Супер!!!Дарко на Гал си има адашка, а пък и двамата са септемврийчета...

А то,горкото,седи на едно столче,плътно до детска маса за хранене и гледа нещастно.Като ме видя и наду гайдата...
Май,все пак,е било по-добре от петъка..
Днес заведох София на ясла за първи път. Яслата е в една църква до нас, учителките са много мили, има още 4 деца в нейната група, стаята не е нищо особено, но пък ги извеждат и навън, а дворът е много хубав и голям, с много играчки. Мисля да я водя 2 пъти седмично от 9 до 12 колкото да мога да си върша моите си неща, а и да си почивам от време на време. Та днес я оставих, разплака се естествено, излязох и както излязох така и спря. Отидох да си я взема три часа по-късно и ги видях да играят в двора, беше се заиграла и не плачеше. Учителката каза, че се е пресещала за мен от време на време, но не е плакала много. Дано да свикне бързо
Дано полека лека всички малки 'ученици' свикнат с новата среда 
чакам и аз подробен разказ
за добър развой 
От една седмица по улиците гледам как търчат мами с деца ученици и само за тетрадки, учебници, раници и гуменки се говори
Освен това на всеки 2-ри/ 3- ти магазин / не книжарница тук са налепили листи с надпис: "всичко необходимо за ученика"
ям една баница и полягвам,че ме чака сигурно цяла нощ на млечния бар 
ще свикне,сигурна съм 

Да расте прекрасна и много бясна малката Дария
Няколко месеца по-късно нещата се нормализираха
Кураж, ей
Само си представете на тези сестри какво им е - 20 диванета в хор сутрин, при всяко влизане на дете и излизане съответно... трябва да минат през това децата
за мое голямо съжаление Руси продължава да не е приет на ясла
Днес, заведох Дарко за първи ден и поговорих с директорката - не ми даде особено големи шансове
какво да правя не знам 
после просто обикнах литературата и реших все пак да я изуча, но без да ставам учителка
На Мими, на Боянски и на Мишето на МРМ (това с езичето и сладоледа ми е абсолютен фаворит) бисерите са направо за издаване на антология

Много съм завеяна
За днес съм си разчела графика до минутка и свободното ми време е от 14.30 до 16.00 (ама това е в моите представи, а какво ще се случи е действителност - божа работа). Та мисля в това време да щъкам из магазините и да харча пари (вчера приятно ме изненадаха с 2 стипендии от ВТУ, за които съвсем бях забравила 

.
. Мама, тате, дядо, баба, бада (вода) и няколко животни и това е, а и НЯМА.
. Доскоро