Връзка с много по-млад мъж - за или против

• 50 412
  • 559
  •   1
Отговори
# 555
  • София, в полите на Витоша
........ Но форумът е от непознати, с които контактуваш по някакъв начин - когато на теб ти е кеф. Като цъкнеш копчето - край. В реалния живот обаче няма как да изключиш околните. И именно затова гейовете се крият. Аз не си представям как ще се крия от света, но вкъщи ще съм щастлива с половинката, това е абсурдно. Щастието не е само на мига, то е цялостно усещане. И, да, традиционното, приетото, предразсъдъците - всичко това оказва влияние. Ако не оказваше - нямаше да се пускат подобни теми и тук.  Wink
Мога да поспоря дали форумът е от непознати- както неведнъж съм казвала, аз заставам зад постовете си не само с лицето си и с лицата на децата си, но и с личността си, немалка част от редовно списващите тук ме познават лично, познават и мъжа ми, и децата ми.
Друга тема е,че повечето са анонимни и това е тяхно право.
Аз съм била винаги бунтар и като цяло малко ме вълнува мнението на тези, които не приемат едно или друго нещо у мен- решения, връзки, изказвания и прочие- не защото искам да съм винаги права и одобрявана, а защото малко хора умеят да аргументират критиката.
Никой не може да ме убеди, че създавайки семейство с някого, независимо от разлика или липса на такава във възрастта, социалният статус, образованието или каквото и да било, има рецепта за безоблачно съжителство. Хората за това сме хора, защото се развиваме, защото ни се случват неща, които ни учат до края на живота ни.
В този смисъл продължавам да твърдя, че предпочитам  да живея 10 щастливи и пълноценни години, отколкото след  10 години да се питам къде съм ги пропиляла.
Страстта, топлината и емоцията еса нещата, което създава една връзка и смея да твърдя, това са нещата, които позволяват да прощаваш, да се поставяш на мястото на другия и не позволяват всичко да си отиде изведнъж и някой да се почувства излъган в очакванията си.

# 556
  • Варна/Лондон
Марче не ти трябва  Mr. Green
кат се вкопчи и няма отърване.........
Тук си права!
Кой като се вкопчи и няма отърване- дъртото или младото, че не разбрах?

# 557
Shocked Shocked Shocked Доре,защо ми разбиваШ илюзиите???
То да се появи ...пък знае ли се Whistling

# 558
  • В голямото море...Живот
Тук си права!
Кой като се вкопчи и няма отърване- дъртото или младото, че не разбрах?

В моят случай е младото.

# 559
Лошо няма пък и 7-8 години не са много.
Ще имаш млад партньор - какво по-добро от това.
Само трябва мисленето и идеите ви за съвместен живот да съвпадат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт