Връзка с много по-млад мъж - за или против

• 50 422
  • 559
  •   1
Отговори
# 30
  • Испания
Здравейте!

И в предишната тема писах: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448946.new#new

Мъжът ми е 12 години по-млад от мен. Женени сме от четири, живеем заедно повече от 6 години. Нито го ревнувам, нито смятам, че някое 20-годишно девойче е по-привлекателно от мен. В началото имах претеснения от разликата във възрастта, просто защото е прието и нормално мъжът да е по-голям, макар и разликата да е доста стряскаща. Но отдавна вече не мисля за разликата във възрастта ни.

Някой по-горе беше писал, че жена на 50 вече мисли за внуци. Аз съм на 50 и не мисля за внуци, а ги имам. Да са ми живи и здрави и двамата. И какво? И по улицата ме зяпат доста по-млади мъже, като минавам. Имам достатъчно самочувствие и знам, че изглеждам добре. Никой не ми вярва, че имам внуци.

А това кой как ще изглежда след Nброя години, зависи от ген, начин на живот, начин на мислене и т. н.  Simple Smile

# 31
smileys, супер пост. Страхотна си!  Hug

# 32
  • Испания
Мерси, ЛошаБуба!  Hug

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 13:05 от smileys

# 33
  • В градината...
Супер постове.

# 34
  • Испания
Винаги съм смятала, че един мъж /независимо дали е по-голям или по-малък от съпругата си/, ако ще и за Анджеина Джоли да е "бракуван", като "му изпие чавка акъла", хуква и зарязва въпросната "Анджелина Джоли" и заради по-млада и заради по-стара от нея. Примери - бол. Само да се чете тук форума и става ясно.

Всяка жена си знае цената /грубо казано/. Като има самочувствие, реална самооценка, не се оставя да върви по течението на живота, всичко е наред.  Grinning

# 35
Не намирам нищо лошо да има разлика между съпрузите Peace

# 36
Много хубави мнения момичета, благодаря... Много сте прави, че всичко зависи от двамата - как гледат на живота и на човека до себе си и някак възрастта няма толкова значение.... При мен нещата са точно така - той ме приема такава каквато съм и за него годините нямат значение.. Аз съм тази която повече мисля и анализирам, то си ми е от зодията /везни/ и от натрупан негативен опит от миналото с мъж по-голям от мен... Просто сега се страхувам и това е... А иначе той ми вдъхва кураж и надежда, той е движещата сила, за да продължават нещата да се развиват... Макар че е по-млад, винаги разсъждава и действа като доста по-улегнал от мен... В тази връзка аз съм по-вятърничевата и по-несериозната, по-мислещата и по-колебаещата се.... Винаги ми е казвал, че до него изглеждам като ученичка и това много ме е разсмивало... Невероятното му чувство за хумор и сериозността му ми дават гаранция, че този човек не е като останалите мъже - мъже, които с лека ръка биха сложили черта на отношенията ни и биха хукнали след първата срещната /та дори и да не е по-млада и хубава от мен/... Но разбира се в живота е така - никога няма 100% гаранция за нищо и затова живеем и с толкова страхове и притеснения... Но като си помисли човек - живота е толкова кратък и толкова хубав, за да го пропилеем в постоянното си черногледство...

# 37
И аз не намирам за лошо да има разлика, независимо кой е по-голям от двамата. Други неща са важни.

# 38
8-9 години са си разлика,но не огромна. Това някак ми се вижда нормално,а и защо да няма бъдеще такава връзка?! Но например разлика 20-30 години за мен е шокиращо и леко извратено,дори,макар да казват,че любовта не познава граници.Жена на 50 с момченце на 20 ми е грозна картинка.Поне за мен,де,иначе нека си се обичат хората...

# 39
Разликата с течение на годините се "стопява". Примерно 5 години е голяма разлика, ако тя е на 20, а той на 15, но никаква ако тя е на 35, а той на 30. Simple Smile Нашата е 4 години и половина в моя полза, а вече, както и други писаха, и аз забравям за нея, освен може би когато в компания стане дума колко от нас са по-големи от мъжете си - напоследък все в наша полза е бройката Wink Simple Smile Освен това, 8-9 години не е чак толкова голяма разлика според мен. Важното е да се обичате Simple Smile Успех!

# 40
  • София
Е, не че съм против, но ми се струва много рисковано за дългосрочна връзка, семейство, особено ако разликата е над 5 години, пък за десет направо не ми се мисли! Според мен при жените възрастта си личи повече, състаряваме се по-бързо. Като той е на двайсет, а тя на трийсет изглежда добре, обаче какво става като тя е на 40, родила две деца, а той на 30? Козметики, не знам какво, ама нещо не вярвам! а и съвсем природно, младостта си иска младост, като нищо младежът ще го удари на кръшкане.

# 41
Връзка - да, за дълготрайно обвързване - не. Това е моето мнение, аз лично не бих могла да бъда с толкова по-млад мъж от мен. Simple Smile

# 42
Моят мъж е осем години по-млад от мен. Заедно сме вече 16 години и имаме десетгодишен син. Абсолютно съм съгласна, че има много по-важни неща, за да бъдете заедно от това кой на колко години е.

# 43
Чета мненията и си правя следния извод - жените, които не са  преживели връзка с по-млад мъж са доста песимистични и не вярват, че е възможно добро бъдеще. Но тези, които споделят от личен опит - ги опровергават напълно.... Така че повече бих вярвала на жените с дългогодишен брак с доста по-млад мъж, че евентуално би имал успех... Това зависи от много фактори, възрастта е в най-слаба степен може би... Ако мъжа си е коцкар и обича "чуждото" и много младата и красива съпруга не би го задържала при себе си /с такива примери се срещам всеки ден/... Така че мъжете, избиращи по-зряла жена може би са по-улегнали и по-сериозни като мъже... Все пак избора си е лично негов и той доброволно се съгласява на такава връзка... Ако се познава добре и знае, че младата плът винаги ще го влече и изкушава, би ли се решил на съжителство с Кака?????

# 44
  • София
Опитваш да изкараш някакви изводи от няколко мнения. А колко жени са имали връзка с по-млад мъж и тя се е провалила? Няма как да знаеш коя бройка е по-голяма! ясно е, че в темата първо ще пишат щастливите жени.

Аз подозирам, че тези мъже не са зрели, а точно са с някаква степен на незрялост и търсят у жената нещо майчинско, зряло.

Общи условия

Активация на акаунт