Отговори
# 105
Добро утро на всички и от мен  Hug
Мен ме нямаше много дълго време  ,но имам една новина за вас БРЕМЕННА СЪМ Grinning
Не ми беше до писане понеже правих инвитро процедура която през цялото време вървеше много зле,върнаха ми три ембриончета,но прокървих и се налагаше да лежа почти по цял ден.Но вече всичко е наред,живот и здраве ще се включвам и към Априлки2011 Grinning
ЧЕСТИТО НА ТОНИ,МИМЕТО И НЕЖНО ЦВЕТЕ!
Иначе за сега Криси няма да го пускам на ясла,евентуално догодина може би .
Ето и снимчици ако сте ни забравили:

Исках много неща да напиша а сега всичко ми излезе от главата,но ще се включа пак.

# 106

Честото на всички малки ученици и от мен! Нека да им върви по вода!!! Hug
Миме, браво!!! Ти си нашта гордост, а за намеренията  ви за трето хич не се съмнявам Laughing
М@м@, нямам двор тук иначе бих я взела котката Joy
Силве, не се съмнявам, че е хубава книгата. Аз все още чакам, вече май 3 седмица да доставят "Да се обичаме с отворени очи" Crazy
m.mega, честито EFP! Лека бременност и здраво  newsm30 !!!
Лек ден на всички! Hug

# 107
М.мега,много се радвам за вас и за успешното ти преминаване през тези процедури!!!  Hug Желая ти една много спокойна бременност! Знае ли се вече колко ембриона са се имплантирали?

# 108
  • София
М.мега, честити ти 2 чертички! Пожелавам ти лека бремнност и прекрасно бебче (бебчета ?)  през април!

Честит първи учебен ден на всички ученици, да им върви по вода!

# 109
  • София
М.мега, честитo! Дано бременността ти бъде лека и красива, а ако имаш нужда от помощ за финала - насреща сме  Hug

МОмичета, кучето наиситна е зле - за 12 часа - 2 припадъка. Взеха му кръв с надеждата да е нещо друго. Стискайте палци моля ви до утре  Praynig Ако все пак е епилепсия, ще му предпишат лекарства и както каза докторката, ще бъде дрогиран нон-стоп.
Странно е, че докторкта каза, че това е 3-ти случай на куче с епилепсия в последните 2 дни  #Crazy
Да му имам сатурновите дупки на баща ми - миналата година той беше пътник /ако си спомняте хепатита/, тая - кучето, догодина се стягам аз...
Не мога да не го обвиня, че именно той със запоите си причинява стрес на всички... и вади някакви латентни състояния на бял свят... Както и да е.. МОля ви за едни палци за горкото животно  Hug

# 110
Привет и честит 15 септември на всички настоящи , бъдещи и бивши ученици!
При нас първият ден премина поносимо. Заведохме маймуна бандитска в 8 без 10 незакусила/това си беше грешка, ама кой ли ме кара да слушам мед. сестрата?!?/, с подготвен багаж и т.н. Сменихме й обувките с пантофи, тя подаде ръчичка на мед.сестрата и двете влязоха вътре без рев, без да се обърне даже. На мен, обаче, ми трепереха и брадичката и души
ката, но мъжки се държах и не ревнах.
В 12,00 цъфнахме да си я приберем и равносметката е: Яна не е закусила и отказала и обяд. Не яде сама и не дава и на никого да я нахрани. Играла е в пясъчника навън, докато са били на разходка. Памперсът не беше сменен, но пък беше пълен с пясък, имаше пясък и в косата и по ръцете, т.е. не съм 100% сигурна, че са им мили ръцете, но вероятно са, защото иначе щеше да е съвсем цялата в пясък.
Гушна се в мен, натоварихме я в колата и по целия път до дома бърбореше "шупа"/супа/ и шапа/червената шапчица/. Контактна беше, явно ще преживее яслата.
Утре ще я заведа закусила, та поне да не умира от глад , горкото ми пиле.
Това е протоколно от мен, дано и другите дечица са се попреборили поне малко с яслата.
М.Мега, честито , дано имаш прекрасна бременност и най-срахотното бебе/бебета на финал. Praynig

# 111
m.mega,страхотни новини,миличка!Лека и безпроблеммна бременност ти желая и здраво бебе/бебета на финал  Hug Hug Hug

carbo,дано се оправи кученцето  Praynig Ще чакаме новини.

На учениците - една успешна учебна година!!!!!

# 112
Наде, стискам палци кучо да се оправи,по-добре дрогиран от колкото да се мъчи Hug
М.Мега,честити две чертички,нека бъде лека бремеността ти и април да се радваш на едно,а може и на две прелестни създания. Heart Eyes

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ,НЕКА ГОДИНАТА ДА БЪДЕ ПЪЛНА СЪС ШЕСТИЦИ.  bouquet

Втората вечер в къщи беше повече от идеална(дано не се урочасам сама)пу-пу,човека се будеше да хапва и пак отплаваше в страната на сънищата.Сутринта си спа до 10 bowuuМая стана в 8,но майка ми дойде и я пое та и аз отнесох до 10 часа,е от другата седмица,мама няма да я има,Любо няма да го има и ще видим как ще бъде Whistling Crazyама да знаете,много е яко с две дежца в къщи,ама многооооо.Голямо приключение е с тази ми ти пишка,то като се на,,ка и премятам едни та..чки,бърша,то пак от някъде изкача,голямо приключение hahahaВчера така опика педката,смяла съм се от сърце Joy

Пети,ама тея са за убиване,не яла,с мокър памперс...ти не викна ли???Аз щях да ги изям.

Дяцата спят и аз отивам да използвам намалението Winkдо скоро Hug

# 113
Ейй, Миме, как съм се смяла,   Joy Joy

....[/b]Голямо приключение е с тази ми ти пишка,то като се на,,ка и премятам едни та..чки,бърша,то пак от някъде изкача,голямо приключение hahahaВчера така опика педката,смяла съм се от сърце Joy

М.mega - ЧЕСТИТА БРЕМЕННОСТ!!! Знам какво си преживяла, мислех си скоро за теб, но предполагайки какво правиш, не попитах нищо, само чаках ей тази ХУУУУБАВА НОВИНА. Дано нямаш повече тревоги и изкараш една чудесна и лека бременност до април, а живот и здраве тогава да се появят едно - две хубави здрави бебенца!!!

Честит първи учебен ден на всички - учители, родители и ученици!!! Да са живи и здрави учениците, да радват семействата си с много нови знания и успехи!!! Честито и на учителите - да успеят да привлекат интереса на децата към наука!!!

Пети, аз не водя Михел на ясла без да е закусил, нищо че е ящен, де да знам кога ще "врътне глава" и ще откаже да яде, а така ми е спокойно поне, че не е гладен цял ден.

Силве, представям си каква "въртележка те върти", дано успееш да посъбереш силички, предполагам, че когато Раличка свикне и започнеш да я оставяш по цял ден в яслата, ще ти е по-лесно.

Наде, стискам палци за кучо Praynig

# 114
Здравейте,

Пете, наистина вашият първи учебен ден е минал поносимо. Дано оттук нататък да е още по-добре.

m.mega честито за страхотната новина. Пожелавам ти много лека бременност със страхотен резултат  stork-girl

Наде, имаш и мойте стиснати палци. Дано нямате повече тревоги.

И да се включа с едно въпросче - за колко време излизат резултатите от васермана?

Мими, това агитация ли е, зарибявка???? Шегувам се, радвам се, че се чувствате прекрасно и дано ти стане още по-леко и още по-приятно с децата.

# 115
  • Sofia
M.Mega, честитооо! Пожелавам ти една лека и прекрасна бременност!

Пети, герои сте вие! Браво! Ще свикне Яна бързо, момиченце е, а те са по-оправни....Wink

Наде, стискам много много палци! Дано не е лоша диагноза и го оправят животинчето!  Praynig

Деси, не знам за васермана, ама си мисля, че е около седмица поне. На мен ми искат изследване за глисти на Венцо. Някой да знае за колко време става? Смятам в ХЕИ да го дам, че по каса се чакало много.... А и колко струва?  newsm78

# 116
M.Mega, честито! Много лека и безпроблемна бременност, с най - прекрасното бебече (или бебчета), на финала! Hug

Мимиииииии, и 5 да родиш все ще си си същата! Laughing Тепърва ще видиш ти колко е яко във всеки смисъл на думата. Mr. Green

Силве, четох я тази книга на терасата - зимата, за да не ме закача никой. Peace Напълно те разбирам с тичането. Мен ме чака аналогично от днес, започна сеееее. 
Желая успешна година на всички ученици в ясли, училища и университети. Hug

# 117
MIME DAI MALKO SNIMKI DA POGLEDAME MALCHO!

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 22:13 от kalinche_to

# 118
здравейте,честито на Тони ,желая ти само здраве за теб и цялото ви семейство и много щастливи мигове с двете слънчица.
мама Мега,много се радвам за теб и чудесната новина,желая ти леко бременеене и щастлив финал.
Миме,само така,дано  винаги да си така доволна.ПУсни още някоя снимчица на Владислав Heart Eyes.

Честит учебен ден на всички учащи !!!

Успех отново на всички ясленчета!!!
Обичам ви и много ми липсвате,но просто немога да стигна до форума.

# 119
Благодаря ви момичета Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Бебчето ще е едно,на 21.09 съм на консултация и ще докладвам.

Общи условия

Активация на акаунт