Отговори
# 90
  • Пловдив
Йоли,Дени е много висока и според мен си е точно 92 санта.Вече иска да е голяма щом иска да спи в собствена стая-браво на нея
Молева е готина наистина

# 91
Тони, честита рожба!   bouquet Да расте здрава, красива, да има волно детство и да напълни къщата ви с още повече детски усмивки!

На мен вчера ми беше първи работен ден, от днес съм в отпуск, докато Яна свикне с яслата. А за нея утре е големият ден - ще е ученичка.
Днес ходих до градината да нося последните документи, които искат. Запознах се е една от леличките на нейната група - много мила жена, много добре се държа с детето, май и Яна я хареса, защото й пусна 2-3 усмивки, а после малко се засрами. Да се надяваме, че нещата ще потръгнат и всичко ще е наред.

Инче, Венци започна ли в новата ясла? Как се чувства?

# 92
  • Sofia
Да честитя и тук на Тони и да й пожелая новоизлюпилата се мацка да е много здрава, щастлива и красива!!!   Heart Eyes Grinning Heart Eyes

Йоли, браво на детето! Голяма и самостоятелна!  Hug

Пети, Венци от вчера го водя за по 1 час следобяд да си играе с децата и уж да свиква по малко. Е, нямаше такъв рев вчера, като се скрих зад кьошето  Confused Знаех си аз, че с моето страхливче ще е тежка драма, ама ще го преживеем някак...
Смятам от другата седмица да го пусна официално Simple Smile Разбрах се с шефката ми до края на месеца да ходя колкото мога и до когато мога, а от 1-ви да започна сериозно вече. Дано успее да посвикне дечко дотогава, че отсега ми е много мъчно. Със сигурност искам аз да го водя, но и аз да го взимам, за да види, че не го оставям само, а и се връщам за него. Дано разбира  Thinking

Ето, като гледам днес ще изпуснем купона, защото още спи  #Crazy Сутринта се е събудил в 6.40 с рев и не заспа повече. Така и не разбрах от какво беше.

Бяхме на консултация днес. Отслабнал е 300 грама и е пораснал 10 см (НЕВЪЗМОЖНО!). Така ги мерят, че направооо...... ooooh! А че е смъкнал бузките и се е източил е вярно, но не с 10 см!?!? Все повече се изнервям на педката и искам да я сменя, ама не знам с коя. Я си похвалете докторките  Mr. Green

# 93
  • в гората
 Коте, моята педка е много миличка.Работи в 3-та поликлиника (д-р Поповска).Не знам дали ти е удобно там.Аз бъдещия бебок обаче няма да го запиша при нея защото ми е далечко, а посред зима не ми се влачи бебочко напред-назад.Пък и за мой късмет имаме семейна приятелка, която наскоро започна като педиатър в местната поликлиника, а тя ми е достатъчно близка за да идва направо у дома  Wink.

# 94
Ехаааааааа Hug Party и Тони е родила Party Hug Hug Hug

Аз все още нямам интернет и надзъртам от на свеки компютъра,но съм изключително щастлива,че отварям форума и виждам такива хубави новини!!!!

Много се радвам за Тони и цялото семейство на мъничката Дария Hug

Няма да кажа нищо ново с това,че нямам възможност да пиша много,но от утре вече ще съм с нетче и като гледам бая ще имам да чета Crazy Надявам се да не сте ме забравили вече Embarassed

# 95
  • София
Инче, Пете, стискам палци!!!  Hug

Йоли, от няколко дни съм се рзготвила и само за теб се сещам Wink

Днес Белослава я прибра баща й и каза, че усмихната излязла. Въобще определено има положително рзвитие при нея.

При мен за съжаление нещата са много зле Sad Онова самолечение с Гинопеварила не помогна много и след надлежните изследвания си имам една торба с антибиотици, които ще започвам след няколко дни... и тогава ще настъпи края на кърменето ни с Белка.
Тъй като сме се разделяли няколко пъти за по 3-4 дни, ако беше по-малка, щях да се опитам да го подновя след лечението, но сега честно казано съм със смесени чувства и единственото за което съжалявам е, че ще трябва да стане малко рязко.
За моя радост от няколко дни тя не си търси през деня, а само еднократно през нощта и то не суче, а по-скоро цоква за проверка дали съм аз  Thinking
Абе ще видим  Tired

# 96
Ехооо,как сте???Ние сме добре Crazy Heart Eyes Grinningмноогоооооооо е яко с две деца,вече искам три Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лудницата е пълна,много е забавно.Днес даже успяхме по график всичко да направим.Едното го изкъпахме,накърмихме и тръшнахме в леглото,след него и другото и в 21 часа бяхме със свободни ръце и крака.Надявам се да не е само за днес,но ше бъда твърда и ще се старая да сме  в режим.

Първата нощ ни мина много леко,не спа само от 23 до към 2,но не ревеше ,а си гледкаше и леко само мрънкаше от време на време.В два го нацицах яката и спа до 6,пак яде и така до 10 спахме всичките Wink

Иска ми се да ви разкажа за раждането,ама ми се ще да е по художествено ,а сега нямам муза...та ще почакате малко Grinning

Всички ясленци от утре без рев и с бодра крачка,на мамите гуш,че като гледам повече от децата имат нужда Hug

май е това от мен,до скоро Hug

# 97
  • София
Адашката, браво на вас! Дано все така леко да я карате и да си поспивате. Айде, чакам живописния разказ.

И аз да пожелая на всички ясленчета от утре без плачкане и с бодра крачка Hug

# 98
  • в гората
 Ех, Алхимикова, много добре звучиш.Дано все така добре да се справяте  Peace .Аз малко се паникьосвам понякога, как ще се оправям, че моят мъж на думи много надежди ми дава да помага, но като го знам как е на действия  ooooh!.
 И да се похваля - днес ми докараха новото легло, което всъщност е разтегателно диванче, но си става на мини-спалня, та се надявам тази нощ да поспя по-добре, че на тези 70см., на които се бутахме с малкия досега голямо кривене падаше.
 И пак да попитам - някой не си ли търси котка (дворна), унищожава всякакви дребни животинки - жаби, гущери, мишки, врабчета...Не се нуждае от особени грижи, само от сродна душа  Mr. Green.Защото аз хич не съм им сродна душа на тези животни, по-скоро съм метлоизгонителен тип  Blush.

# 99
  И пак да попитам - някой не си ли търси котка (дворна), унищожава всякакви дребни животинки - жаби, гущери, мишки, врабчета...Не се нуждае от особени грижи, само от сродна душа  Mr. Green.Защото аз хич не съм им сродна душа на тези животни, по-скоро съм метлоизгонителен тип  Blush.

Joy Joy Joy ех сама се хиля посред нощ на тази убийствена реклама  Mr. Green

# 100
Добро утро!!!!!!!!!!!
Закусчица Laughing
Миме,ама наистина звучиш много свежарка.БРАВО smile3521 smile3501.Айде,всички чакаме разказа ти.
А на "обявата" на м@м@,се смях искрено. Joy
Слънчев и усмихнат ден на всички Heart Eyes

# 101
  • София
mama, ако знеш само как искам котка Sad Но моя не дава да се издума!!! Ако е животно, но надали, щяло да бъде куче  Rolling Eyes А аз искам и двете, но повече котка  Embarassed
Решила съм за 2-я рожден ден на малката да й/си направя подарък Simple Smile) но трябва да сме си в наше жилище, а любимия и за това се дърпа  Close

Снощи официално ми се скъсаха и последните 2 нерва! Белослава заспа към 8:30 лесно... и към 10 се започна - рев и викове ЦЯЛА НОЩ с кратки почивки. И мерак за кърмене нон-стоп. Уж като за последно дадох, но то няма толков колкото тя иска и в момента и двете ми гърди са предъвкани и болезнени, че на всичко отгоре съм и с М.  ooooh!

Днес за сметк на това като я облякох си взе Мечо и отиде на входната врата?! Crazy
В яслата се разплака, но май защото точно пред нея имаше едно ново детенце, което също плачкаше и чиято майка беше просто пред рев и тя... Майки, кураж бе хора! Знаете ли колко още сълзи ще изреват тия нашите деца!!!

А пък снощи нашите ме хвърлиха за пореден път в шаш и паника - кучето им/ни получило епилептичен припадък  Confused За пръв път му се случва, а е на 6-7 години.... Сега ще му првят изследвания пък да видим...

Честит Празник на всички ученици!   bouquet

# 102
Привет мами, "завърнах се",
Силве, Наде, Миме, Весе, благодаря ви за успокоението за Михел!
Миме, много добре звучиш наистина, радвам се че всичко вече е под твой контрол, то нали си наскоро-гърмян заек, та не се учудвам на реда ви в къщи. Дано коликите ви подминат и всичко е спокойно!!!
Благодаря за гуш-а, май наистина имаме повече нужда ние мамите от успокоение, отколкото дечковците, като ги оставяме в яслите.

Силве, много мъчно ми стана за Раличка като каза как си я намерила на столчето, миличката..., да я цункаш!

Коте, Пети, гуш за вас  Hug и целувки за Венци и Яна!!!

Йоли, много самостоятелна вашата щерка, браво, нищо че не е напреднала с думичките, предполагам при всички нас ще дойде момента, в който да ни се иска да помълчат поне 2 минути.

Нелинда, мерси за закусчицата, ааа, чудесни снимки си качила, явно сте доволни от Приморско, както и ние, само че на мен там ми е любим северния плаж.

М@м@, и аз съм с метлата след котките, много ми хареса обявата ти!!!

Ние /цялото фемили/ изкарахме за два дни гаден стомашно-чревен вирус - затова ме нямаше вчера - бях аз на ред, цял ден бях в леглото, чувствах се като "гумено мече" /нямах никави други ефекти освен отпадналост и гадене, но те ми стигнаха/, по този повод вчера таткото заведе Михел и той почти не е плакал, днес обаче поплака, но не толкова много и като минаха 2 минути и спря да плаче. Явно започва да свиква, играе си, спи там от 3 дни, но вечер е направо "умрял за сън", едвам изтрая къпането и към 8.00 се "отряза" за секунди.

П.П някой смени заглавието, МНОГО ХУБАВО Е!!!
Фокси, чакаме те с нетъпение

# 103
  • Sofia
Честит първи учебен ден!  Grinning
На всички ученици - много шестици! А на гордите им мами - нервички засмяни!

Браво за оперените вече ясленчета! И нас това ни чака другата седмица и е голямо тресене Sad

Пети, как мина първия учебен ден при вас?

Свате, трето!?!?!? Ти луда ли си бе, жена!!! Mr. Green Я си стой кротко и остави хормоните да се нормализират  Joy
Шегувам се, нали знаеш, че те обичам  Heart Eyes

Хубав ден и до после!

# 104
Мими,ти си желязната лейди!Сега вече ти вярвам за третото... Laughing

Аз пък нещо съм грогясала откакто тръгнаха малките по градини.Сутринта им давам закуска,после отиваме до яслата,после с Боян до детската градина,прибирам се,свършвам нещо за час-два и хуквам пак към яслата...Въртележка,а след това отново до детската и после в парка.. ooooh! Нещо ме напускат силите.Сега Ралица ревна още на завоя към яслата,но влезе вътре без да се опъва.Половината ревяха при гардеробчетата....абе ужас някакъв.

Зачела съм една много хубава книга.Аз малко като едно време манекенките и Паулу Коелю,но да ви препоръчам още една книга на Хорхе Букай.Казва се "Нека ти разкажа".В нея, под формата на приказки-притчи и терапия на един студент,са представени много житейски истини.

Общи условия

Активация на акаунт