Молева е готина наистина
Да расте здрава, красива, да има волно детство и да напълни къщата ви с още повече детски усмивки!

Разбрах се с шефката ми до края на месеца да ходя колкото мога и до когато мога, а от 1-ви да започна сериозно вече. Дано успее да посвикне дечко дотогава, че отсега ми е много мъчно. Със сигурност искам аз да го водя, но и аз да го взимам, за да види, че не го оставям само, а и се връщам за него. Дано разбира 
Сутринта се е събудил в 6.40 с рев и не заспа повече. Така и не разбрах от какво беше.
А че е смъкнал бузките и се е източил е вярно, но не с 10 см!?!? Все повече се изнервям на педката и искам да я сменя, ама не знам с коя. Я си похвалете докторките
.
и Тони е родила

Надявам се да не сте ме забравили вече 

Онова самолечение с Гинопеварила не помогна много и след надлежните изследвания си имам една торба с антибиотици, които ще започвам след няколко дни... и тогава ще настъпи края на кърменето ни с Белка.
мноогоооооооо е яко с две деца,вече искам три 

.Аз малко се паникьосвам понякога, как ще се оправям, че моят мъж на думи много надежди ми дава да помага, но като го знам как е на действия
.
.
.
ех сама се хиля посред нощ на тази убийствена реклама
Но моя не дава да се издума!!! Ако е животно, но надали, щяло да бъде куче
) но трябва да сме си в наше жилище, а любимия и за това се дърпа 

и целувки за Венци и Яна!!! 

Нещо ме напускат силите.Сега Ралица ревна още на завоя към яслата,но влезе вътре без да се опъва.Половината ревяха при гардеробчетата....абе ужас някакъв.Препоръчани теми