Отговори
# 120
Васерманът ми струваше 5 лева + 1 лев такса работа с биологични отпадъци или нещо подобно/има я навсякъде/. Излиза за 1 ден точно.

Миме, за разселването - много съм набрала, защото ме накараха да обиколя София 3 пъти , за да намеря гърне за детето без облегалка, защото машината им за стерилизиране на гърнета не можела да поеме такива с облегалка. Купих едно безобразно цокало, като едновремешно и ако тая лудата сестра на групата ми каже , че не става, ще й го нахлупя на главата. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 121
Честит първи учебен ден на всички ученици, студенти и първоясленици!

Мими, звучиш супер свежо ( не че съм се съмнявала в теб Wink)

Аз съм с нова прическа и никак не се харесвам (пак #Crazy) , но поне идва зима и няма много да ме виждат хора Stop И съм силен гърлобол, дано не го предам на Ралица.

Пускам малко снимки от новото жилище (апарата съвсем случайно се включи), пък и отдавна не сме се показвали:

Прословутата синя кухня ( се оказа не толкова синя):

Готови за балет:

Кът за рисуване:

# 122
Пускам разказа си за раждането така както го написах за септемврийките,копирам го.
Всички тук знаят как започна всичко Mr. Green
Айде да разкажа...
На 08.09 решихме с момичетата от февруарки09 да ходим на кръчма.И аз да не изпусна се запътих,бях  в колата на приятелката ми когато усетих ,че нещо ми тече .Стигнахме,поръчахме си питиетата и като взеха да ми текат водичките,поогледах се,почудих се,не съм се напишкала.Звънах на моята позната в Шейново и се запътих на там.Милото и той тръгна от къщи да ми носи багажа.В 8 бях в болницата с изтичащи води ,но никакви контракции.Докато чакахме моята позната се снимах на пейките за последно с корема,ама като ви казвам снимане та снимане,цяла фотосесия. Влезнах прегледаха ме и прецениха,че е рано да викат акушерката с която имах уговорка.Включиха ме на запис,1 час без регистрирана контракция и ме настаниха в една стая да съм се наспала,че сигурно чак сутринта съм щяла да раждам.Моята позната(тя работи там)си легна с мен в стаята и почнахме да си говорим и така до 00часа когато такава контракция ме блъсна,че подскочих до тавана след 4 минути втора,трета и така без много да се бавят ми почнаха през 4 минути.Отидохме в залата където щях да раждам,дойде ми акушерката,викнахме анестезиолога и докато ме пооправяха станах със седем см.,биха ми упойката и след 20 минути станах с 10см. разкритие(само дето похабихме упойката).Каичха ме на магарето където понапъвах повече,но не усещах почти кога имам контракция и беше малко сложно.В 3 без 15 човека излезе,слагат го на кантара 3,800 ,аз реших,че има грешка и ги питам дали е вярно това което виждам.Потвърдиха ми,че  си виждам идеално,следващия ми въпрос беше сега колко ли ще ме кърпят,а акушерката с усмивка на лице ми казва,"само два козметични щева за удобството на мъжа ти" и така,беше прекрасно раждане,ужасно бързо и безболезнено(заради упойката).Пожелавам на всички на които предстои да е такова. И аз след 2 часа бях на крака,а на следващия ден можех и да летя
И за всичко това искам да изкажа огромната си благодарност на акушерката която ме изроди,с третото пак съм при нея и не бих си и помислила да раждам с друг.Уникална жена и човек
Изобщо много съм доволна от престоя си в Шейново,като изключим педиатрите и детските акушерки.Но то не може всичко да е на 6,така,че и с това се задоволявам

# 123
Добро утро, мамчета!!!

Марина, мн свежо и хубаво изглежда жилището! Много хубави моменти да изживеете там ви пожелавам! Flutter
Миме, чудесно! Сега поне знаеш към кого да се насочиш като тръгне 3- то да излиза Mr. Green

# 124
Добро утро! Мен ме е хванал вируса с температура и гърло и съм като парцал днес. Тъй като нямаше на кои да закараме Ралица, сега е на работа с баща си ooooh!

# 125
Ками,размечтах се..Това е "моето" място!  Laughing

Марина,много хубаво се е получило! Блазе й и на Раличка.... Hug Ти оздравявай! Боян тази нощ също го тръшна нещо-гърло,температура,повръщане.Сега лежи на дивана и не мърда,горкия.А пък Ралица сутринта баща й я заведе на ясла и каза,че само се е натъжила,но не е ревала. Praynig

# 126
Здравейте, момичета!

Честита втора радост на Нежно цвете, Мими и Тони!
Да са ви живи и здрави малките слънчица и много, много да ви радват!

м.мега, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и здраво и красиво бебче на финала   bouquet !

Аз малко със закъснение, но ми умря харда и три седмици бях без компютър  Close . То било по-страшно от отказване на цигари  ooooh! . Освен това и племенниците ми бяха на гости и ми приватизираха детето и скуката беше пълна. Даже се загледах в един турски сериал  Embarassed Embarassed Embarassed .
Сега пак ще зачезвам, че имам да си търся и да си инсталирам изгубените програмки.

# 127
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Мими, направо се размечтах Simple Smile След твоя разказ второто раждане съвсем ми изглежда песен Simple Smile Дано и моето е такова когато му дойде времето..

Марина, стрхотно местенце си има Раличка, но как ще ги опазите моливите да си стоят в къта? Simple Smile
Аз вчера исках да се включа за изследванията, но пусто никакъв спомен нямам .. а беше преди 1 месец точно  newsm78

На кучо всичко си му е в норма и причина остава само стреса... Доки каза за сега да наблегнем на витамините и спокойствието, но баща ми не се "успокои" заради своето здраве, надали и заради кучето ще го направи. Снощи обвинил майка ми, че тя го била отровила  ooooh!

Я кажете какви бяха тези хомеоптичните за спиране на кърмата, че снощи удържахме фронта /с много зор/ и май ще ми трябват... Да действам сега, че в главата ми са само мисли как ей го как ще мине седмицта и пак ще се кърмим... Тя Белка че е пристрастена, пристрастена е, но май и аз съм така...  Embarassed

Ние в петък през нощта пътуваме за морето. Още не сме избрали конкретния хотел, но ще сме в Созопол. Колосалните ми планове включват освен всичко друго и махане на памперса, но моите хора още не са предупредени.  Whistling

# 128
Здравейте момичета Hug
Миме,честито сладко детенце  bouquet  bouquet  bouquet
Тони,честита принцеса  bouquet
Аз се включвам пак във вашите редици,след като си прибрах Ивко от бабин дом Mr. Green
Отивам да чета подробности Heart Eyes

# 129
  • София
Привето от мен!
Миме, много хубав разказ за раждането. Чудесно е минало всичко.
м.мега лека и безпроблемна бременност.
Коте, дано  Венци и ти  преминете по-бързо периода на адаптация и да си спокойна.
dorabella Честит нов дом.
Наде, за спирането зная Ricinus communis 30 CH. http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=1915

# 130
Здравейте момичета,
много много благодарим за хубавите пожелания, а заглавието на темата е страхотно Hug
От днес сме си вкъщи и засега Дари е много кротичка (пу-пу), хапва и заспива, дано така да продължи. Засега се кърмим, но с моя никакъв опит в тази посока не знам колко добре се справям, но предполагам че щом си спинка спокойно не е гладничка Rolling Eyes
Криско обаче май не е доволен много, като я видя и започна да я дърпа от мен, но се надявам бързичко да свикне.
Аз съм добре, вече все едно не съм раждала. Всичко мина за около 2 часа от постъпването ми в болницата, шевове нямам благодарение на акушерката, което много ме радва, че с Криси 1 месец не можех да си седна на д-то.
Това е засега от нас, не съм чела назад, но да честитя на всички имали повод за празнуване!
Мнооого  Hug на всички!

# 131
Миме, Тони, радвам се, че е минало толкова леко. Второто раждане по принцип е по-бързо Simple Smile аз София я родих половин час след постъпването в болницата Simple Smile

Маринче, много е хубаво жилището ви, стаичката на Рали е уникална. Още веднъж честито и да имате много радостни моменти в него Hug

Да ви питам нещо интересно децата ви ядат ли зеленчуци? Моята София е луда по салатите и по-специално такива с маруля, морков, червено зеле, кротони и ранч сос, явно това го попива от мен, защото аз всеки ден ям такава салата Thinking

# 132
Добър вечер, дами!

М.мега, честито! Безпроблемна бременност и едно здраво бебче на финала Simple Smile.

Миме, Тони, радвам се много за вас и ви завиждам, и то хич не благородно Wink.

Дорабела, честита къща, много ти е хубава кухнята и детската стая, а Рали ми изглежда много доволна. За гърло, ние се лекуваме с Тантум верде, действа при цялото семейство.

Наде, радвам се, че кучи е добре. Дано случите и на хубаво време за морето.
И като си се разготвила, днес пробвах нов вариант на картофено пюре (става за точно 35 мин, заедно с беленето):
1 кг. тиквички, 400 гр. картофи се обелват, нарязват и се варят по отделно ( в предварително завряла вода, аз я кипвам с ел.каната, че става по-бързо) с малко сол и олио, като се сварят се отцеждат и се пасират с 1/2 пак. масло ( около 60гр.).
Става страхотно и Деница го яде като гладна Wink.

Бисерче, самостоятелна е, сега иска и зъбите да си мие сама, ама няма кой да й даде Simple Smile. Ако не е много гладна настоява да се храни сама, но ако е прегладняла, няма време за мотане и само вика: Ам-ам-ам, а като вече и е пълна устата: ням-ням.

Мама Пети, много се смях на шупата Simple Smile, щом си казва Янчето, ще оцелее Simple Smile

Рени, и Дени яде зеленчуци, и мръвки, само чушките недолюбва. Яде ги само на лютеница.

Я кажете мами, с какво закусват децата ви? За мен това е най-сложното ядене през деня.
Днес дени закуси 2 резена пъпеш с 1 филия намазана със сирене.

Днес като цяло й беше ден за ядене: закуси добре, после 1/2 праскова, после изяде 250 гр спагети болонезе с телешко, следобед варено жито, после 1 малка пъстърва във фолио с доста пюре (тиквички и картоф) и 1 /2 филия хляб, и 100 мл АМ за приспивателно.
Тя е на периоди, един ден яде малко, после много...

И последно, да ви се похваля, днес се проявих като фризьор и клъцнах на дребна косичката. Утре ще я снимам, тя геройски изтърпя опитите ми  Crazy.

Лека нощ и до скоро!

# 133
И от мен привет Hug
Йоли,не знам дали си бързала като си писала ,но аз те четох на пълна газ, #Crazyнещо ми стана и ме полази такава тръпка. Laughing

Наде, браво нна куч.

Тони,добре сте се завърнали,папкайте,спинкайте и се гушкайте на воля Heart Eyes

Маринче, хубав детски кът сте спретнали.

Така сега,нашата шизофрения край няма...ние пак ще се местим hahahaотиваме в тристаен,че този ни отесня пък и е зверски студен.Лятото беше чудесно,но сега ми съхнат дрехите два дни ooooh!
Мая нещо хич не понася брат си(папти)така го нарича и му посяга,ако не я спираме ще го ошамари Confusedдано по-скоро да свикне,защото и мен ме налага #Cussing outдиването малко. Mr. Green
Днес бяхме на първата си разходка,спа си човека и си кротува,после откарахме в двора на сестра ми 3 часа ooooh!
Пускам малко снимки.

# 134
Ехеееее , влизам точно за снимките на малкия сладур  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Миме Голямо честито за сладкия бебок   bouquet Ама аз защо разбрах , че ще е Любо младши , пък то се оказа Влади  newsm78

Честито и на Тони , за малката сладурка с красиво име  Grinning   bouquet

Аз минавам да ви кажа само привет от Гърция  wavey На нашето моренце се скапа времето и решихме да слезем по-надолу  Mr. Green
Днес ходихме на разходка с едно корабче да разгледаме Mount Athos - остров , на който има само манастири (не помня колко са , но са много ) единия от тях е български. На този остров не пускат жени , дори и женски животни  Laughing Та затова се обикаля с корабче от далеч  Grinning
Ето една снимка на един от манастирите ( от интернет е , мойте още не съм ги свалила от фотото )

Сега изчезвам , целувам ви всички - големи , малки и още по-малки  Heart Eyes Много ми липсвате
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт