bowuu Party Hug

Мия, аз чак сега (на път за гаража) се сетих, че не съм ти отговорила на милата покана да се видим в мола  Hug Много съм завеяна  Blush За днес съм си разчела графика до минутка и свободното ми време е от 14.30 до 16.00 (ама това е в моите представи, а какво ще се случи е действителност - божа работа). Та мисля в това време да щъкам из магазините и да харча пари (вчера приятно ме изненадаха с 2 стипендии от ВТУ, за които съвсем бях забравила  Mr. Green). Ако ви е удобно по това време, безкрайно много ще се радвам да се видим (това важи за всички), но не искам да ви ангажирам с моето разписание. Живот и здраве, октомври и ноември почти всяка събота и неделя ще съм в новата столица, та все ще намерим сгода да се видим  (пък даже да пийнем и по бира в онова чудно и толкова емблематично за темата ни кръчме "Але хауз" Hug

# 87
 55, добро утро!!!
 kaffeetrmker_2 eat

# 88
Добър ден!

Направо не знам откъде да започна с честитките!

Миме, Тони - ЧЕСТИТИ РОЖБИ! ОТ ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ДА НЕ СЕ ОТТЪРВЕТЕ В СЕМЕЙСТВОТО!

bouquet   bouquet   bouquet

Другото МИМЕ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ!

Голям купон тук е започнал. А днес е и Кръстов ден, така че предварително честитя на всички празнуващи.

От мен толкова, нямам с какво да се похваля. Криси е здрав, това е най -важното. Другото важно е, че като влезна да Ви чета все повече се навивам за второ детенце. Като че ли ми се иска да изживея наново всичката тази наслада и ужас покрай нея, де!?

# 89
Привет дами,

Честити Рожби на Мими и Тони, и на всички мами,новообебили се! С пожелания за много здраве, всичко друго ще си дойде на мястото Simple Smile.

Зари, сладурка ти е малката. Много се смях.

Ние вече сме в Тхеран. Дени е добре и бързо свикна. Отделихме я в собствена стая, по нейно настояване ( не иска да спи в нашата спалня). Сега си има детска стая пълна с играчки, малка масичка и столче и е много доволна.
Не съм чела предишните теми, та да споделя: мерки 12,200 / 92 см. - според д-р Молева (мерси на Ели за препоръката, страшна докторка е!).Мен лично ме съмнява да е 92см., но доки я мери 2 пъти и каза че е толкова. Яде почти всичко, сега млако отказва храната че й растат 4 кучешки на куп, и заради смяната на климата, но се надявам да прояде скоро
Дени се очертава спортна натура,много подвижна и пъргава, катери стълби, пързалките вече не са сложни, а и с говоренето е до никъде,  Laughing точно като нашите футболисти Simple Smile. Мама, тате, дядо, баба, бада (вода) и няколко животни и това е, а и НЯМА.

Почивката свърши, Дени се събуди Simple Smile. Доскоро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт